MJfan
Domaćin
- Poruka
- 3.506
Kad krene dangerous, bit, luuuudiimmm 
'shulja mu je

'shulja mu je

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi jedina...
ovo je extra...po ko zna koji put to govorim...
ko ima DM sat tv upravo ide 1 casovna emisija o mj....odlicna emisija...morate to videti!
Morao sam da nađem i memorišem DM Sat za ovu priliku!
Kad je počelo?
Od kud MJ tu? Ne podnosim taj kanal.Morao sam da nađem i memorišem DM Sat za ovu priliku!
Kad je počelo?
caooooo cesto sam posecivao forum krstarice zbog raznih stvari ali malopre sam slucajno pronasao sobu sa temom Michael Jackson na forumu krstarice i odmah sam odlucio da se registrujem kao clan ...![]()
![]()
dakle ja sam novi ...
) dok nsiam video koliko vas ima ovde mislio sam da sam jedini u Srbiji koji je veliki veliki veliki obozavalac Mike-a
) pozz za sve .. bicu stalni clan ovde
) pitajte me nesto ako vas interesuje a ko hoce moze da me doda na FB
![]()
Od kud MJ tu? Ne podnosim taj kanal.
caooooo cesto sam posecivao forum krstarice zbog raznih stvari ali malopre sam slucajno pronasao sobu sa temom Michael Jackson na forumu krstarice i odmah sam odlucio da se registrujem kao clan ...![]()
![]()
dakle ja sam novi ...
) dok nsiam video koliko vas ima ovde mislio sam da sam jedini u Srbiji koji je veliki veliki veliki obozavalac Mike-a
) pozz za sve .. bicu stalni clan ovde
) pitajte me nesto ako vas interesuje a ko hoce moze da me doda na FB
![]()
tu noc je pjevao dangerous,black or white i heal the world..Klinton ga najavio prije pocetka nastupa..hmmm na yt samo pesma DANGEROSE ima taj nastup...a sa ove slike ne...
To nije sa History turneje vec nastup u Apollo 2002 god.To mu je ujedno i poslednji nastup u karijeri