Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slika je fejk..

Nije fejk. Imam ih jos takvih. Zasto bi jedna bila fejk? Ona u Meku ili gde ocito jeste laznjak. ali ova uplakana nije.

Sto se mene tice - ne daj boze da Sony dobije pravo na njegov materijal jer od albuma nece biti nista! Po ovim tvrdnjama ovde , Sony ce izcepkati materijal na 100 delova dodajuci starim pesmama po par novih i tako " izmisljati albume u beskonacnost" bas kao sto kazu ove informacije gore. A sudeci po recima Lenija Kravica Sony prekrojava i izmenjuje, remiksuje, sam materijal ( pesama) licno! Brlja tudj rad !
Znaci nikad necemo znati sta je majklova originalna verzija. To i lici na njih. Nikad nisu postovali umetnike samo traze komercijalnost.
Bojim se da ako oni umisle da nesto treba da zvuci tako i tako, da bi imalo bolju prodju kod odredjenih tipskih grupa slusalaca, ode mast u propast.

Ja sam pre za Universal Music koji bi album izdao u celosti i u originalu. Samo mozda nikad necemo saznati konkretno od kojih numera bi Majkl sastavio taj 7 Abum i kako bi on po njemu trebalo da ga predstavlja tj. da zvuci.

Slušajte ONLINE Michael Jackson Radio MICHAEL JACKSON NON-STOP

http://mjtunes.com/mjpod-pop-mjtunes-128.htm

Suncica.

Ja slusam MJTunes i super je ! :ok: Ima novog ne objavljenog materijala koliko volis vec odavno!

Istražujte ljudi! Imate vi još neka saznanja? Intenzivira se buzz na net-u o novom albumu, čini mi se...

Malo stariji fanovi setite se kada ste vi iščekivali novi album, HIStory ili Invincible npr... Da li je tada bilo više informacija i tračeva pre objavljivanja albuma? Kakva je tada bila atmosfera? Da li je i tada krio objavljivanje albuma ili se znalo da će da ga objavi?

Daj Bože da postoji, jedva čekam! Nadam se i da je bolji od Invincible-a, koji je bio više u stilu "Mama needs a new pair of shoes" album i da se vratio malo više starom zvuku! z:lol:

Ja se secam ko juce Dangerous koliko sam cekala i koje je to bilo radovanje kad je napokon izasao trcala sam da kupim kasetu, odmah je stavila u kasetofon i sela pored njega i pretvorila se sva u usi. Pa isto tako "Blood On The Dance Floor" "Invincible" nije bilo NIGDE - ni u kakvom obliku nisam mogla da ga nadjem. Tu je valjda bio vec omrzen i bacen u blato ! A komp tada nisam imala 2001-ve. Samo sam citala novinske clanke kako je album totalno propao i negde se ne prodaje. "Majkl je puko", ovo ono... Jela sam se ziva! a posle saznam od Majkla iz njegovog intevjua blasiru da je album NO 1 svuda po svetu , samo ne u USA. Vidite sta su vam meniji. Svinje!
To je Sony izbacivao te dezinformacije preko svojih placenika iz medija.

PS. Na MJ tunes-u ide intervju, izmedju pesama.
Majkl prica kako nije ni bio svestan kad je bio mali da i drugi ljudi ne mogu da pevaju tako. I cudio se sto mu ljudi prilaze i govore da je cudo. I kaze: ' Moja majka koja je bila jako religiozna je govorila da je to dar od Boga".
A on nije znao o cemu oni pricaju.

Poslednja izmena:
Malo stariji fanovi setite se kada ste vi iščekivali novi album, HIStory ili Invincible npr... Da li je tada bilo više informacija i tračeva pre objavljivanja albuma? Kakva je tada bila atmosfera? Da li je i tada krio objavljivanje albuma ili se znalo da će da ga objavi?

Pa ne možemo porediti to vreme sa ovim sada. Mnogo se razlikuje, zar ne? :D

jackocert281072a.jpg

By suncicaivanovic at 2010-01-10

Ovde u ovom sertifikatu je jasno izloženo da je u pitanju ubistvo!!

