Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za sve neverne tome i one koje to zanima : pogledajte na youtube-u snimak iz 5 delova "Inside Michael Jackson's trial" ... Doshlo mi je da pishem peticiju da se ovo zavrti na svim TV stanicama na svetu!

Evo ga prvi:

Poslednja izmena:
Za sve neverne tome i one koje to zanima : pogledajte na youtube-u snimak iz 5 delova "Inside Michael Jackson's trial" ... Doshlo mi je da pishem peticiju da se ovo zavrti na svim TV stanicama na svetu!

Umirao zbog raka, poslednja zelja mu bila da upozna Michaela Jacksona, ovaj se smilovao da mu pomogne, izlecio ga, da bi ga ovaj kasnije tuzio i sje.ao ga do daske. Pravda nema sta. Pa posle budi covek.

kako je to sudjenje retardirano braaaaaaaaaate, bukvalno vredja inteligenciju
al,ono...verovatno nekima nije dovoljna zabava koju je pravio na pozornici, pa su resili da ga dodatno majmunisu i u privatnom zivotu ... pobresito dzeksonimo :* ...

I ja se pitam. Jer mi nije jasno. On je jednostavno, ali stvarno covek koga ne mozes mrzeti. Samo voleti i voleti i voleti do beskonacnosti :) mada ima raznih ljudi stvarno.

Jao gledala sam taj video na you tube.. Boze, kako je on znao da voli svoju publiku. Ali definitivno je Kralj. Ne samo Pop-a, nego Kralj muzike uopste.. I naseg srca naravno :)

E mene interesuje, jel ima koga da je bio na koncertu naseg Majkija?

E ja sam trebala da idem na koncert u O2 areni sa drugaricom koja je inace engleskinja i koja ga obozava takodje....trebam da dobijem kartu,trazila sam kao suvenir,ali mi jos nisu poslali.Pare su mi vracene :(

Ljudi jel se okupljamo za premijeru? Jece slucajno sa radija u jednom lokalu cujem da danas kao pocinje prodaja karata svuda u svetu pa i kod nas za premijeru.
Gde dans je nedelja!
Eno na fejsu se vec dogovaraju .

Javicu cim se i tamo dogovore u koji bioskop i kog dana ce se okupljati veca grupa fanova. Eno ih glasaju za pojedine bioskope tamo.
Cim se prica kristalizuje - javljam .;)
Jer karte treba kupiti ranije.

Poslednja izmena:

Back