Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
byMaX, kako tvoja žena trpi tvoju opsednutost Majklom? :p
Mora da je i ona fan?

Šta je sa ostalima?
Ja nisam imao neka neprijatna iskustva...
Navukao sam mlađu sestru na MJ-a, sad je i ona prilično veliki fan.
A i uspeo sam da preobratim cimera koji je bio hater! ;)

Žena :D?
Pa može se reći da je i ona fan :) I moju u okolini su postali poštivaoci (jel se tako kaže?)

nije da mi se ne sviđa...nego me ne tera toliko na igru kao ostale pesme, šta znam...:think:

ili sam je čula bar 1000 puta više nego bilo koju drugu, pa mi to malo kvari ugođaj...ko će ga znati...:lol::lol::lol:

mene tera i na djuskanje, ali ne toliko koliko mi stvara neki neverovatan osećaj, nešto što samo ta pesma može... i uvek je ostao isti. Znaš kako, neke pesme, obeleže jedan period tvog života... neki hit, kao To the moon and Back ili Dont Speak ... i uvek se setiš tog vremena... Ali Billie Jean me uvek baci u taj mood, sada, pre 3, 5, 10, 15 godina. Uvek isto, uvek neverovatno... Ako su neke pesme obeležile moje zaljubljivanje u neku devojku, razočarenje, početak ili kraj nečega, neko letovanje, zimovanje... to je opet samo jedan period. Billie Jean je pesma koja je obeležila i koja će obeležiti moj život i nemam ništa protiv da je puste na mojoj sahrani i svi dođu sa jednom belom rukavicom i odslušaju je, još jednom.

Uh, nadam se da nisam bio too pathetic...

i moj momak je preobraćen...:lol::lol::lol:

iako se uvek divio MJ-u, tek je sad postao aktivan slušalac...i mogu vam reći da je nekad opsednut više nego ja:zcepanje:

Moja drugarica iz srednje, iz klupe, zvala me je te večeri, 25. i nije znala šta da mi kaže... Nismo se videli jer je ona sada u Švedskoj. Onda me je zvala sutra da vidi kako sam (doduše, zvalo me je dosta njih, a posle sam nedeljama primao saučešća, ali dobro...), pa onda opet posle par dana i rekla... Jbte, Max... stvarno nisam skapirala zašto ga toliko voliš svo ovo vreme, a sada kad sam počela da slušam sve pesme redom, počinjem sa shvatam. Izvini na svemu... Poenta je da je ona uvek formirala mišljenje o MJ-u (iako ono nije bilo loše, pogotovo ne kada je muzika u pitanju) na osnovu tabloida i malo realnog razmišljanja, odnosno na osnovu najpoznatijih hitova.. Međutim, kada je preslušala sve pesme, bile su joj neke stvari jasnije. Sada svi prihvataju da je imao vitiligo i da je voleo decu. Ali sada je kasno. Međutim, Majkl je znao da ima svoje fanove i zbog toga mi ga za života nije bilo žao. Jedino što je otišao ovako iznenada i tako prerano...

byMaX, meni je životna želja neki klub u kome će se slušati muzika 80-tih i 90-tih i naravno MJ...MISLIM DA BIH SVAKOG DANA MOGLA DA IDEM NA TE ŽURKE...:klap:

Pa ja ne mogu da organizujem žurku u klubu, ali možda kod mene... zato bih voleo da bude više karaoke karaktera. A ako nas ima dovoljno, uvek možemo da napravimo žurku u klubu, kao što smo 29.08...

Nego, da li se vi ljudi slažete da je Majkl bolje izgledao 2008 i 2009 nego 2001?

2001. je bila kao era Planet of the Apes, stvarno ne znam kakvu je tada protezu za nos imao, ali meni najgore izgleda u Invincible spotu i one slike sa Liz Tejlor kada je u beloj jakni sa šljokicama... 3x lošije nego u This is it, na primer (mislim na lice, u This is it-u je stvarno previše mršav).

