Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jao ljudi gledajte ovaj video. Ja ga nikad ranije nisam videla u zivotu.

MJJ dosao u studio, u jednu japansku emisiju zabavnog sadrzaja. tj. u pitanju su one njihove smesne emisije sa komicarima, skecevima i z....cijama ...a oni su neki bend.
Doveli Majkla u studio i pricaju nesto bezveze njemu iza ledja na japanskom a jedna japanka mu prevodi iza ledja sta pricaju. Al samo ono sto je nije blam da prevede.
Zezaju ga na foru homoseksualizma, udvaraju mu se kao, pa ismejavaju kazu " kako je cudan", pa zezaju ga , kazu mu da da lepe sake, pa ovaj jedan mu dvosmisleno kaze " volim te " ..njemu bas neprijatno jadnicak. Prethodno gutao knedle dok su oni pricali nesto i smejali se ko ludi a on ne razume ...

Na kraju on krene da ide jer ne zna kako da se izvuce vise valjda, pa krene da razgleda kao " poster " odnosno wall paper u studiu koji je par puta vec pohvalio ranije i krene on da ga zagleda i govori kako je dobar : a ovi skotovi ce: " promenite, promenite sliku ( pozadinu).
I pridje jadnicak da pogleda i vidi da su neke zice u pitanju tj. neki ekran i onda je shvatio.
A oni se smeju ko skotovi. Jao kako bi ih tukla!

Video sa leve strane: http://www.mjtunes.com/modules/xoopstube/singlevideo.php?cid=21&lid=154
Nije mi jasno ikako da vidim video...:confused:

ljudi,nova sam na forumu....jako volim mj-a....da vam ispricam kako je pocelo i da vas pitam ima li mi oprostaja :( naime niko u mojoj porodici nije volio mj-a niti ih zanima strana muzika i nista od toga...prvi put sam cula za njega kad sam imala 7-8 vidjela sam njegovu sliku kao crnac i sada i pitala sam ko je to, kako je tako "bijel" , i brat mi je odgovorio to je jedan pjevac sto se "izoperisao" da bi postao bijelac...i tako mi je to ostalo...znala sam kasnije neke njegove pjesme,znala sam da je kralj popa,divila se njegovom umijecu,pjesmama itd...ali sam i dalje mislila da je pomalo "fanatik"...i nakon sto je umro rekose mi da je komemoracija bila dirljiva,prvo sam nju pogledala na you-tube-u , pa onda jednu pjesmu , pa drugu , pa nasla o njegovoj koznoj bolesti , o njegovoj djeci , pa slusala intervjue ne vjerujem da ima snimak na you tube-u koji nijesam pogledala zadnjih 3-4 mjeseca:) i nikad mi nije dosta njegovog glasa...njega samoga...ne mogu da vjerujem kako sam to mogla da mislim:( i stalno sebi lomim glavu kako to nijesam znala prije....mislim da je on bio previse dobar za ovaj svijet...;(
i? :(

• Podržavam
Reactions: h20
Hvala,Gia!
Ovaj klip je totalno idiotski!Japamci imaju mnogo cudan smisao za humor!
Trebao je da napusti emisiju!Kakvi debili!A,i Majkl kao da je bio na lsd-u!:)

Ne on uvek tako izgleda. :lol:
Stidljiv je, frustriran i nesiguran u sebe uvek bio i nikad od kad se izdvojio iz benda, nije gostovao u emisije koje idu uzivo tj. studijske emisije.
Dok nije dosao Oprin intervu live.
Izbegavao to u sirokom luku, jer verovatno nije zeleo da bude doveden u ovako neku ne zgodnu situaciju u uzivom programu i nikad nije dozvoljavao da mu se postavljaju pitanja koja nije prethodno video i odobrio.
To su znali i njegovi menadzeri koji mu nikad nisu zakazivali takve javne nastupe. Ima jedan intervu iz doba "Invincible"-a gde gostuje u studiu u nekom plavom kombinezonu.
Ne znam kako su ga japanci prevarili da dodje tu. I vidi se kada je negde na terasi pogledao svoje ljude iz obezbedjenja il menadzera i dao im znak da je gotovo i dodju po njega. Kad je video da ga ponizavaju u emisiji.
Zato je ustao i setao okolo dok ovi nisu sisli dole. Jadnicko .

