Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i da, zaboravih, ulazim ja juce u frizerski salon tek ono ''you are not alone'' na radiju... Frizer me pita: Kako cemo, jel isto? A ja mu kazem: Ma samo cuti i pojacaj radio... :D

Poslednja izmena:
hocu ovaj kacket :Smrc:
BGCHMJ01.JPG

znaci, ovakav kacket ima da ti nabavim na vasaru kom 'oces... i to ne za 30 dolara, nego za 300 dinara... i sve isto.. i da sijaju ova zlatna slova i da napise ime koje 'oces... ako 'oces, mozemo da zavrsimo i tvoje ime da stave tu... pa srce... ali, ono... skrrroz je mocan...

hahahha pa ***.....ali meni ostaje hit nocas GIVE IN TO ME.....pejdobra je....samo lose sto je nije bas stavljao u prvi plan....mozda i zbog live izvedbe...kao sto je i mnoge pesme skinuo sa spiska zbog prejake izvedbe u studiju.....

ja sam se registrovala pre otprilike mesec dana i jos uvek se bavim citanjem ovih 300 i nesto stranica
cini mi se da sam ja ovde jedan od najmladjih fanova pa me zanima jel ima ovde neko 94-95 god ili mladji
citajuci prethodne stranice nesto mi nije bilo bas jasno...jel mu ravna kosa bila perika ili prava i jel mu ova kosa kakvu je imao na probama prava ili perika?

Ne verujem da je nosio periku.

zasto tako mislis, bokor? jel si video kako mu kosa uopste nije bila leprsasta, kao sto je inace... i kako je, dok je igrao, stajala kao da je stavio 3 laka za kosu... to je sigurno bila perika, ne moze da bude nista drugo... a znamo svi da on nije smeo da koristi ni lak za kosu niti bilo sta od svega toga... cak jedno vreme nije smeo ni da jede pomorandze...

zasto tako mislis, bokor? jel si video kako mu kosa uopste nije bila leprsasta, kao sto je inace... i kako je, dok je igrao, stajala kao da je stavio 3 laka za kosu... to je sigurno bila perika, ne moze da bude nista drugo... a znamo svi da on nije smeo da koristi ni lak za kosu niti bilo sta od svega toga... cak jedno vreme nije smeo ni da jede pomorandze...

da mi je znati odakle ti ovde...:lol::lol::lol:

a jel zna neko kad je poceo da nosi perike? i zbog cega? jel bio samo nezadovoljan svojom kosom, ili je to islo malo dublje, u celu tu pricu oko nastupa? i ko mu je uopste radio stajling, sto se perika tice? jel ih sam birao? da li je imao i raznobojne, ili su sve bile farbane tako da menjaju boju pod reflektorima? i, najbitnije, zasto se on uopste i oshishao? da li neko zna? mozda? ...???

Ja sam baš u izveštaju obdukcije video da su napisali da je imao samo malo kose (kao mahovina), a da je bio skoro potpuno ćelav... :(

A ponekad se videlo iz aviona da nosi periku (npr. O2 press konferencija)...

Ili recimo kad je bio gost kod onog visokog voditelja u Watten Dass, vidi se da mu kosa ne lici na nista a onda posle na koncertu sledece veceri a to je Munich 1999 kosa ko salivena.

Ili recimo kad je bio gost kod onog visokog voditelja u Watten Dass, vidi se da mu kosa ne lici na nista a onda posle na koncertu sledece veceri a to je Munich 1999 kosa ko salivena.

pa to je mozda zato sto je oprao kosu i sto je koristio neki super-specijalni sampon? znas kakvi su amerikanci danas i kako imaju sve zivo za sta god ti treba... mada, ne znam bas koliko sigurno perika moze da se pere sa obicnim samponima... verovatno i za to treba neki specijalni...

:)
Ja sam baš u izveštaju obdukcije video da su napisali da je imao samo malo kose (kao mahovina), a da je bio skoro potpuno ćelav... :(

A ponekad se videlo iz aviona da nosi periku (npr. O2 press konferencija)...
Tu verziju obdukcije je objavio The Sun-najvece zutilo na svijet,e ako njima vjerujes...A pravi izvjestaj je izasao nekoliko nedjelja posle toga,a celavost se u njemu ne spominje...

ma imao je nešto kose... kao da je to bitno, kao da će sada to išta promeniti. Svi u šoubiznisu imaju umetke, prelive, dodatke, veštačke brate, tetovaže, zulufe, sise, oči, zube... i sad je problem da li je ili koliko, od kada i kako nosio periku...? WTF :)

Back