Evo slika za podsećanje...
VIRGINMEGASTORE2001screen

2001.

jackson-and-rihanna.jpg

michael-jackson-2009-3-6-0-20-8.jpg

Michael-Jackson-Pop-Icon-Is-Dead.jpg

2009.

Sad sam u nekoj down fazi (gledao sam Ben i I'll Be There danas 10 puta)... :sad2:
Nekako mi je pointless diskutovati o bilo čemu, ali nema veze...

Na Majklov (čudan) izgled je najviše uticao vitiligo, koji je po mom mišljenju, prouzrokovao Majklovu body dismorphiu (koju je 100% imao, jer je sebe smatrao ružnim kada je bio najlepši).
Mislim, probajte vi da stavite belu farbu na facu pa vidite kako je (izgube vam se sve karakterne crte lica), pa se zato nenormalno šminkao, ne znam da li je on hteo tako da se šminka ili su ga drugi šminkali...

A s druge strane tu su operacije... Čiji je broj, iskreno rečeno prenapumpan u novinama...
Ako pogledamo Majka u Bad, Dangeous i HIStory eri, nije tu bilo baš toliko promena... Sve je to loša šminka... Naročito mislim na senčenje nosa sa strane , ako ste primetili, da bi delovao još tanje!
Do '99. je baš izgledao normalno i srećno (što se vidi u onom MTV intervjuu iz te godine).

Ali Prelaz u novi milenijum je bio katastrofa!!! Mislim da je tu uradio facelift i upropastio oči operacijom kapaka i definitivno preterao sa smanjivanjem nosa!!!
Posle toga nije moglo nazad... Te hirurge treba strpati u zatvor!
A i sva agonija oko suđenja i painkilleri su doprineli izmučenom izgledu...

Ova forka sa Rihannom mi je fenomenalna! Tu mi je kao skok nazad u Bad eru!
Ne znam u čemu je fora!

A i sada 2009. godine mi je neverovatno dobro izgledao (mnogo bolje od 2001.).
Naročito O2 press konferencija i većina This Is I-ta (osim u trenutku kad hvata rukavicu za vreme Smooth Criminal - tu je izgledao kao starac). Čudno.
Čuo sam da je bio unajmio najbolje plastične hirurge ove godine da ga srede za comeback.

Sve u svemu Majklov izgled se dosta menjao, imao je i mnogo dobre i mnogo loše slike u skoro svakoj eri... Tabloidi su naravno voleli grozne slike jer loše vesti bolje prodaju od dobrih...

Baš sam se raspisao! Ali to je zato što me zanima plastična hirurgija i studiram medicinu!
A najviše me nervira kad ljudi nazivaju MJ-a nakazom, a nemaju pojma kako je dobro izgledao većinu svog života... Toliko od mene po tom pitanju! :hvala:

michael-jackson-4.jpg

Poslednja izmena:
mene tera i na djuskanje, ali ne toliko koliko mi stvara neki neverovatan osećaj, nešto što samo ta pesma može... i uvek je ostao isti. Znaš kako, neke pesme, obeleže jedan period tvog života... neki hit, kao To the moon and Back ili Dont Speak ... i uvek se setiš tog vremena... Ali Billie Jean me uvek baci u taj mood, sada, pre 3, 5, 10, 15 godina. Uvek isto, uvek neverovatno... Ako su neke pesme obeležile moje zaljubljivanje u neku devojku, razočarenje, početak ili kraj nečega, neko letovanje, zimovanje... to je opet samo jedan period. Billie Jean je pesma koja je obeležila i koja će obeležiti moj život i nemam ništa protiv da je puste na mojoj sahrani i svi dođu sa jednom belom rukavicom i odslušaju je, još jednom.

