Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
033.jpg

Kako je samo nasmejan bio poslednjih godinu dana... Vidi se da je hteo povratak i This Is It turneju...
E sad da li je mogao da je bio u stanju da je održi, to je drugo pitanje...
Neki kažu da je namerno hteo da ga ovaj ubije jer nije mogao da izdrži više i nije hteo da se bruka na sceni...
On to nikad ne bi uradio, ni sebi ni svojoj deci...

Eeee, moj druže, život je mio, ma kakav bio -kažu babe.

Mislim da, ako nije bio u stanju da izdrzi sve te koncerte, ne bi se ni odlucio na taj korak.
Oduvek je govorio da ce svaki show raditi u potpunosti, 100%, ili ga nece raditi uopshte.
Sada su na Pinku, nacionalni dnevnik, javili kako je ubijen i da je porodica izjavila da iza toga ne stoji jedan covek vec vishe ljudi.
Na netu nigde nisam pronasla da se porodica oglasila, odakle im informacije, bash me zanima...

"Sources say the Jackson family, specifically Joe Jackson, still believe more than one person is responsible for the entertainer's death.

"Joe won't give up on getting justice for his son and a lawsuit is his focus," a source told Daily Mail."

Eeee, moj druže, život je mio, ma kakav bio -kažu babe.

Da! Slazem se sa tabom. Bice pre da su ga drugi platili da ga srede da se oni ne bi obrukali da umre na sceni a postavljalo se bezbroj puta pre pitanjeu medijima dal je njegovo zdravstveno stanje dobro da bi imao toliko koncerata?
Nisu hteli niti da ih narod optuzi kada kolabira na sceni, niti da izgube toliki planiran novac zarade oko projekta "Come back Majkla Dzeksona" jedini nacin je bio da ga ukokaju jer to podize 20-nama puta zaradu oko tako "iznenada preminule zvezde"
Nisu oni blesavi - sve je namesteno! Sve! Znali su da je sklon drogiranju tim lekovima pa su osmislili plan ubistva tako da izgleda kao logican sled stvari njegovog nacina zivota. I teorija

II je istina DA BI MU SE TO PRE ILI KASNIJE DESILO jer je istina da je sa godinama postao zavistan od tih lekova. To je priznala i Janet i Jackson 5,6 kod zabca u emisiji a i Liza Marry je o tome rekla sve vec!

Ali ipak verujem da su ovi iskoristili tu njegovu situaciju da zgrnu ogromnu lovu. A ovaj doktor je bio u sranju do guse tj. u ogromnim dugovima te je pristao na dogovor uz ogromnu platu. Pa ce iz zatvora izaci za koju godinu ako i ne uspeju da predhodno ubede javnost i sud da se ovaj redovno komirao od tih lekova godinama unazad pre njega.

PS. One slike su stvarno fejk! A jel je neko skupio hrabrost da zaviri u one slike sa obdukcije na netu?
I ko zna dal se traumiramo za dzabe, ako su i one lazne.

Poslednja izmena:
takodje mislim da iza mj-ove smrti stoji vise ljudi, a da je taj doktor zbog problema morao da prihvati da radi to sto je radio, mislim da je on samo izvrsavao naredjenja nekih ali sad ce ispastati zbog toga...meni je uvek u glavi recenica koju la toya kaze kad god je pitaju nesto u vezi michaela
He said, 'La Toya, if anything happens to me, if I die, it's because someone murdered me -- they would kill me -- they're trying to kill me'.
a sto se tice koncerata
La Toya recalls her conversation with her niece, saying, "She said, 'You know auntie La Toya, what happened is that they worked him too hard. He never got the chance to rest, it was just non-stop work."
"I said, 'You're kidding.' ... [to which Paris responded], 'You don't understand, they just kept working him and daddy didn't want that, but they just worked him constantly.'...
procitala sam negde da je michael hteo 10 koncerata ali po celom svetu a ne 50 u londonu

sve mi je to nekako zalosno....kad samo pomislim da je bio na korak od prvog koncerta, a da sam ja bila na korak od ostvaranja svog sna z:cry:
definitivno moj zivot nije isti kao pre 25 juna

