moonwalker 92
Ističe se
- Poruka
- 2.157
Samo skini onaj program i ripuj muziku iz spota u mp3.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi... jel ima neko ovu verziju pesme iz spota... ali bez prekida (kada svi pevaju bez muzike i bez dela sa mačkom)? Muzika je bolja u spotu, a ima i dodatna strofa (every time i tried to find him, he's leaving no clues, left behind him)
ljudi... jel ima neko ovu verziju pesme iz spota... ali bez prekida (kada svi pevaju bez muzike i bez dela sa mačkom)? Muzika je bolja u spotu, a ima i dodatna strofa (every time i tried to find him, he's leaving no clues, left behind him)

Za sve neverne tome i one koje to zanima : pogledajte na youtube-u snimak iz 5 delova "Inside Michael Jackson's trial" ... Doshlo mi je da pishem peticiju da se ovo zavrti na svim TV stanicama na svetu!

I ja se pitam. Jer mi nije jasno. On je jednostavno, ali stvarno covek koga ne mozes mrzeti. Samo voleti i voleti i voleti do beskonacnostimada ima raznih ljudi stvarno.
Jao gledala sam taj video na you tube.. Boze, kako je on znao da voli svoju publiku. Ali definitivno je Kralj. Ne samo Pop-a, nego Kralj muzike uopste.. I naseg srca naravno
E mene interesuje, jel ima koga da je bio na koncertu naseg Majkija?

O B O Z A V A M tekst te pesme !!!

Neki nov Majklov intervju gde su ga ispitivali o lekovima i nedozvoljenim sredstvima koje je uzimao - slusajte 1. pitanje. ono ima neke veze sa tim zbog cega su mu uzimani ti podaci:

Kako je neopisivo sladak na ovim snimcima! Sroz sexy....... uf!![]()