Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ova fotka je extra
18548_1300693166227_1497383667_30816413_1526174_n.jpg

15 januara odrzace se dodela nagrada za najbolje filmsko ostvarenje, koje urucuje drustvo filmskih kriticara, tzv 2010 CRITICS CHOICE AWARDS.
Ko je zainteresovan da glasa za THIS IS IT, nek' se javi da ga uputim gde shta kako...

Najbolje što mogu da urade za Majklovo ime je da objave novi album ako on postoji, a ne da objavljuju neke bezvezne demo snimke koje on nikada ne bi objavio!
I mogli bi da objave sve profesionalno snimljene koncerte i da ga puštaju na TV-u što češće kako bi što više ljudi moglo da čuje njegovu muziku, a ne samo najveće hitove... z:)
Na ovaj način žele moćnici što je duže moguže da drže fanove na okupu i što duže da zaradjuju od njegovog ostvarenja. To je dobro kako za zemlju tako i za njegovu porodicu.
Ne zaboravite da je Majkl bio poveći deo američke industrije.

Swedish Producer RedOne to Release New MJ Songs for Charity

During an interview with the swedish newspaper "Aftonbladet" producer RedOne(who is behind some of Lady Gaga's mega-hits e.g Paparazzi, Just Dance, Bad Romance etc.) revealed that he wants to release the MJ songs he and Michael were working with before MJ passed away.

"I have the songs. But I don't want to release them and take the money for myself. Im waiting for an option so that they can help the poor"

Nadir "RedOne" Khayit also states that he has started talking with Michael Jacksons lawyers.

"Yes, I have talked to his lawyers. We have only concluded thay I have the songs, and we will sit down and talk more later."

RedOne also believes that this is what Michael would have wished for:

"Michael was an amazing and wonderful human being. I believe this is what we would have wanted"

MTV: Michael Jackson is the man of the year

Michael Jackson is MTV's Man Of The Year. To no surprise, Michael Jackson is the once famous music channel's Man of the Year. Based on factors like music sales, box-office performance, Internet traffic and overall reach, Michael Jackson is well deserved this years top spot.

"We think the list we've put together represents the men and women who helped make 2009 the most exciting and memorable 12 months in recent history," according to mtv.com

Bio sam na Majklovom koncertu [u snu]! :)
Ovo je drugi put da sam ga sanjao, prvi put je bilo ono kad sam sanjao da snimamo zajedno album Thriller a sad sam sanjao da je držao Dangerous koncert kod mene u dvorištu iza kuće a ja sam ga gledao sa terase, sve je izgledalo mnogo realno. A posle je došao kod mene u sobu i upoznali smo se [da znate samo kako je dobar uživo]! ;)
Obsessed much?

Ovo je drugi put da sam ga sanjao, prvi put je bilo ono kad sam sanjao da snimamo zajedno album Thriller a sad sam sanjao da je držao Dangerous koncert kod mene u dvorištu iza kuće a ja sam ga gledao sa terase, sve je izgledalo mnogo realno. A posle je došao kod mene u sobu i upoznali smo se [da znate samo kako je dobar uživo]! ;)
Obsessed much?

Ma jok, samo ti se cini!z:)

Obsessed much?

Jok.
Nešto će ti se lepo desiti, neke stvari koje su zamrle krenuće na bolje, što bi rekli "oživeće"i krenuće ti sa pesmom.
Ako si sanjao ovaj san na praznik, to je san predskazanja.
Ako si sanjao pred budjenje, uskoro će se ostvariti san.
Dobro je sanjati umrlog da oživi samo da znaš za ubuduće.
I da častiš, naravno z:)

Back