Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa sto bi morao da zna? :D Tebe ljubim za trud! :heart: Seka!

A to sam za rodjendan napisala zbog roga sto bi to bio savrsen poklon ^ :heart::zper:

a vako nešto:rumenko::rumenko::rumenko:?

picture.php

ne slazem se ...
madonna je ispricala stranu njegovog umeca, uloge kralja popa, i anegdotu tog jednog puta kad ga je uopste i videla u zivotu.
sharpton je objasnio. obuhvatio je ceo njegov zivot, dobre i lose strane, zakljucio najvaznijom recju. a to je upravo ono sto osecamo prema njemu - zahvalnost.

Madonna, ko Madonna, nije mogla da ne ostane egoistična, čak i u tom trenutku... Ali mene je dirnulo...
Moram da priznam da nisam gledao Sharptonov govor... Evo sad ću ako ima na YT...

Ne vidim da je bila egoisticna ako prica o njenom odnosu s njim i njenom licnom pogledu na njega kao umetnika. Pa, nesto slicno je pricala i Brooke Shields, pa nije okarakterisana kao "sebicna". Sve zavisi iz kog ugla se gleda.

Nadam se da si gledala Madonnin govor na MTV nagradama.

Iscooliraj sa Madonnom, ja sam MJ fan i seva mi paja da dolazim na ovu temu i citam o njoj.
Svesna sam toga da tu i tamo bi trebalo da se pomene, pop muzika, amerika, vazi za ono za shta je ja nikad necu smatrati, bila je u kontaktu sa MJom itd. 3 posta su ok, 6 strana je previshe.

I shta bi sa analiziranje pesama?

Šta ima da se analizira? :confused:
BOTDF album ima zaguljen lyrics... Ostalo sve jasno, ako znaš engleski...

Ne vidim da je bila egoisticna ako prica o njenom odnosu s njim i njenom licnom pogledu na njega kao umetnika. Pa, nesto slicno je pricala i Brooke Shields, pa nije okarakterisana kao "sebicna". Sve zavisi iz kog ugla se gleda.

Pa nije mnogo, samo na početku, ja pa ja... ;)

rev.al sharpton: "there wasn't nothing strange about your daddy. it was strange what your daddy had to deal with"

Znam za tu rečenicu... :)

Back