Pre nego što sam se žestoko navukao na MJ-a (negde u vreme kad je najavio comeback)
slušao sam svašta, nove pesme na koje se naložim, koje me brzo smore (jer mi stvari brzo dosađuju) i koje zaboravim...
Ali Majkl koga slušam 24h dnevno, mi gotovo nikad ne dosadi! Povremeno me smori neka pesma, ali onda promenim album i mogu da ga slušam satima bez problema...

Billie Jean 4ever!
;)

na osnovu najpoznatijih hitova....

Michael Jackson ima tako puno ubistveno dobrih, a realno ljudima potpuno nepoznatih pesama!

I tu ne mislim na neobjavljene pesme nego na pesme tipa Who Is It, Liberian Girl, Stranger In Moscow koje 99% teenagera nikada nije čulo (niti će čuti)! :eek::eek::eek:
A koje su 100 puta bolje od pesama Lady Gage, Madonne i ostalih aktuelnih kučki!
:cool:

Poslednja izmena:
Nego, da li se vi ljudi slažete da je Majkl bolje izgledao 2008 i 2009 nego 2001?

2001. je bila kao era Planet of the Apes, stvarno ne znam kakvu je tada protezu za nos imao, ali meni najgore izgleda u Invincible spotu i one slike sa Liz Tejlor kada je u beloj jakni sa šljokicama... 3x lošije nego u This is it, na primer (mislim na lice, u This is it-u je stvarno previše mršav).

Stvarno misliš da je imao fake nose?! :eek:
Bullshit!

We Love You Michael... We Miss You... :heart:

Elizabeth Taylor.. Prelepa žena, dvostruka osvajačica Oscara za najbolju glumicu,
dobar čovek i veliki humanitarac... Majklov oslonac i doživotni prijatelj... :heart:

Nisam imao pojma da je ovako propala, nadam se da se neće pridružiti Majklu skoro! :sad2:

Ta grupa na face je dosta izgubila sjaj.. Ranije je bila aktivnija i bolja. Sada je vec posecuju "kvazi fanovi".. Mislim na one kojima nije stalo do samog Majkla i onoga sta je MJ celoga zivota radio, vec na sopstveno pokazivanje-prikazivanje.. Tamo se vise reklamiraju "fanovi" koji se trude da igraju bolje od celoga sveta, mozda i od samoga MJ-sto je realno smesno :zcepanje:

Stvarno misliš da je imao fake nose?! :eek:
Bullshit!

Nisam rekao fake nose, bre :), nego je imao plastičnu "protezu" koja je držala nos i koja se relativno lako mogla zameniti kroz nozdrve. Kao što znaš, od silnih nose-job-ova, hrskavica u nosu mu se urušila i vrh nosa nije mogao da stoji, pa ispod ima protezicu od nekog organskog materijala ili čega već... zbog toga mu nos izgleda drugačije od 2005 pa nadalje u odnosu na 2001-2003.

Pre nego što sam se žestoko navukao na MJ-a (negde u vreme kad je najavio comeback)
slušao sam svašta, nove pesme na koje se naložim, koje me brzo smore (jer mi stvari brzo dosađuju) i koje zaboravim...
Ali Majkl koga slušam 24h dnevno, mi gotovo nikad ne dosadi! Povremeno me smori neka pesma, ali onda promenim album i mogu da ga slušam satima bez problema...

Billie Jean 4ever!
;)

Michael Jackson ima tako puno ubistveno dobrih, a realno ljudima potpuno nepoznatih pesama!

I tu ne mislim na neobjavljene pesme nego na pesme tipa Who Is It, Liberian Girl, Stranger In Moscow koje 99% teenagera nikada nije čulo (niti će čuti)! :eek::eek::eek:
A koje su 100 puta bolje od pesama Lady Gage, Madonne i ostalih aktuelnih kučki!
:cool:

+1...! :super:
Sad sam nedavno slušao Don't Walk Away i još neke pesme koje su na desetinu puta bolje od svog smeća koje je na prvom mestu po listama danas. Mislim, sedim ja kod komšije nedavno. čovek deset godina stariji od mene, bio je mlad kad se slušala dobra muzika i slučajno radio na TOP FM-u, Top 40 lista, spiker najavljuje mesto broj jedan... kreće pesma Boom Boom Pow... ili kako se već zove, od retardiranih Black Eyed Peas... I komšija kaže "brate mili, ako je ovo prvo mesto, kakve su ostalih 39 pesama???!!!"

