A ponekad se videlo iz aviona da nosi periku (npr. O2 press konferencija)...
Vrlo često
Stvar je u tome da ljudi ne treba da imaju laznu sliku o nekome tj da ne stvaraju iluzije. A vecina njegovih fanova ce reci da je on imao najacu kosu na svetu samo da ne bi priznali da je nosio periku. Isto ko sto nece da priznaju da je nekad znao da peva a sad pevusi. Isto kao sto je nekad bio zdrav a sad su ga "valjda" ubili. Mislim sto jes jes ali ipak treba biti i realan.
Ma, kakva kosa...

Yebeš takve fanove ako ga gledaju u kosu..Većina fanova će ti reći da je najbolje pevao na svetu, najbolje igrao...neprevazidjeni zabavljač..umetnik,već šta li je.
Za kosu se vidi iz aviona da je perika, za nos svi znamo da nije njegov, bora nije imao a trebao je i to kakve da ima pored svega što je doživeo za svojih 50 godina..pa o čemu treba da se priča?
Šta je tek on mogao da uradi sa sobom kad naše Cece,Brene, Seke i ostale vidi šta rade.

Brena je sad ista ona Kim iz Sex i grad

MJ jeste bio sav plastičan to svi znamo Nešto njegovom voljom a nešto što su ga namestili plastičari. Ali Bili Džin i Triler su njegovi preko dva'est godina !
meni je najintigrantniji deo- dali su deca njegova, i dali je pedofil...
je odnedavno fan odkad otkrih J5, ranije mi bio antipatican zbog medija
Nema šeme da je pedofil. Taj ko je hteo da mu slomi noge mogao je jedino tu da puca i uradi nešto jer ja ne znam da li ste primetili MJ nije imao u svom životu nikakvih afera

za razliku od drugih. Nikakve skandale on nije pravio.Živeo svoj život tiho i mirno. Jedino što je čovek menjao noseve dva puta godišnje.karikiram naravno.
Ne bih rekao da su deca biološki njegova jer veze s njim nemaju. Možda baš i zbog te perike ko će ga znati. Ovamo izigrava nekog mačo mena i treba neka ženska da mu skine periku i ismejava ga po žutoj štampi Da li ste mislili o tome?
Ipak je on bio običan čovek sa puno mana pored vrlina.
Tanka je linija, tanka.
A sto se tice izgleda i pevanja, Michael Jackson je bio najsujetnija licnost na planeti i gospodar tastine. I li bolje da kazem rob tastine. A svu tu sujetu i tastine su podgrevali upravo FANOVI. I tako napred-nazad. Da je bio vise na zemlji, mozda i ne bi zavrsio tako rano na nebu.
Odakle ti ovo za taštinu?
Kad kupiš crne cipele jel možeš da nosiš braon pantalone? Ne ide. E, onda promeniš braon pantalone Uz crne cipele i pantalone ne ide braon košulja

I sve se tako vrti u krug i jedno vuče drugo. Garantujem da mnoge operacije ni on sam nije hteo ali je jednostavno morao da ih odradi.