A u izjavi TMZ-a: http://www.tmz.com/2010/01/08/michael-jackson-conrad-murray-death-investigation-lapd-manslaughter/

da dr. Murray nije prekršio nikakav zakon!

Citiram: "...we're told the case is complicated, in part because Dr. Murray did not break any laws in administering Propofol to Jackson."

Kako je to moguće?

Samo je ubio nekog, ali nije prekršio nikakav zakon!

Nije li to kontradikotno? :zjelka3:

mjinthecloset.gif

Nije fejk. Imam ih jos takvih. Zasto bi jedna bila fejk? Ona u Meku ili gde ocito jeste laznjak. ali ova uplakana nije.

Sto se mene tice - ne daj boze da Sony dobije pravo na njegov materijal jer od albuma nece biti nista! Po ovim tvrdnjama ovde , Sony ce izcepkati materijal na 100 delova dodajuci starim pesmama po par novih i tako " izmisljati albume u beskonacnost" bas kao sto kazu ove informacije gore. A sudeci po recima Lenija Kravica Sony prekrojava i izmenjuje, remiksuje, sam materijal ( pesama) licno! Brlja tudj rad !
Znaci nikad necemo znati sta je majklova originalna verzija. To i lici na njih. Nikad nisu postovali umetnike samo traze komercijalnost.
Bojim se da ako oni umisle da nesto treba da zvuci tako i tako, da bi imalo bolju prodju kod odredjenih tipskih grupa slusalaca, ode mast u propast.

Ja sam pre za Universal Music koji bi album izdao u celosti i u originalu. Samo mozda nikad necemo saznati konkretno od kojih numera bi Majkl sastavio taj 7 Abum i kako bi on po njemu trebalo da ga predstavlja tj. da zvuci.

Ja slusam MJTunes i super je ! :ok: Ima novog ne objavljenog materijala koliko volis vec odavno!

Jesu, fejk su ;)

Ja sam se pitala da li su fake ili ne kada sam ih našla, ali jesu, posle sam saznala!

Evo:

i još jedna fake da se začini :D :zskace:

DA, o Majklovom lekaru: "Mi nemamo slučaj, da bismo mogli da podignemo optužbe protiv Conrad Murray-a"

Objavljeno 8. Janura 2010. (isto kad i ova vest da je slučaj rešen) u 2:45pm EST

LOS ANGELES, Calif. -- Nasuprot izjavi u kojoj se tvrdi da su tužioci spremni da istraže "optužbu-ubistvo iz nehata" protiv Majklovog doktora Conrada M., nikakve optužebe još nisu podignute protiv istog. the LA District Attorney’s office je izjavila za Access Hollywood.

"To nije istina" Jane Robison, sekretar za štampu DA’s office, je rekao za Access Hollywood "Mi nemamo slučaj"
Ona je potvrdila da LAPD tek treba da istraži slučaj ponovo.
"Mi ne možemo da podignemo optužbu bez dokaza" nastavila je.

LAPD čovek zadužen za javnost je to potvrdio za NBC News.

U petak The Associated Press je izjavio da bi DA’s office "tražio optužbu za ubistvo iz nehata" protiv Murray-a, s tim da bi slučaj bio baziran na "teoriji velike nepažnje".

Copyright 2009 by NBC Universal, Inc. All rights reserved.
This material may not be published, broadcast, rewritten or redistributed.

http://www.accesshollywood.com/das-office-on-jackson-doctor-we-dont...

Ista vest je potvrđena i ovde: http://news-briefs.ew.com/2010/01/08/jackson-doc-manslaughter-indictment-report-bogus/

Conrad Murray je bio placen 150 hiljada dolara mesecno!!! Za te pare dajes inekcije, cutis i nista ne pitas. Uostalom mislite li da sve zvezde drze lekara u susednoj sobi? Po meni MJ je bio na teskim drogama vec duze vreme a ovaj doktor se samo naso u pogresno vreme na pogresno mesto. To sto se desilo je bilo neminovno, da nije bio ovaj doktor bio bi neki drugi.

