@Sunčica... Hvala na trudu, zaslužio je... I onako je bio predobar za ovaj svet... Sad je među zvezdama gde pripada... Angel... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Michael Jackson zeleo Lady Gagu u O2 areni ... :-/
bacam peglu, u momentu ovom, sada
zamisljam justina i lady pored bilo koga iz we are the world posade i placem
15 januara odrzace se dodela nagrada za najbolje filmsko ostvarenje, koje urucuje drustvo filmskih kriticara, tzv 2010 CRITICS CHOICE AWARDS.
Ko je zainteresovan da glasa za THIS IS IT, nek' se javi da ga uputim gde shta kako...
da da daj upute please
ujedno i hristos se rodi i srecan bozic svima!
Na ovaj način žele moćnici što je duže moguže da drže fanove na okupu i što duže da zaradjuju od njegovog ostvarenja. To je dobro kako za zemlju tako i za njegovu porodicu.Najbolje što mogu da urade za Majklovo ime je da objave novi album ako on postoji, a ne da objavljuju neke bezvezne demo snimke koje on nikada ne bi objavio!
I mogli bi da objave sve profesionalno snimljene koncerte i da ga puštaju na TV-u što češće kako bi što više ljudi moglo da čuje njegovu muziku, a ne samo najveće hitove...![]()
Bio sam na Majklovom koncertu [u snu]!![]()
Ovo je drugi put da sam ga sanjao, prvi put je bilo ono kad sam sanjao da snimamo zajedno album Thriller a sad sam sanjao da je držao Dangerous koncert kod mene u dvorištu iza kuće a ja sam ga gledao sa terase, sve je izgledalo mnogo realno. A posle je došao kod mene u sobu i upoznali smo se [da znate samo kako je dobar uživo]!![]()
Obsessed much?
Bio sam na Majklovom koncertu [u snu]!![]()
Ovo je drugi put da sam ga sanjao, prvi put je bilo ono kad sam sanjao da snimamo zajedno album Thriller a sad sam sanjao da je držao Dangerous koncert kod mene u dvorištu iza kuće a ja sam ga gledao sa terase, sve je izgledalo mnogo realno. A posle je došao kod mene u sobu i upoznali smo se [da znate samo kako je dobar uživo]!![]()
Obsessed much?