*milan*
Zainteresovan član
- Poruka
- 252
hmmm ali 30 dolara e...inace dobar dizajno...smislicemo nesto vec..hahahha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i da, zaboravih, ulazim ja juce u frizerski salon tek ono ''you are not alone'' na radiju... Frizer me pita: Kako cemo, jel isto? A ja mu kazem: Ma samo cuti i pojacaj radio...![]()
hocu ovaj kacket :Smrc:
![]()
odlicno odradjeno i na spanskom jeziku....pesma bas ima dusu....
ja sam se registrovala pre otprilike mesec dana i jos uvek se bavim citanjem ovih 300 i nesto stranica
cini mi se da sam ja ovde jedan od najmladjih fanova pa me zanima jel ima ovde neko 94-95 god ili mladji
citajuci prethodne stranice nesto mi nije bilo bas jasno...jel mu ravna kosa bila perika ili prava i jel mu ova kosa kakvu je imao na probama prava ili perika?
woow upravo je na ovde lokalnoj (leskovackoj) televiziji K-1 bio Michaelov koncert(bucharest dangerous tour)... Gledao sam ga mnogo puta ali stvarno nisam ocekivao da ce na nekoj nasoj TV stanici da puste Michaela...
zasto tako mislis, bokor? jel si video kako mu kosa uopste nije bila leprsasta, kao sto je inace... i kako je, dok je igrao, stajala kao da je stavio 3 laka za kosu... to je sigurno bila perika, ne moze da bude nista drugo... a znamo svi da on nije smeo da koristi ni lak za kosu niti bilo sta od svega toga... cak jedno vreme nije smeo ni da jede pomorandze...
Ne verujem da je nosio periku.
Ne znam kada je počeo da nosi perike, ali mislim da je oko '95. Na probama su mu obe perike, i ravna i kovrdžava.
Pacijenti sa vitiligom gube kosu, a njemu je i izgorela kosa '84. na snimanju one reklame za Pepsi!
Po cemu to tvrdis?Ja se ne sjecam da je on to ikad rekao,niti njemu ko blizak...Cak ni u izvjestaju sa obdukcije to ne pise...Imao je kratku kosu. Nosio je perike sve vreme. Definitivno, kraj priče...
To je nebitno, vratite se na muziku...![]()
Po cemu to tvrdis?Ja se ne sjecam da je on to ikad rekao,niti njemu ko blizak...Cak ni u izvjestaju sa obdukcije to ne pise...
Ja sam baš u izveštaju obdukcije video da su napisali da je imao samo malo kose (kao mahovina), a da je bio skoro potpuno ćelav...
A ponekad se videlo iz aviona da nosi periku (npr. O2 press konferencija)...
Ili recimo kad je bio gost kod onog visokog voditelja u Watten Dass, vidi se da mu kosa ne lici na nista a onda posle na koncertu sledece veceri a to je Munich 1999 kosa ko salivena.
Tu verziju obdukcije je objavio The Sun-najvece zutilo na svijet,e ako njima vjerujes...A pravi izvjestaj je izasao nekoliko nedjelja posle toga,a celavost se u njemu ne spominje...Ja sam baš u izveštaju obdukcije video da su napisali da je imao samo malo kose (kao mahovina), a da je bio skoro potpuno ćelav...
A ponekad se videlo iz aviona da nosi periku (npr. O2 press konferencija)...
od aprila do novembra-7 mjeseci-sedam centimetara,ako ne i vise...Pogledaj malo odakle mu kreće kosa u Scream-u!
A They Don't Care About Us je izbačen 1. aprila '96, a Stranger In Moscow 4. novembra '96. - kako je moguće da mu toliko poraste kosa?!
![]()