Ne on uvek tako izgleda. :lol:
Stidljiv je, frustriran i nesiguran u sebe uvek bio i nikad od kad se izdvojio iz benda, nije gostovao u emisije koje idu uzivo tj. studijske emisije.
Dok nije dosao Oprin intervu live.
Izbegavao to u sirokom luku, jer verovatno nije zeleo da bude doveden u ovako neku ne zgodnu situaciju u uzivom programu i nikad nije dozvoljavao da mu se postavljaju pitanja koja nije prethodno video i odobrio.
To su znali i njegovi menadzeri koji mu nikad nisu zakazivali takve javne nastupe. Ima jedan intervu iz doba "Invincible"-a gde gostuje u studiu u nekom plavom kombinezonu.
Ne znam kako su ga japanci prevarili da dodje tu. I vidi se kada je negde na terasi pogledao svoje ljude iz obezbedjenja il menadzera i dao im znak da je gotovo i dodju po njega. Kad je video da ga ponizavaju u emisiji.
Zato je ustao i setao okolo dok ovi nisu sisli dole. Jadnicko .

Pa,dobro,on je furao svoju pricu,zabole ga "God bless you...thank you...i love you too..."
Oni su ispali nevidjene seljacine,a on ekscentrik,kao sto stvarno i jeste!I onda samo ustao i iskulirao ih!Hahahaha...A,jeste bio nedokucan!:rotf:

ljudi,nova sam na forumu....jako volim mj-a....da vam ispricam kako je pocelo i da vas pitam ima li mi oprostaja :( naime niko u mojoj porodici nije volio mj-a niti ih zanima strana muzika i nista od toga...prvi put sam cula za njega kad sam imala 7-8 vidjela sam njegovu sliku kao crnac i sada i pitala sam ko je to, kako je tako "bijel" , i brat mi je odgovorio to je jedan pjevac sto se "izoperisao" da bi postao bijelac...i tako mi je to ostalo...znala sam kasnije neke njegove pjesme,znala sam da je kralj popa,divila se njegovom umijecu,pjesmama itd...ali sam i dalje mislila da je pomalo "fanatik"...i nakon sto je umro rekose mi da je komemoracija bila dirljiva,prvo sam nju pogledala na you-tube-u , pa onda jednu pjesmu , pa drugu , pa nasla o njegovoj koznoj bolesti , o njegovoj djeci , pa slusala intervjue ne vjerujem da ima snimak na you tube-u koji nijesam pogledala zadnjih 3-4 mjeseca:) i nikad mi nije dosta njegovog glasa...njega samoga...ne mogu da vjerujem kako sam to mogla da mislim:( i stalno sebi lomim glavu kako to nijesam znala prije....mislim da je on bio previse dobar za ovaj svijet...;(
i? :(

Jesi li gledala Private Home Movies? Ako nisi, pogledaj.

Jao, kako vreme prolazi, sve mi je teze i teze da se naviknem na ideju da ga vise nema.. Stvarno, mislim da nikada necu to prihvatiti. Tesko je izgubiti nekoga koga volis, a jos teze je kada je ta osoba ne prevazidjena svetska zvezda. Ja volim Majkla od malena, od svoje pete godine, slusala sam njegove pesme, kada nisam engleski razumela. Onda, kako su godine prolazile, sve vise i vise sam ga volela. Da bi to negde 2000 godine postalo moja opsesija.:o) Zao mi je sto nismo imali vremena da uzivamo u spektaklu kakav je njegov koncert. Ne znam kako bih se osecala da sam imala prilike da ga upoznam. Znam da nisam jedina koja tako razmislja, takodje znam da smo svi mi isti, i da su nam osecanja podjedanako jednaka :o) Zato ne bi trebali, u cast nasem Majklu, nikada da se svadjamo ili da mrzimo nekoga. Ja iskreno mislim, da svet jos uvek nije svestan sta je izgubio. Najhumanijeg coveka na svetu, najboljeg kompozitora i testopisca, pevaca i plesaca koji pomera sve granice ukusa, stila i boja ( kako ga je Roling Stoun magazin nazvao )... Majkl nikada nece umreti, jer ce on zauvek ziveti u nasim srcima i u nasoj dusi. Ne smemo ga nikada zaboraviti, vec zauvek voleti, secati ga se sa ljubavlju i prenositi njegove poruke i muziku generacijama koje dolaze!