Pa Threatened zvuči svetski u odnosu na to, čak i tvoj omraženi Can't let her get away... :zcepanje:
Poslušajte samo pesme kao što su one neobjavljene (Cheater, Fall Again, State of Shock...) i videćete šta je muzičar!

A i sada 2009. godine mi je neverovatno dobro izgledao (mnogo bolje od 2001.).
Naročito O2 press konferencija i većina This Is I-ta (osim u trenutku kad hvata rukavicu za vreme Smooth Criminal - tu je izgledao kao starac). Čudno.
Čuo sam da je bio unajmio najbolje plastične hirurge ove godine da ga srede za comeback.

Sve u svemu Majklov izgled se dosta menjao, imao je i mnogo dobre i mnogo loše slike u skoro svakoj eri... Tabloidi su naravno voleli grozne slike jer loše vesti bolje prodaju od dobrih...

Baš sam se raspisao! Ali to je zato što me zanima plastična hirurgija i studiram medicinu!
A najviše me nervira kad ljudi nazivaju MJ-a nakazom, a nemaju pojma kako je dobro izgledao većinu svog života... Toliko od mene po tom pitanju! :hvala:

michael-jackson-4.jpg

Ti se raspisao kao da mi to ne znamo... samo mi je zanimljiv ovaj poslednji deo, da je unajmio plastične hirurge da ga srede... i stvarno mi je i logično jer jako dobro izgleda. Ako može Cher, može i on, zar ne? :D Ova slika gore je stvarno ekstra. Sad mi je opet teško :(

pa to...kod mene nema tog osećaja kad slušam tu pesmu...al daleko od toga da mi se uopšte ne dopada...:super:

Moja drugarica iz srednje, iz klupe, zvala me je te večeri, 25. i nije znala šta da mi kaže... .

hiihi..isto i kod mene...zvao me drug iz klupe da mi izjavi saučešće:eek::eek::eek:...a najzanimljivije od svega je to što je to prvi put da me je pozvao, uglavnom smo se dopisivali preko sms-a:D

Pa ja ne mogu da organizujem žurku u klubu, ali možda kod mene... zato bih voleo da bude više karaoke karaktera. A ako nas ima dovoljno, uvek možemo da napravimo žurku u klubu, kao što smo 29.08...

i ja bila na toj žurci...a vreme nam nikako nije išlo u prilog...mislim da mnogi nisu ni došli zbog te provale oblaka...:sad2:

Ja preksinoc bila u bioskopu Kolosej ( Delta city- shoping centar ) kad imam sta da vidim , figura Majkla kao reklama za -This is it - film. Ljudi su stajali ,slikali se i pozirali u Majkl maniru

Evo slicica:

Sta kazete? :D

• Podržavam
Reactions: h20
Ako nekome ne radi internet dva dana,evo sta se desi... Drustvo na forumu ispise pet stranica na MJ temi,tako da ti posle treba dva sata da iscitas sve sta su napisali... :D Meni je bilo najinteresantnije kada ste pisali o tome za koju pesmu biste voleli da je snimio spot. Po meni su to: Wanna be,Lady in my life,Human nature,Smile,Threatened... A moja omiljena pesma je... Ustvari dve pesme dele prvo mesto: The way you make me feel i Streetwalker! :D Jako ih volim i ne znam da kazem zasto su mi omiljene. :mrgreen: Spot: jaoooj... Svi sa dangerous albuma su jako dobri... A mislim da je Smooth criminal vrh!

Back