MJfan
Domaćin
- Poruka
- 3.506
Billboard.com objavio rezultate glasanja za najbolji album decenije, njihovi citaoci glasali za Michael Jackson - Invincible 2001.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Какав линк?
dajte, deco, blood on the dancefloor link :]

Billboard.com objavio rezultate glasanja za najbolji album decenije, njihovi citaoci glasali za Michael Jackson - Invincible 2001.

Farrah Fawcet
Skinuo sam sinoć this is it, DVD rip, zvuk i slika fenomenalni.... rezolucija 684 x 344, DVD kvalitet, sjajno. Sad se naravno čeka onaj veliki, 1920 x 8xx blu-ray rip...![]()
?a jel obican this is it kao sto je bio u bioskopima ili onaj sto izlazi u prodaju 26. janSkinuo sam sinoć this is it, DVD rip, zvuk i slika fenomenalni.... rezolucija 684 x 344, DVD kvalitet, sjajno. Sad se naravno čeka onaj veliki, 1920 x 8xx blu-ray rip...![]()
Skinuo sam sinoć this is it, DVD rip, zvuk i slika fenomenalni.... rezolucija 684 x 344, DVD kvalitet, sjajno. Sad se naravno čeka onaj veliki, 1920 x 8xx blu-ray rip...![]()

Ne, nema dodatnog materijala. Kao i svaki film koji skinete, a ima oko 1400 mega, tj. 2 x po oko 700ak MB... Evo shotova... u sledecem postu