Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Thanx! Mislim da moraju da izbace Bad 88, ali danas, u vreme HD-a i sl. ljudi će biti razočarani kvalitetom slike. Kapiram da imaju bolji snimak od ovog koji se vrti, Yokohama, ali mogu da naprave makar kompilaciju najboljih snimaka iz USA nastupa. E sad, siguran sam da su bar dva snimana ne televizijskom, nego filmskom kamerom (shotovi upotrebljeni za početak Moonwalkera) - sad da li će to iskoristiti za Bad Tour DVD i BluRay, videćemo, ali sigurno ima dobrih snimaka.

Joj, samo da je snimljen, moraju da ga izbace...
Ja ne mogu da se strpim desetak meseci, kako li je tebi koji čekaš desetak godina... z:mrgreen:

Ovo je super.
Skinula sam program. Otprilike se snalazim, jel mozesh samo da mi napishesh gde se podeshava brzina pesme?

Pa kad krene pesma, na strelicu dole smanjujes brzinu, a na strelicu gore povecavas. Jos jedna dobra opcija je to da mozes izabrati koji instrumenti sviraju i koji instrumenti se vide, jer midi fajlovi obicno u sebi sadrze sve instrumente iz pesme, a za obicnog smrtnika je nemoguce sa 10 prstiju na klavijaturi svirati sve to z:) Zato lepo iskljucis ono sto mislis da ti ne treba. Za svaki instrument imas opcije Played Automatically, You Play, You Play Muted, Played But Hidden, Visible Only i Not Played. To podesavas u ovom koraku:

2cnhzj5.jpg

Da sad ne zamaram time sta sta znaci, ako neces da neki instrument svira stavis Not Played i to je to. z:)

Pa kad krene pesma, na strelicu dole smanjujes brzinu, a na strelicu gore povecavas. Jos jedna dobra opcija je to da mozes izabrati koji instrumenti sviraju i koji instrumenti se vide, jer midi fajlovi obicno u sebi sadrze sve instrumente iz pesme, a za obicnog smrtnika je nemoguce sa 10 prstiju na klavijaturi svirati sve to z:) Zato lepo iskljucis ono sto mislis da ti ne treba. Za svaki instrument imas opcije Played Automatically, You Play, You Play Muted, Played But Hidden, Visible Only i Not Played. To podesavas u ovom koraku:

2cnhzj5.jpg

Da sad ne zamaram time sta sta znaci, ako neces da neki instrument svira stavis Not Played i to je to. z:)

To za instrumente sam skapirala... svidja mi se programcic, jednostavan je... sada cu da prostudiram to za brzinu.. Hvala ti!

Michael's FBI file to be released on Monday morning
The Federal Bureau of Investigation will release 333 pages of Michael's formerly-classified file on Monday morning. The documents will relate to the 1993 and 2004 child molestation cases -- as well as any case Michael was the victim of ... including threats and extortion attempts. Nothing about Dr. Conrad Murray or Michael's death will be in the files.

Back