Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mrzi me da trazim.

Na ovaj post sam mislio:

Možda glupo zvuči,ali nisam obaveštena:rumenko:...Jel on sad stvarno u tome ili je normalno sahranjen u grob?Pošto mi se čini da je bilo nekih priča o nekakvim "kapsulama" il šta već još dok je bio živ?

Ovo sto je "sunchaya" prokomentarisala odnosi se na "moje bajate informacije pa bih trebao da se apdejtujem"

Cisto da ti pokazem da nisu bajate, i da nije svaka informacija za koju ti znas dosadna jer postoji oni koji jos za takvu inf. nisu culi ... :rtfm:

:bye:

Na ovaj post sam mislio:

Ovo sto je "sunchaya" prokomentarisala odnosi se na "moje bajate informacije pa bih trebao da se apdejtujem"

Cisto da ti pokazem da nisu bajate, i da nije svaka informacija za koju ti znas dosadna jer postoji oni koji jos za takvu inf. nisu culi ... :rtfm:

:bye:

Informacije jesu bajate. To shto ih neko ne zna do sad, ne znaci da nisu bajate.
Sva sreca pa je ona naisla :mrgreen:
Post bi ti bio zesce iscooliran.

Navedite mi jednu ali samo jednu Majklovu pesmu koja vas mnogo rastuzi i po mogucnosti da obrazlozite zasto! :)

Evo da krenem ja :)

Mene jedina njegova pesma koja me rastuzi je "This Is It". Mislim da je zbog toga sto sam je cuo nedugo posle njegove smrti i sto sam je slusao po nekoliko dana i ostala je vezana za te neke negativne emocije. I nekako mu je glas u toj pesmi meksi (bar se meni tako cini) i ajde da kazem "osecajniji" tj imam utisak da je u nju uneo bas svoja osecanja.

Da napomenem samo da me ni jedna druga njegova pesma ne rastuzi (pa cak ni Ben) :mrgreen:

Kada smo kod Human Nature, zanima me, shta mislite, kome se obraca sa "Why? Why?" ?
i shta znachi "Why does he do me that way"?

Ne znam kome je upuceno stvarno... Msm nikad nisam razmisljala o tome nesto...:rumenko:

@Man in the mirror pesma koja me uvek ali uvek rastuzi je Earth song...:sad2: Ubedljivo najvise sam se isplakala gledajuci Majkla kako to izvodi za TII...:rida::rida: I muzika i tekst i njegov glas i snaga kojom peva tu pesmu...:sad2:

Kada smo kod Human Nature, zanima me, shta mislite, kome se obraca sa "Why? Why?" ?
i shta znachi "Why does he do me that way"?

Pesma se radi o ružnom momku i o nedostižnoj devojci...
Kao, znam da ne mogu da je imam, ali ipak ću da pokušam jer je to ljudska priroda... :whistling:

Ja sam pre pevao "Does he do it that way..."
"Do me" je seksualan termin, znači "odradi me". :per:
Ali 100 posto to ne znači to u pesmi. :mrgreen:

daa.. i mene zanima?

Ovo je zbilja za'ebana pesma.
Pocetak jos i mogu da skapiram. Odlazak u veliki grad ("s' namerom podjoh u veliki grad":lol:) po prvi put, mozda ne prvi ali sada zeli da se osamostali.
Jel ste nekad pokusali da zamislite kako izgleda grad koji opisuje?
"Across the night-time
The city winks a sleepless eye..
"Reaching Out
To Touch A Stranger
Electric Eyes Are Everywhere
Looking Out
Across The Morning
The City�s Heart Begins To Beat"

Ova zena koju pominje mi kvari koncepciju ...
Ne znam kako da tumachim pesmu, tesko da se odnosi na Majkla..mada, mozda je i uticao na Bettisa.

Back