speechless
Početnik
- Poruka
- 29
ljudi svi mi u zadnje vrijeme kazu da imam nos kao MJ- ov....to mi je zvucalo cudno i odlucih da se slikam iz profila da vidim sprdaju li se samnom...jes stvarno imam xD ne znam kako da postavim sliku...????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi svi mi u zadnje vrijeme kazu da imam nos kao MJ- ov....to mi je zvucalo cudno i odlucih da se slikam iz profila da vidim sprdaju li se samnom...jes stvarno imam xD ne znam kako da postavim sliku...????

Stv. je bio poseban! On je zvijezda! Scenski nastup..,a pjesma Earth je fenomenalna!
Bio je velikodusan,ali moram priznati i pomalo cudan,gledala sam na YOU TUBU jedan njegov intervju i nije mi se svidio!
Hahaha, secam se kad je meni Kejtica rekla da mi je kosa kao Majklova u Remember the time..ljudi svi mi u zadnje vrijeme kazu da imam nos kao MJ- ov....to mi je zvucalo cudno i odlucih da se slikam iz profila da vidim sprdaju li se samnom...jes stvarno imam xD ne znam kako da postavim sliku...????

Koji intervju si gledala i sta ti se nije svidjelo?
Odes na www.tinypic.com kliknes na "choose" nadjes sliku na kompu, kliknes na "Upload" i dobijes nekoliko kodova, odaberes onaj drugi gde pise "IMG Code for Forums & Message Boards" i kopiras to u post i to je to. Nadam se da je dovoljno jasno objasnjeno, ako nije pitaj sta ti nije jasno![]()
jel ovako???

omgaddddddddddddddddddddddddddd !!!!!!!
zelim taj nos !!!!!!!!!!!!!
))) god bless me
) Znaci, Princ Majkl 2 ( drugi ), zvani Blanket mu se nije koprcao, i odlicno se vidi da ga je cvrsto drzao u rukama. Majkl nije operisao boju koze, vec je bolovao od bolesti Vitiligo, inace da ne objasnjavam kakava je to bolest, pogledaj na google. I Majkl je imao dve operacije nosa. Jer je u toku snimanja spota pao i polomio nos, prva operacija nije bila uspesna, nije dobro disao, pa su mu radili drugu operaciju. A taj interviju sto si gledala je film Living with Michael Jackson, koji je radio Martin Bashur Britanski novinar. Inace, preporucujem ti da pogledas Living with Michael Jackson part 2.. 
Sonjice, bice da je samo par nas shvatilo.
Ja sam sinoc u centru Nisa videla nekog lika s Majklovom majicom. Bilo me je sramota da pridjem i da ga pitam gde je kupio, jer mislim da bi rekao da sam kreten xD Ali, bas je lepa majica <3 Znaci, bas bih volela da saznam gde je kupio..
I da, moram da kazem, meni se Madonnin govor jako svideo, rasplakao me je..

Ma, imam i ja majicu <3, nego me zanimalo kako je u Nisu O.oJa sam pravila sebi majice sa maklovom slikom, i natpisima. Sve me je kostalo ukupno 400 dinara. Idi kod sitotehnicara, svako ce ti uraditi majicu![]()

Svi ste dobrodosli!!! Srbija Fan Klub - http://michaeljacksonserbiafanclub.ning.com/Ja moram da prokomentarisem..) Znaci, Princ Majkl 2 ( drugi ), zvani Blanket mu se nije koprcao, i odlicno se vidi da ga je cvrsto drzao u rukama. Majkl nije operisao boju koze, vec je bolovao od bolesti Vitiligo, inace da ne objasnjavam kakava je to bolest, pogledaj na google. I Majkl je imao dve operacije nosa. Jer je u toku snimanja spota pao i polomio nos, prva operacija nije bila uspesna, nije dobro disao, pa su mu radili drugu operaciju. A taj interviju sto si gledala je film Living with Michael Jackson, koji je radio Martin Bashur Britanski novinar. Inace, preporucujem ti da pogledas Living with Michael Jackson part 2..
Mnoge stvari ce biti jasnije.. Pozdrav
Nisam ukapirala znacenje slike Kejti.. Zao mi je![]()