" MICHAEL JACKSON JE COVEK KOJI JE KAO DECAK HODAO PO MESECU, A KADA JE ODRASTAO DODIRNUO JE SAME ZVEZDE "!!!!

• Podržavam
Reactions: h20
Jao, kako vreme prolazi, sve mi je teze i teze da se naviknem na ideju da ga vise nema.. Stvarno, mislim da nikada necu to prihvatiti. Tesko je izgubiti nekoga koga volis, a jos teze je kada je ta osoba ne prevazidjena svetska zvezda. Ja volim Majkla od malena, od svoje pete godine, slusala sam njegove pesme, kada nisam engleski razumela. Onda, kako su godine prolazile, sve vise i vise sam ga volela. Da bi to negde 2000 godine postalo moja opsesija.:o) Zao mi je sto nismo imali vremena da uzivamo u spektaklu kakav je njegov koncert. Ne znam kako bih se osecala da sam imala prilike da ga upoznam. Znam da nisam jedina koja tako razmislja, takodje znam da smo svi mi isti, i da su nam osecanja podjedanako jednaka :o) Zato ne bi trebali, u cast nasem Majklu, nikada da se svadjamo ili da mrzimo nekoga. Ja iskreno mislim, da svet jos uvek nije svestan sta je izgubio. Najhumanijeg coveka na svetu, najboljeg kompozitora i testopisca, pevaca i plesaca koji pomera sve granice ukusa, stila i boja ( kako ga je Roling Stoun magazin nazvao )... Majkl nikada nece umreti, jer ce on zauvek ziveti u nasim srcima i u nasoj dusi. Ne smemo ga nikada zaboraviti, vec zauvek voleti, secati ga se sa ljubavlju i prenositi njegove poruke i muziku generacijama koje dolaze!

" MICHAEL JACKSON JE COVEK KOJI JE KAO DECAK HODAO PO MESECU, A KADA JE ODRASTAO DODIRNUO JE SAME ZVEZDE "!!!!

u pravu si....kopiracu ovaj text sto si napisala....vidi se da je iz srca :heart:....

u pravu si....kopiracu ovaj text sto si napisala....vidi se da je iz srca :heart:....

Da bi istinski i iz dubine srca voleo Majkla, moras ga voleti u potunosti. A takvog coveka je jednostavno nemoguce ne voleti.

Your love is magical, that's how I feel
But I have not the words here to explain
Gone is the grace for expressions of passion
But there are worlds and worlds of ways to explain
To tell you how I feel
But I am speechless, speechless
That's how you make me feel
Though I'm with you I am far away and nothing is for real
When I'm with you I am lost for words, I don't know what to say My head's
spinning like a carousel, so silently I pray Helpless and hopeless, that's
how I feel inside Nothing's real, but all is possible if God is on my side
When I'm with you I am in the light where I cannot be found It's as though I
am standing in the place called Hallowed Ground Speechless, speechless,
that's how you make me feel Though I'm with you I am far away and nothing is
for real I'll go anywhere and do anything just to touch your face There's no
mountain high I cannot climb I'm humbled in your grace Speechless,
speechless, that's how you make me feel Though I'm with you I am lost for
words and nothing is for real Speechless, speechless, that's how you make me
feel Though I'm with you I am far away, and nothing is for real Speechless,
speechless, that's how you make me feel Though I'm with you I am lost for
words and nothing is for real Speechless Your love is magical, that's how I
feel But in your presence I am lost for words Words like, "I love you."

Da bi istinski i iz dubine srca voleo Majkla, moras ga voleti u potunosti. A takvog coveka je jednostavno nemoguce ne voleti.

Your love is magical, that's how I feel
But I have not the words here to explain
Gone is the grace for expressions of passion
But there are worlds and worlds of ways to explain
To tell you how I feel
But I am speechless, speechless
That's how you make me feel
Though I'm with you I am far away and nothing is for real
When I'm with you I am lost for words, I don't know what to say My head's
spinning like a carousel, so silently I pray Helpless and hopeless, that's
how I feel inside Nothing's real, but all is possible if God is on my side
When I'm with you I am in the light where I cannot be found It's as though I