Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uz koje pesme se vi razcmizdrite? :sad2:
Ja uz Ben, I'll Be There i začudo stegne mi se grlo kad bude Thriller
(možda zato što je ta pesma išla u pozadini kad sam čuo vest o njegovoj smrti)...

You wanna cut my balls to the end? :D Ok, ionako smo svi ovde cry babies za Majklom tako da je sve ok... Meni je skoro svaka balada tužna kad me uhvati, ali i kad nisam tužan, padam na I'll be there, pogotovo na verziju sa Pepsi reklame...

ma imao je nešto kose... kao da je to bitno, kao da će sada to išta promeniti. Svi u šoubiznisu imaju umetke, prelive, dodatke, veštačke brate, tetovaže, zulufe, sise, oči, zube... i sad je problem da li je ili koliko, od kada i kako nosio periku...? WTF :)

Stvar je u tome da ljudi ne treba da imaju laznu sliku o nekome tj da ne stvaraju iluzije. A vecina njegovih fanova ce reci da je on imao najacu kosu na svetu samo da ne bi priznali da je nosio periku. Isto ko sto nece da priznaju da je nekad znao da peva a sad pevusi. Isto kao sto je nekad bio zdrav a sad su ga "valjda" ubili. Mislim sto jes jes ali ipak treba biti i realan.

Stvar je u tome da ljudi ne treba da imaju laznu sliku o nekome tj da ne stvaraju iluzije. A vecina njegovih fanova ce reci da je on imao najacu kosu na svetu samo da ne bi priznali da je nosio periku. Isto ko sto nece da priznaju da je nekad znao da peva a sad pevusi. Isto kao sto je nekad bio zdrav a sad su ga "valjda" ubili. Mislim sto jes jes ali ipak treba biti i realan.

meni je najintigrantniji deo- dali su deca njegova, i dali je pedofil...

je odnedavno fan odkad otkrih J5, ranije mi bio antipatican zbog medija

Ma MJ je ludilo, definitivno najtalentovaniji zabavljac ikada, covek prosto ne moze da negira nesto sto je neosporivo.
A sad da li su deca njegova i da li je pedofil...ko to zna. Ko to znaaaaaaaa, kisa je padala a ja sam plakao za njooooom :D

Daj ne lupaj... iskreno, kad toliko voliš decu, tanka je linija između nečega što neko može da okarakteriše kao pedofiliju i nečega što se karakteriše samo sa "veliki ljubitelj dece". Pogotovo kad ta osoba i misli da je dete. Sad ovo zvuči bolesno što sam rekao, ali je poenta u tome da nije pedofil kakvim su ga prikazivali... niti napasnik.

I umeo je da peva i kasnije, bez problema, sa 40 i sa 45 i sa 50 godina. Ali kad nisi zdrav, teško ti je da sve to radiš jer je za to potrebna kondicija, koncentracija i trening. A poznato je da ljudi jednako dobro pevaju i sa 20 i sa 70 godina.

Daj ne lupaj... iskreno, kad toliko voliš decu, tanka je linija između nečega što neko može da okarakteriše kao pedofiliju i nečega što se karakteriše samo sa "veliki ljubitelj dece". Pogotovo kad ta osoba i misli da je dete. Sad ovo zvuči bolesno što sam rekao, ali je poenta u tome da nije pedofil kakvim su ga prikazivali... niti napasnik.

I umeo je da peva i kasnije, bez problema, sa 40 i sa 45 i sa 50 godina. Ali kad nisi zdrav, teško ti je da sve to radiš jer je za to potrebna kondicija, koncentracija i trening. A poznato je da ljudi jednako dobro pevaju i sa 20 i sa 70 godina.

Tanka je linija, tanka.

A sto se tice izgleda i pevanja, Michael Jackson je bio najsujetnija licnost na planeti i gospodar tastine. I li bolje da kazem rob tastine. A svu tu sujetu i tastine su podgrevali upravo FANOVI. I tako napred-nazad. Da je bio vise na zemlji, mozda i ne bi zavrsio tako rano na nebu.

od aprila do novembra-7 mjeseci-sedam centimetara,ako ne i vise...

Ne bih da ti rušim iluzije... ali ovo nema šanse da se desi za 7 meseci...
Imam dugu kosu, znam! ;)

004.jpg

004.jpg

A ponekad se videlo iz aviona da nosi periku (npr. O2 press konferencija)...

