Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dangerous tour Live on Buenos Aires PRO FULL ce uskoro biti u predprodaji...Objavice ga MJBeat Fan Club..

A jel se zna kada će da izađe? :think:
Jel se razlikuje po nečemu od Bukurešta osim po tome što za Jam nosi crnu jaknu umesto srebrne?
Bojim se da možda i nije tako dobar taj kaoncert, jer je to pri kraju turneje, sustigla ga je iscrpljenost, optužba i painkilleri! :(
Ali samo nek objave što više koncerata!

Jel se razlikuje po nečemu od Bukurešta osim po tome što za Jam nosi crnu jaknu umesto srebrne?
Bojim se da možda i nije tako dobar taj kaoncert, jer je to pri kraju turneje, sustigla ga je iscrpljenost, optužba i painkilleri! :(

Pjeva Dangerous,i ne pjeva working day and night....jupiii
Na heal the world nosi onu jaknu sto je nosio na dangerous photo session(kad vec spominjes garderobu)...
Na netu postoji full jam performance,i mnogi kazu da je najbolji...
I nema to puno veze do gradova,nego do nacina snimanja...Za Bucharest je koristeno 14 kamera(jer ga je HBO unaprijed bio kupio) i prenatrpan je onom vriskom,onesvjescenima,kolpima,krivnkavom itd.,a u ovaj Buenos Aires ce biti manje toga...

Pjeva Dangerous,i ne pjeva working day and night....jupiii
Na heal the world nosi onu jaknu sto je nosio na dangerous photo session(kad vec spominjes garderobu)...
Na netu postoji full jam performance,i mnogi kazu da je najbolji...
I nema to puno veze do gradova,nego do nacina snimanja...Za Bucharest je koristeno 14 kamera(jer ga je HBO unaprijed bio kupio) i prenatrpan je onom vriskom,onesvjescenima,kolpima,krivnjavom itd.,a u ovaj Buenos Aires ce biti manje toga...

Ma kakva legalizacija,kad piraterije ima vise nego ikad..
Treba da budemo presrecni,koncerti polako izlaze na vidjelo:prvo Brisbane,pa dva Bruneia,evo sam Buenos Aires,jos samo cekamo neki is 1988(daj Boze)..

Ako koncerti polako isplivavaju zasto onda ne dobijemo ostatak tog Brisbane koncerta koji postoji vec godinama unazad?
Druga stvar, dobili smo Brunei koncerte ali u kom kvalitetu? Kao bice bolji kvalitet, bice bolji kvalitet ali KAD?
Trece, MJ je sada pod jos vecom lupom nego sto je bio dok je bio ziv. Sve sto ima veze sa njim a donosi zaradu nema sanse da promakne Sony-u, pa tako nece ni ovaj koncert iz Buenos Airesa koji je najverovatnije privatni snimak th neko ga je godinama cuvao i sad smislja kako da zaradi neku kintu prodavajuci ga preko neta. Cak i da ga neko kupi pa posle pokusa da ga prosiri po forumima nece biti bas lako, jer svi iole ozbiljniji forumi polako pocinju da se ogradjuju od sirenja piraterije zatvarajuci svoje download sekcije, upravo zbog zastite autorskih prava jer ne zele nevolje sa velikim budzama kao sto je Sony. Po mom misljenju MJ-eve koncerte ce biti sve teze i teze nabavljati.

hmm ajd posot vidim da ima nekog online,zanima me zasto pesma ONE MORE CHANCE niej obavljena na na jednom albumu....vec na tamo nekom izdanju,kao plus new song...pojasnite malo

Zato sto je MJ imao ugovor sa Sony-em da izda odredjeni broj albuma i singlova za odredjeno vreme. Kad su upali u svadju, on je posle samo na kompilacije dodavao po jednu ili dve pesme koje je jos od ranije snimao i tako ih zavlacio. A One more chance je izaso prvo kao singl.

Novi Album Majkla Dzeksona

Izvori koji su chuli neobjavljenje pesme Majkl Dzeksona su izjavili da postoje najmanje 2 albuma pesama vrednih prve klase koje ce biti objavljene, i neke od pesama su mnogo bolje od pesme "This is it".

Mnoge pesme koje ce biti objavljenje su napisane i snimljene od strane Majkla, kada je napustio Sony 2004 godine.

Ako je napustio Sony zašto je Sony izdao This Is It album i (nadam se) te nove neobjavljene pesme?
Kako je rešen taj spor? I ako je Majkl završio novi album zar ne bi pevao neke pesme sa njega na koncertima?

P.S. Ako neko ima link za Royal Brunei koncert nek mi pošalje na pp!!!

jedan od najboljih tekstova, zar ne?!

Never try to talk about it
It's got to sound good to me inside
I just think about it

I'm so undemanding
'Cause they say love is blind
I've lived this life pretending
I can bear this hurt deep inside

The truth is that I'm longing
For love that's so divine
I've searched this whole world wishing
She'll be there time after time

So someone put your hand out
I'm begging for your love
All I do is hand out
a heart that needs your love

I've lived my life the lonely
A soul that cries of shame
With handicapped emotions
Save me now from what still remains

I'll be your story hero
A serenading ryne
I'm just needing that someone
Save me now from the path I'm on
...

When you say we will dance 'til the light of day
It's just like the children in earth's joy
When we pray will you promise me you'll always stay
It's because I'm needing that someone

...

We hear you! that's why we're all here...That love transcends everything - all diversities, races, sex... :)

Niko nikad neće imati takve fanove, zato što nikad neće biti takvog čoveka koji se bavi sličnim poslom i ima takav uticaj na ceo svet. Ako su Bitlsi imali slavu blisku Isusovoj, Majkl ga je u tome nadmašio (sorry, vernici :))... Fanove je Majkl praktično kreirao od svih dobrih ljudi širom sveta i verujem, nekome manje, a nekome više - pozitivno uticao na ceo život. Nikad nisam čuo da je ijedna lošija osoba (ne poznajem ih mnogo ali sam možda čuo za neke i znam recimo šta vole...) iskreno volela Majkla i njegovu muziku na sličnom nivou kao što to mi činimo. I onda znam da su svi ti fanovi pre svega dobri ljudi...

Back