Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sigurno su ljudi vec komentarisali na temi,al ja sam tek sad videla nastup od Jannet na VMA 2009 posvecenom njemu....oborila me s nogu,pogotovo taj deo gde ''igraju zajedno'' ...

Poslednja izmena:
Majklova mala seka je super!
Ali samo je jedan Jackson The King Of Music!
Baš sam pre neki dan skinuo njenu diskografiju... Da čujem šta ona ume.
Rhythm Nation je super!
Moram opet da stavim ovu sliku... :heart:

Michael-Janet-young-764775.jpg

Poslednja izmena:
celokupna era 80ih, vecina motown muzicara & oldskul disco me generalno odusevljavaju;
a ovako iz svakog zanra koji nije u vezi sa gorenavednim, izvucem tek pokoju licnost, bend...

The same as kejti. Ne pamtim kad sam neko ime sa muzicke scene bilo strano stane ili domace bas uzeo da slusam onako detaljno. Uglavno se vrtim u 80-tim, i to svi moguci zanrovi. Jedino sam od skorijih izdanja uzeo da slusam Jason Mraza. Eto ko nije slusao moze da preslusa stvarno ima extra pesme.

Rahman nudi Dzekson studije
Dobitnik oskara, A.R. RAHMAN, daje shansu MJ fanovima da studiraju Kralja Popa na njegovom muzichkom konzervatorijumu.

Kompozitor filma "Slumdog Millionaire" radio je sa Majklom sve do njegove smrti, i sada u znak postovanja svog prijatelja, nudi chasove MJ muzike na svom KM Music Conservatory, u Kodambakkam, Tamil.

Kako insajder, Rajan Zed otkriva, Rahman ce licno drzati uvodno predavanje o Dzeksonu.

Rahman snima novi album,koji ce biti u chast Majkla, na kome ce ucestvovati muzicari iz celog sveta.

Rahman je osnivach i direktor KM Music Conservatory.
http://www.contactmusic.com/news.nsf/story/rahman-offers-jackson-studies_1122406

Ljudi,ajmo svi da studiramo! :D

Rahman nudi Dzekson studije
Dobitnik oskara, A.R. RAHMAN, daje shansu MJ fanovima da studiraju Kralja Popa na njegovom muzichkom konzervatorijumu.

Kompozitor filma "Slumdog Millionaire" radio je sa Majklom sve do njegove smrti, i sada u znak postovanja svog prijatelja, nudi chasove MJ muzike na svom KM Music Conservatory, u Kodambakkam, Tamil.

Kako insajder, Rajan Zed otkriva, Rahman ce licno drzati uvodno predavanje o Dzeksonu.

Rahman snima novi album,koji ce biti u chast Majkla, na kome ce ucestvovati muzicari iz celog sveta.

Rahman je osnivach i direktor KM Music Conservatory.
http://www.contactmusic.com/news.nsf/story/rahman-offers-jackson-studies_1122406

Ljudi,ajmo svi da studiramo! :D

haha, mozemo da predajemo, bre xD

Back