Vrlo često :)

Ma, kakva kosa...:lol: Yebeš takve fanove ako ga gledaju u kosu..Većina fanova će ti reći da je najbolje pevao na svetu, najbolje igrao...neprevazidjeni zabavljač..umetnik,već šta li je.
Za kosu se vidi iz aviona da je perika, za nos svi znamo da nije njegov, bora nije imao a trebao je i to kakve da ima pored svega što je doživeo za svojih 50 godina..pa o čemu treba da se priča?
Šta je tek on mogao da uradi sa sobom kad naše Cece,Brene, Seke i ostale vidi šta rade.:D Brena je sad ista ona Kim iz Sex i grad :lol:
MJ jeste bio sav plastičan to svi znamo Nešto njegovom voljom a nešto što su ga namestili plastičari. Ali Bili Džin i Triler su njegovi preko dva'est godina !

Nema šeme da je pedofil. Taj ko je hteo da mu slomi noge mogao je jedino tu da puca i uradi nešto jer ja ne znam da li ste primetili MJ nije imao u svom životu nikakvih afera :eek: za razliku od drugih. Nikakve skandale on nije pravio.Živeo svoj život tiho i mirno. Jedino što je čovek menjao noseve dva puta godišnje.karikiram naravno.:D

Ne bih rekao da su deca biološki njegova jer veze s njim nemaju. Možda baš i zbog te perike ko će ga znati. Ovamo izigrava nekog mačo mena i treba neka ženska da mu skine periku i ismejava ga po žutoj štampi Da li ste mislili o tome?
Ipak je on bio običan čovek sa puno mana pored vrlina.

Tanka je linija, tanka.

A sto se tice izgleda i pevanja, Michael Jackson je bio najsujetnija licnost na planeti i gospodar tastine. I li bolje da kazem rob tastine. A svu tu sujetu i tastine su podgrevali upravo FANOVI. I tako napred-nazad. Da je bio vise na zemlji, mozda i ne bi zavrsio tako rano na nebu.

Odakle ti ovo za taštinu?
Kad kupiš crne cipele jel možeš da nosiš braon pantalone? Ne ide. E, onda promeniš braon pantalone Uz crne cipele i pantalone ne ide braon košulja:) I sve se tako vrti u krug i jedno vuče drugo. Garantujem da mnoge operacije ni on sam nije hteo ali je jednostavno morao da ih odradi.

Ne bih da ti rušim iluzije... ali ovo nema šanse da se desi za 7 meseci...
Imam dugu kosu, znam! ;)

Vidiš li ti na fotkama kako ta njegova "kosa" visi kao mrtva i nema sjaj prirodne žive kose? :lol:
Ponekad kao na ovoj slici dole kosa mu je baš lepa i deluje kao njegova .To je sigurno nadogradnja prirodne kose.
Ipak je sve to nebitno Jedan je MJ:rtfm:

Ko bi rekao da će tako jedna nebitna stvar kao što je y*bena kosa da pokrene ovakvu žučnu raspravu! :hahaha:

Svaka čast za ovaj komentar da su znali da ga udare baš tamo gde će najviše da ga boli! :klap:

Nos je operisao sto puta jer mu je nenormalni otac nabio komplekse kad ga je zezao da ima veliki nos i zvao ga big-nose! :thumbdown:

ja samo verujem u ono što mogu da vidim...a to je da je bio neverovatno veliki umetnik...:klap:

ostalo, vezano za njegov privatni život...verujem samo da je bio duboko nesrećan zbog činjenice da nije imao normalno detinjstvo...:(:(:(

Manite se glupih tema, pricajte ljudi o MUZICI. Ako nemate vise sta da kazete o tome, onda batalite s tracevima. Ponekad mislim da su i sami fanovi doprineli da Michael prerano ode. Budite sigurni da ni on nije ni malo voleo toliku idolatriju kojoj su milioni ljudi bili skloni.

MICHAEL JACKSON - MUZICKI GENIJE!!!

zao mi je sto je moje pitanje za kosu zapocelo ovakvu raspravu, jedna drugarica me je to pitala pa sam htela da proverim....naravno sve to je nevazno... jedino sto je vazno je da je on bio i bice jedan od NAJBOLJIH UMETNIKA I ZABAVLJACA SVIH VREMENA

182.jpg

001.jpg

Jedno prosto pitanje:
Da li ste vjerovali Michaelu?

U vezi čega? Tvoje pitanje je vrlo ozbiljno.

On je bio pevač i igrač,zabavljač, i šta je to što bih ja njemu kao fan verovao?
Znaš šta bi mene jedino pogodilo da sada saznam? Da neke pesme koje je on potpisivao kao svoje nisu njegove ! :eek: E to bi jedino moglo da me dotuče kao fana . Čak i to da čujem opet pevanje i igranje ostaju samo njegov pečat na ovom svetu.
Sve drugo je njegov lični život na koji ja nikako nisam imao pravo da se mešam ni da utičem.

Back