Michael Jackson WAS murdered: Death certificate amended by coroner after police investigation
By DAILY MAIL REPORTER
Last updated at 4:27 PM on 10th January 2010
Comments (26)
Add to My Stories
Michael Jackson’s death has been officially ruled as murder, it was revealed today.
The cause of death on the 50-year-old’s death certificate has been amended to 'homicide' after months of speculation.
According to the document the King of Pop died from ‘acute Propofol intoxication’ due to an ‘intravenous injection from another’.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbi...roner-police-investigation.html#ixzz0cQsdXdRI
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbi...ate-amended-coroner-police-investigation.html

Poslednja izmena:
~~He was eccentric, unusual, and different, but he also was compassionate, hardworking, and arguably more talented than any entertainer we have ever known. He did have plastic surgeries, but it was his choice, not ours. He was accused of child molestation on two occasions, but he wasn’t convicted either time. If someone is exonerated of a crime for which they are accused, they are free to live their lives without having to endure the accusations that come with that crime. Yet, we couldn’t let it go with Michael Jackson. We had to bring it up every time his name was mentioned, glossing over his other accomplishments, which were too numerous to count. It’s time to lay this burden he shouldered for so many years to rest, and focus on every good thing he did and stood for.~~

Poslednja izmena:
takodje mislim da iza mj-ove smrti stoji vise ljudi, a da je taj doktor zbog problema morao da prihvati da radi to sto je radio, mislim da je on samo izvrsavao naredjenja nekih ali sad ce ispastati zbog toga...meni je uvek u glavi recenica koju la toya kaze kad god je pitaju nesto u vezi michaela
He said, 'La Toya, if anything happens to me, if I die, it's because someone murdered me -- they would kill me -- they're trying to kill me'.
a sto se tice koncerata
La Toya recalls her conversation with her niece, saying, "She said, 'You know auntie La Toya, what happened is that they worked him too hard. He never got the chance to rest, it was just non-stop work."
"I said, 'You're kidding.' ... [to which Paris responded], 'You don't understand, they just kept working him and daddy didn't want that, but they just worked him constantly.'...
procitala sam negde da je michael hteo 10 koncerata ali po celom svetu a ne 50 u londonu

sve mi je to nekako zalosno....kad samo pomislim da je bio na korak od prvog koncerta, a da sam ja bila na korak od ostvaranja svog sna z:cry:
definitivno moj zivot nije isti kao pre 25 juna

To sve jeste istina, definitivno samo 10 koncerata. I delovao je tako živahno i dobro u filmu. Suludo je što je jedan doktor mogao da nekome da anesteziju. To radi anesteziolog i nikakva moljakanja od strane Majkla ne smeju doktoru da budu ispred savesti. Ali opet, pitanje je da li će ga osuditi, jer doktori su nenormalno zaštićeni u USA... od svega!

Ništa nije kao što je bilo pre 25. juna. Za mene će i 25 jun 2010 biti dan žalosti, kao i svaki 25 jun, dokle god sam živ...

~~He was eccentric, unusual, and different, but he also was compassionate, hardworking, and arguably more talented than any entertainer we have ever known. He did have plastic surgeries, but it was his choice, not ours. He was accused of child molestation on two occasions, but he wasn’t convicted either time. If someone is exonerated of a crime for which they are accused, they are free to live their lives without having to endure the accusations that come with that crime. Yet, we couldn’t let it go with Michael Jackson. We had to bring it up every time his name was mentioned, glossing over his other accomplishments, which were too numerous to count. It’s time to lay this burden he shouldered for so many years to rest, and focus on every good thing he did and stood for.~~

Amen!

This is beautiful. So much was said in so few words!

Da! Slazem se sa tabom. Bice pre da su ga drugi platili da ga srede da se oni ne bi obrukali da umre na sceni a postavljalo se bezbroj puta pre pitanjeu medijima dal je njegovo zdravstveno stanje dobro da bi imao toliko koncerata?
Nisu hteli niti da ih narod optuzi kada kolabira na sceni, niti da izgube toliki planiran novac zarade oko projekta "Come back Majkla Dzeksona" jedini nacin je bio da ga ukokaju jer to podize 20-nama puta zaradu oko tako "iznenada preminule zvezde"
Nisu oni blesavi - sve je namesteno! Sve! Znali su da je sklon drogiranju tim lekovima pa su osmislili plan ubistva tako da izgleda kao logican sled stvari njegovog nacina zivota. I teorija

II je istina DA BI MU SE TO PRE ILI KASNIJE DESILO jer je istina da je sa godinama postao zavistan od tih lekova. To je priznala i Janet i Jackson 5,6 kod zabca u emisiji a i Liza Marry je o tome rekla sve vec!

