Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ljudi svi mi u zadnje vrijeme kazu da imam nos kao MJ- ov....to mi je zvucalo cudno i odlucih da se slikam iz profila da vidim sprdaju li se samnom...jes stvarno imam xD ne znam kako da postavim sliku...????

Odes na www.tinypic.com kliknes na "choose" nadjes sliku na kompu, kliknes na "Upload" i dobijes nekoliko kodova, odaberes onaj drugi gde pise "IMG Code for Forums & Message Boards" i kopiras to u post i to je to. Nadam se da je dovoljno jasno objasnjeno, ako nije pitaj sta ti nije jasno :ok:

ljudi svi mi u zadnje vrijeme kazu da imam nos kao MJ- ov....to mi je zvucalo cudno i odlucih da se slikam iz profila da vidim sprdaju li se samnom...jes stvarno imam xD ne znam kako da postavim sliku...????
Hahaha, secam se kad je meni Kejtica rekla da mi je kosa kao Majklova u Remember the time.. :)
Kejtice moja mala <3
Jeste da se ja ne bih slozila, al' 'ajde xD
Stranger in Moscow.. Hihihi, ja tu pesmu obozavam <3
Danijelica i ja smo je pevale kad smo bile na Kalishu.. Tj. kad smo se vracale.. xD Ili kako je vec bilo xD
Inace, ja u zadnje vreme slusam samo Superfly Sister O.o
Bolesno :/

Koji intervju si gledala i sta ti se nije svidjelo?

gledala sam ga prije par mjeseci,a u pitanju je bio intervju od prije 5,6,7 god!
radio ga je sa jednim novinarom iz V.Britanije,koji je proveo s njim 2 mjeseca,ako se ne varam!
tu su se izgleda po prvi put objelodanile neke stvari iz njegovog privatnog zivota!

govorio je kako je radio samo 2 operacije;kako mu se ten sam promijenio,izbijelio,da se ljudi tako mogu mijenjati!ja sam cula da je on imao neku bolest koze tzv.pigmentaciju,ali je mogao da kaze da je htjeo da prikrije te nepravilnosti na kozi putem operacije,cineci je jednakom!
kako je drzao prekrivenu cerkicu Blenket,nije mi se svidjeo njegov pogled,prica,nekontrolisani pokreti u tom momentu!tu je govorio o skorasnjem incidentu kada mu je ona mogla ispasti iz ruku.covjek je opravdavao sebe kako je samo htjeo da ju je pokaze obozavateljima,da nema niceg loseg u tome!dijete se koprcalo i zaista je na toj terasi moglo da mu ispadne.trebao je da prizna samom sebi tu gresku,pa i javnosti!
kada je sugerisao kamermanu da ne snimaju njega,nego obozavatelje!mislim stvarno..!ja to tumacim ne na isti nacin kakav je on htio da prenese nama!po meni je velicao sebe,a ne njih!mada ok svi znamo koliko je velik bio u svom poslu,ali ja cijenim skromnost malo vise!
necu da komentarisem njegov odnos sa decakom koji je odsjeo kod njega,mislim da je malo novinar napumpao stvar oko toga,iskoristio je naivnost decka,a Michaelu nije bilo svejedno to se dalo vidjeti,odmah je prepoznao rizik!

Odes na www.tinypic.com kliknes na "choose" nadjes sliku na kompu, kliknes na "Upload" i dobijes nekoliko kodova, odaberes onaj drugi gde pise "IMG Code for Forums & Message Boards" i kopiras to u post i to je to. Nadam se da je dovoljno jasno objasnjeno, ako nije pitaj sta ti nije jasno :ok:

bas ti hvala:hvala: jel ovako???

oeecn.jpg

Ja moram da prokomentarisem.. :o) Znaci, Princ Majkl 2 ( drugi ), zvani Blanket mu se nije koprcao, i odlicno se vidi da ga je cvrsto drzao u rukama. Majkl nije operisao boju koze, vec je bolovao od bolesti Vitiligo, inace da ne objasnjavam kakava je to bolest, pogledaj na google. I Majkl je imao dve operacije nosa. Jer je u toku snimanja spota pao i polomio nos, prva operacija nije bila uspesna, nije dobro disao, pa su mu radili drugu operaciju. A taj interviju sto si gledala je film Living with Michael Jackson, koji je radio Martin Bashur Britanski novinar. Inace, preporucujem ti da pogledas Living with Michael Jackson part 2..
Mnoge stvari ce biti jasnije.. Pozdrav
Nisam ukapirala znacenje slike Kejti.. Zao mi je :)

Sonjice, bice da je samo par nas shvatilo.
Ja sam sinoc u centru Nisa videla nekog lika s Majklovom majicom. Bilo me je sramota da pridjem i da ga pitam gde je kupio, jer mislim da bi rekao da sam kreten xD Ali, bas je lepa majica <3 Znaci, bas bih volela da saznam gde je kupio..
I da, moram da kazem, meni se Madonnin govor jako svideo, rasplakao me je..

Ja sam pravila sebi majice sa maklovom slikom, i natpisima. Sve me je kostalo ukupno 400 dinara. Idi kod sitotehnicara, svako ce ti uraditi majicu :)

Ja moram da prokomentarisem.. :o) Znaci, Princ Majkl 2 ( drugi ), zvani Blanket mu se nije koprcao, i odlicno se vidi da ga je cvrsto drzao u rukama. Majkl nije operisao boju koze, vec je bolovao od bolesti Vitiligo, inace da ne objasnjavam kakava je to bolest, pogledaj na google. I Majkl je imao dve operacije nosa. Jer je u toku snimanja spota pao i polomio nos, prva operacija nije bila uspesna, nije dobro disao, pa su mu radili drugu operaciju. A taj interviju sto si gledala je film Living with Michael Jackson, koji je radio Martin Bashur Britanski novinar. Inace, preporucujem ti da pogledas Living with Michael Jackson part 2..
Mnoge stvari ce biti jasnije.. Pozdrav
Nisam ukapirala znacenje slike Kejti.. Zao mi je :)

hvala na informacijama! drago mi je sto stvari stoje tako!

ljudi... jel ima neko ovu verziju pesme iz spota... ali bez prekida (kada svi pevaju bez muzike i bez dela sa mačkom)? Muzika je bolja u spotu, a ima i dodatna strofa (every time i tried to find him, he's leaving no clues, left behind him)

Back