tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783
gde to proveravate ? koji sam ja![]()
Ispod mene...
Salim se...
Al jesi ispod mene kad se ja ne skidam odavde..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde to proveravate ? koji sam ja![]()
Salim se...
Al jesi ispod mene kad se ja ne skidam odavde..

I sta kad se zavrsi glasanje, bicemo poslati u proslost da kazemo Majklu da stavi Madonnu? Ili da mu kazemo da ostavi Naomi u spotu ipak?
Davno prosla stvar... Gre'ota sto nisu saradjivali, ali sta je tu je...
Ali stojim pri tome da je Naomi savrsena za spot i uz spot. Da sam musko palila bih se na nju(to ponavljam)
Inace sve stoji ovo sto si rekla...

sad skontah 
Samo da znate da ja Naomi skoro rekla da joj je uzor Madonna, a i ove slike nesto govore:
![]()
![]()
![]()
![]()
ostajem pri svome, bar za tu pesmu... 

ej a gde su svi ovi ljudi koji su pisali na ovoj temi ... pogledajte asmo koji smo bili ... a sada se svi nesto rpave pametni pa hoce da nam samo posmatraju ... aaaa![]()

Pokelpo, na ovim slikama je Madonna čak bolja riba od Naomi...

Pokelpo, na ovim slikama je Madonna čak bolja riba od Naomi...
ej a gde su svi ovi ljudi koji su pisali na ovoj temi ... pogledajte asmo koji smo bili ... a sada se svi nesto rpave pametni pa hoce da nam samo posmatraju ... aaaa![]()

Sve ja to shvatam, ali za spot ...ostajem pri svome, bar za tu pesmu...
U je, ovo je previse![]()
Ja je najvise volim u to doba, osamdesetih...Kasnije slabije volim njen rad. Malo je ... ne znam ni ja. Ma ona je kraljica, uz kralja!
![]()
I ne omalovazavaj je. Uvek je u svom fazonu, a to sto je tebi bljak, meni je najjace!
E ono pred kraj da, jeste iz reklame, ali nisam zapazila ovaj deo, kad je u ovome!!! Za to pitam odakle je? Jel zna neko?
![]()

Meni je svejedno (mada Naomi jeste bolja), samo sam zakljucila prema MJ Tapes Book da Majkl nije volio Madonnu...a i zgadila mi se kad sam procitala sta mu je rekla, to je sve spominjao u toj knjizi.
Meni je svejedno (mada Naomi jeste bolja), samo sam zakljucila prema MJ Tapes Book da Majkl nije volio Madonnu...a i zgadila mi se kad sam procitala sta mu je rekla, to je sve spominjao u toj knjizi.

Sta ces... Jedni odu, drugi dodju...
![]()

Ne citaj trac knjige.
sto odlaze breee
sto me kopirasja vec postavio tu reklamu jedno 3-4 stranice u nazad
![]()
To nije trac knjiga, vec intervju sa Majklom.
Upravo gledam reklame, a ne kopiram tebe, nego reklamu sa YouTube-a...

Nadam se da si gledala Madonnin govor na MTV nagradama.
Nadam se da si gledala Madonnin govor na MTV nagradama.