Antonina
Aktivan član
- Poruka
- 1.357
Slika je fejk..
Nije fejk. Imam ih jos takvih. Zasto bi jedna bila fejk? Ona u Meku ili gde ocito jeste laznjak. ali ova uplakana nije.
Sto se mene tice - ne daj boze da Sony dobije pravo na njegov materijal jer od albuma nece biti nista! Po ovim tvrdnjama ovde , Sony ce izcepkati materijal na 100 delova dodajuci starim pesmama po par novih i tako " izmisljati albume u beskonacnost" bas kao sto kazu ove informacije gore. A sudeci po recima Lenija Kravica Sony prekrojava i izmenjuje, remiksuje, sam materijal ( pesama) licno! Brlja tudj rad !
Znaci nikad necemo znati sta je majklova originalna verzija. To i lici na njih. Nikad nisu postovali umetnike samo traze komercijalnost.
Bojim se da ako oni umisle da nesto treba da zvuci tako i tako, da bi imalo bolju prodju kod odredjenih tipskih grupa slusalaca, ode mast u propast.
Ja sam pre za Universal Music koji bi album izdao u celosti i u originalu. Samo mozda nikad necemo saznati konkretno od kojih numera bi Majkl sastavio taj 7 Abum i kako bi on po njemu trebalo da ga predstavlja tj. da zvuci.
Slušajte ONLINE Michael Jackson Radio MICHAEL JACKSON NON-STOP
http://mjtunes.com/mjpod-pop-mjtunes-128.htm
Suncica.
Ja slusam MJTunes i super je !