Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ono... nije bas revolucija muzike, ali vrlo solidna pesma. Negde u rangu pesama sa HIStory-a. Naravno, da je ovo otpevao neko drugi (Akon, Usher, Ne-Yo...) ne bi ni izbliza zvucalo tako dobro jer MJ ima specifican vokal, koji cak i najlosiju pesmu pretvara u hit. Ipak, mislim da ima jos mnogo boljih, neobjavljenih pesama koje cemo tek cuti

Jel ste vi sigurni da ste fanovi Majkla? (ne mislim na sve) Mislim ja sam godinama čekala da se bilo šta pojavi i presrećna sam što je taj trenutak došao, samo sam u isto vreme tužna jer Majkla više nema! Jako me nervira ta vaša nezahvalnost! Pesma je divna!

THIS IS IT
This is it, here I stand
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
And it feels as though I’ve seen your face a thousand times
And you said you really know me too yourself
And I know that you have got addicted with your eyes
But you say you gonna live it for yourself.

I never heard a single word about you
Falling in love wasn’t my plan
I never thought that I would be your lover
C’mon baby, just understand

This is it, I can say,
I’m the light of the world, run away
We can feel, this is real
Every time I’m in love that I feel

And I feel as though I’ve known you since 1,000 years
And you tell me that you’ve seen my face before.
And you said to me you don’t want me hanging round
Many times, wanna do it here before

This is it, I can feel
I’m the light of the world, this is real
Feel my song, we can say
And I tell you I feel that way

And I feel as though I’ve known you for a thousand years
And you said you want some of this yourself
And you said won’t you go with me, on a while
And I know that it’s really cool myself

Poslednja izmena:
Reci su lepe, mozda je stvaran dozivljaj , mozda masta , ali pesma nije na prvo slusanje.
O, koliko je meni trebalo vremena da prihvatim History a tek Invincible ne pitajte. A sada ih smatram vrlo kvalitetnim albumima.

A ona scena oko prenosenja tog materijalasa onim ljudima u crnom, pa koferce je pravi cirkus, stvarno!
Soniju bi sad da zaradi na njegovoj smrti, cilj je dizanje prasine, paljenje fanova, sirenje zainteresovanosti i medju novim kupcima nefanovima koji su im izgleda posebna ciljna grupa cini mi se.
Hoce sada da izdaju nov album te pokusavaju da mu obore rekord i zarade zescu kintu.

Ono je bio cirkus stvarno - Meni su se zgadili !

Ma lepo je Michael rekao Sony ***** - znao je on sta prica! http://www.sony-*****.com/

E sta se ovi u velikom bratu svi obukli u Dzeksona, vezbaju Thriller?

mislim da je fora u tome da je gotovo svaka njegova pesma imala uvod, priču, kulminaciju... ova je nekako flat, iako je lepa... ali nije u njegovom fazonu previše...

Slazem se. Pesma je skroz jednolicna, od pocetka do kraja ide jedno te isto. Neka pojedini priznaju, da je ne peva Michael, ne bi na nju nikad obratili paznju.

ja ne znam ciji odgovor da podrzim xD
sve mi izmesano, al slusam pesmu svakodnevno ...
prelep je tekst .

a evo par sjajnih neobjavljenih pesama:

meni je najomiljenija for all time :]

i bolesna mind is the magic xD

"Someone put your hand out" je predivna pesma sa zadnjem "7" albumom
This is It,je solidna pesma,koju uvelicava njegov glas!
84231235212648770148281.jpg

ove 2 pesme prvi put cujem,super su!!
Mind Is The Magic-(siegfried and roy)
victory.gif

Poslednja izmena:
Slazem se. Pesma je skroz jednolicna, od pocetka do kraja ide jedno te isto. Neka pojedini priznaju, da je ne peva Michael, ne bi na nju nikad obratili paznju.

Pa ni ja ne mislim da bi ova pesma i da ju je snimio mnogo ranije na nekom od predjasnjih albuma, ikad bila nesto zapazena, nikad ne bi bila omiljena njegova pesma nekog njegovog fana, nikad ne bi postala hit... nista on je je samo stavio na nov album vise zbog njenog naziva ( verovatno spontano napisano u pesmi - koja i nosioc titla pesme ) tj. odabrao ju je kao zvucnu najavu za nov koncert : This is It - kazu da je time zadirkivao fanove da pomisle da on nece vise nastupati.
( ja mislim da je bio ozbiljan i da je ziveo jos 20 godina ne bi vise isao na turneje svakako - ovo bi mu bila oprostajna turneja kako je i najavljivana ) Mozda bi imao po koji javan nastup na nekim dodelama, velikim manifestacijama , sportskim dogadjajima, sam remima ali velike koncerte mislim da nije ni mislio vise da drzi posle ove turneje)

Ja mislim da je samo zato izbacio ovu pesmu na album, simbolike radi - vezano za situaciju - kao vid istine.
A i poslatala je istina da bukvalnije nije moglo.

PS. Ne znam za vas ali je sam se skamenila kad sam gledala njegovu najavu za turneju. Ja sam verovala da on hoce da se povuce sa muzicke scene, tj. da radi samo jos tu rutneju , izdaje posledni album i spotove za njega i To je to od njega - sto se njega tice.
Tako sam ga ja shvatila . I bila sam jako tuzna zbog toga sto mi je izgledao kao da se oprasta.

Da li neko zna nešto o Michael Jackson-ovom novom albumu? Ne mislim na This Is It, nego na potpuno nov album sa novim pesmama? Čuo sam da je završio album i da je trebalo da ga izda u julu ove godine! Navodno bi se zvao 7EVEN (Seven) i mnogo je dobar. Svi koji su sarađivali sa Michael-om kažu da bi to bio najveći comeback u istoriji muzike. Čak sam čuo i da bi posle This Is It turneje išao i na svetsku turneju... Kakva tragedija... Gone Too Soon...

14cdxg8.jpg

Poslednja izmena:

Back