Pa i nije baš tako. Ass_hole Murray je toliko stručan da ne ume da radi CPR (reanimaciju) pravilno. Propofol je anestezija, a ne običan sedativ, tako da nije za kućnu upotrebu nikako, Brittany Murphy je umrla zbog istog leka...
PS Sve informacije koje sam ja video o slučaju govore da se radi o ubistvu bez predoumišljaja i da a to stoji u optužnici.

Breaking news: Michael Jackson sends message to fans I am alive!
xD koliko covek treba da bude opsednut michaelom da bi radio ovakve stvari i uveravao druge da je mj ziv
svi ga mi volimo i zeleli bismo da je ziv ali ovakvi ipak preteruju.... :roll:

Conrad Murray je bio placen 150 hiljada dolara mesecno!!! Za te pare dajes inekcije, cutis i nista ne pitas. Uostalom mislite li da sve zvezde drze lekara u susednoj sobi? Po meni MJ je bio na teskim drogama vec duze vreme a ovaj doktor se samo naso u pogresno vreme na pogresno mesto. To sto se desilo je bilo neminovno, da nije bio ovaj doktor bio bi neki drugi.

Nije on bio na teškim drogama nego si video i sam šta je sve od lekova za umirenje bolova uzimao. I posle samo jednog kafetina pritisak ti padne a zamisli njega sa svim ovim lekovima u krvi, pa naravno da je pričao kao drogiran. Prosto je bio uspavan.
Svaka budala od lekara mu je prepisivala sve i sva samo da mu maznu pare a niko nije mislio kako će se to odraziti na njegovo zdravlje.
Držao je lekara u susednoj sobi zato što je kao prvo imao lovu da ga plati a kao drugo, zbog tih bolova vidiš da mu je lekar bio neophodan.
Inače slažem se sa ovom tvojom rečenicom.

Royal Concert in Brunei (16th July 1996) Will Be Leaked Soon!

Digital transfer from the ORIGINAL PROMO-VHS (the very one that certain Italian fans have been selling off as copies at extremely high prices for many years)!

Tracklist:

* 01. Carmina Burana (Intro)
* 02. Jam
* 03. Wanna Be Startin' Somethin'
* 04. Human Nature
* 05. Smooth Criminal
* 06. I Just Can't Stop Loving You
* 07. She's Out Of My Life
* 08. Jackson 5 Medley
* 09. Thriller
* 10. Billie Jean
* 11. The Way You Make Me Feel
* 12. Beat It
* 13. You Are Not Alone
* 14. Dangerous
* 15. Black Or White
* 16. Man In The Mirror
* 17. Earth Song
Ovu vest sam pronasla na mnogo mj foruma...

Royal Concert in Brunei (16th July 1996) Will Be Leaked Soon!

Digital transfer from the ORIGINAL PROMO-VHS (the very one that certain Italian fans have been selling off as copies at extremely high prices for many years)!

Tracklist:

* 01. Carmina Burana (Intro)
* 02. Jam
* 03. Wanna Be Startin' Somethin'
* 04. Human Nature
* 05. Smooth Criminal
* 06. I Just Can't Stop Loving You
* 07. She's Out Of My Life
* 08. Jackson 5 Medley
* 09. Thriller
* 10. Billie Jean
* 11. The Way You Make Me Feel
* 12. Beat It
* 13. You Are Not Alone
* 14. Dangerous
* 15. Black Or White
* 16. Man In The Mirror
* 17. Earth Song
Ovu vest sam pronasla na mnogo mj foruma...

F*CK YEAH! z:D
Postavi link kad se bude pojavio...

033.jpg

Kako je samo nasmejan bio poslednjih godinu dana... Vidi se da je hteo povratak i This Is It turneju...
E sad da li je mogao da je bio u stanju da je održi, to je drugo pitanje...
Neki kažu da je namerno hteo da ga ovaj ubije jer nije mogao da izdrži više i nije hteo da se bruka na sceni...
On to nikad ne bi uradio, ni sebi ni svojoj deci...

Back