Ali ipak verujem da su ovi iskoristili tu njegovu situaciju da zgrnu ogromnu lovu. A ovaj doktor je bio u sranju do guse tj. u ogromnim dugovima te je pristao na dogovor uz ogromnu platu. Pa ce iz zatvora izaci za koju godinu ako i ne uspeju da predhodno ubede javnost i sud da se ovaj redovno komirao od tih lekova godinama unazad pre njega.

PS. One slike su stvarno fejk! A jel je neko skupio hrabrost da zaviri u one slike sa obdukcije na netu?
I ko zna dal se traumiramo za dzabe, ako su i one lazne.

Da pojasnim sebi samo: jedni su ga pritisnuli da održi te koncerte a drugi ga sredili ???

c c c c svega ima....ali meni najzanimljivije je dakle kada ga kolima hitne pomoci odvoze u bolnicu valjda...i kad ide onaj snimak od 38 secund ili kolko bnese gde on iskace iz kombija...misim i registracija i izlged kombija sve identicno...tacno se vidi i preko live snimka kada taj kombi ulazi u podzemnu garazu...i onda nastavak taj klip sto je neko snimio....meni je to vrh...daj boze da je tako!
:D:D:D:D

c c c c svega ima....ali meni najzanimljivije je dakle kada ga kolima hitne pomoci odvoze u bolnicu valjda...i kad ide onaj snimak od 38 secund ili kolko bnese gde on iskace iz kombija...misim i registracija i izlged kombija sve identicno...tacno se vidi i preko live snimka kada taj kombi ulazi u podzemnu garazu...i onda nastavak taj klip sto je neko snimio....meni je to vrh...daj boze da je tako!
:D:D:D:D

Taj snimak je fejk, priznali su ti koji su snimali.. ima snimak na youtube-u.

MONEY

Money...

Lie for it
Spy for it
Kill for it
Die for it

So you call it trust
But I say it's just
In the devil's game
Of greed and lust

They don't care
They'd do me for the money
They don't care
They use me for the money

So you go to church
Read the Holy word
In the scheme of life
It's all absurd

They don't care
They'd kill for the money
Do or dare
The thrill for the money

You're saluting the flag
Your country trusts you
Now you're wearing a badge
You're called the "Just Few"
And you're fighting the wars
A soldier must do
I'll never betray or deceive you my friend
but...

If you show me the cash
Then I will take it

If you tell me to cry
Then I will fake it
If you give me a hand
Then I will shake it

You'll do anything for money...

Anything
Anything
Anything for money
Would lie for you
Would die for you
Even sell my soul to the devil

Anything
Anything
Anything for money
Would lie for you
Would die for you

Insurance?
Where do your loyalties lie?
Is that your alibi?
I don't think so
You don't care
You'd do her for the money
Say it's fair
You sue her for the money
Want your pot of gold
Need the Midas touch
Bet you sell your soul
Cuz your God is such
You don't care
You kill for the money

Do or dare
The thrill for the money

Are you infected with the same disease
Of lust, gluttoney and greed?
Then watch the ones
With the biggest smiles
The idle jabbers...
Cuz they're the backstabbers

If you know it's a lie
Then you will swear it
If you give it with guilt
Then you will bear it
If it's taking a chance
Then you will dare it
You'll do anything for money...

Anything
Anything
Anything for money
Would lie for you
Would die for you
[Repeat 4 times]

You say you wouldn't do it
For all the money in the world
I don't think so
If you show me the man
Then I will sell him
If you ask me to lie
Then I will tell him
If you're dealing with God
Then you will hell him

You'll do anything for money

Anything
Anything
Anything for money
Would lie for you
Would die for you
[Repeat 8 times]

OVIM JE SVE SAM REKAO, ZAR NE?

inače, baš juče naletela na neki članak...od pre skoro godinu dana...
MJ je otišao u neki studio il šta već...ne znam tačno iz kog razloga...i onda se predstavio nekom liku( koji je praktično nepoznat), ja sam Michael Jackson,drago mi je što smo se upoznali...kikiikki...kao da neko na ovom svetu ne zna ko je on...hahah...baš je bio blesav bre...:sad2:

Back