alexandar_smooth criminal
Zainteresovan član
- Poruka
- 278
Uskoro nam stize "This is it" na dvd-ju i blu-ray-u...
evo i trailera: Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo i trailera: 
hvala =))
ali ja bih neku siroku, ovde su sve duguljaste
evo i trailera:
Imam jedno pitanje. Moze li se taj blu-ray disk reprodukovati na obicnom dvd rom-u ili je potreban neki poseban blu-ray rom?

ja isto mslm da ne moze svaki dvd citac da cita i blu-ray....ali se nadam da ce neko da postavi na net kad izadje![]()

![]()
januara....jos samo 38 dana =))))Jel 26. decembra ili januara beše izlazi?
Izvoli link, za gitaru i klavir, sa tekstovima:
Kupio je Moonwalker 92 neku knjižicu sa notama MJ pesama...
Nadam se da se ne ljuti što sam rekao, možda nije hteo da kažem javno...![]()
Pa ja sam imao Bukurešt snimak na VHS-u kad je emitovan na 3K, pošto je ekipa RTS-a, trećeg kanala, išla između ostalih, i to da snima. Bila je posebna emisija u kojoj su pričali o tome kakav je koncert. Kod nas u studiju, četvoro ljudi, kamerman, režiser, organizator i jedan fan MJ-a... Jesam imao 12 godina, ali se sećam dobro toga. Ostale koncerte sam dobio 1998 ili 1999. više se ne sećam - od jedne devojke iz Grčke sa kojom se još vidim i čujem (zapravo, 1996 na 1997. smo se upoznali baš na jednom MJ forumu). Dva još uvek imam na VHS-u, ali sada naravno sam VCR više ni nemam niti radi. Ali kasete mogu da se digitalizuju, iako nema neke potrebe. U pitanju su Minhen History i Bad Tour Yokohama.

Jel ste znali da je u Blood On The Dance Floor "Susie" možda metafora za AIDS?!![]()
Od svih njegovih pesama jedino ovu ne mogu da slušam Sav se zarožem![]()

Не верујем,не иде ми некако,никад ми није пало на памет,али опет,постоји могућност...Шта ти мислиш?
Pravi fan, vidi se!
Koje su šanse da će da izbace Bad '88?
Pa ne znam, moguće da jeste... Za vreme HIStory-a se baš promenio, postao je mnogo sexualniji i besniji...
Imam jedan koncert sa HIStory Tour-a (Brunei valjda) gde baš za vreme BOTDF vadi i pokazuje kondom!
@kejti
Ako ti ne treba striktno notni zapis, nego samo hoces da naucis da sviras, preporucujem program Synthesia. Jednostavno ucitas midi file i program ti pokaze koje dirke kojim redosledom treba pritiskati. Mozes i smanjivati tempo, znaci pesma ide sporije pa mozes lakse da pratis. Sjajan program ,sta da kazem