Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Michael Jackson's brain has been reunited with his body (UNCONFIRMED)

8 Aug 2009

LONDON: 'King of Pop' Michael Jackson's brain has finally been reunited with his body, prompting speculation that the pop icon will be laid to rest soon.

The 'Thriller' hitmaker who died seven weeks ago after a suspected cardiac arrest, had his brain surgically removed for testing, but the organ has now been replaced in his body.

Morticians at the Forest Lawn Cemetery in Hollywood Hills, where the pop legend will be laid to rest in an unmarked grave, are now preparing his body for burial, reported Daily Mail online.

The burial was not expected to include any formal ceremony and would probably only be attended by two family members who will act as witnesses.

Jackson will be buried in an anonymous plot after his family decided against a Graceland-like memorial at Jackson's Neverland ranch near Santa Barbara, California.

@ Bondova Devojka

Te slike tj. primeri koje si dala su nelogicni zbog kolicine u kojoj ih ima.
Da Crnac i belkinja ili obratno dobiju dete belca je pa jos da tih parova ima tako mnogo nije istina po tome ispada da se izztakvog braka nikad ne zan dal ce dete biti belac ili crnac. Zna se bice Melez.
Melez je dete belca i crnca i oni nekad nalikuju na bele ljude tamnijeg tena ili su izrazito crnackih fizickih karakteristika a da bude spolja cist belac dete e, za to nisam u zivotu cula.
Ove slike poznatih licnosti nisu nista neobicno jer oni decenije unazad koriste vestacku oplodnju uz pomoc tudjih jajnih celija - zene ( znaci to dete je bioloski dete zene donatora jajne celije )

A sto se tice Iman i Dejvida Bowia Evo linka slika devojcice sada ona je meleskinja. http://images.google.com/imgres?img...s=org.mozilla:en-US:official&hs=0ZC&sa=N&um=1

Iman je sa 22 god imala jedan brak i jedno dete iz njega a ovo je rodila mnogo kasnije u svojoj 45 god.

Drugo: Ja sam ti dala primer sa kanticama boja zato sto je to isto slucaj sa genima crnih ljudi oni kad se mesaju uvek dete bude vise ili manje "obojeno" ( ocito nisi gledala dokumentarac koji sam ja gledala gde se objasnjava zasto dete crne i bele osobe - cak nordijske rase - uvek ima vise fizickih karakteristika bas onog crnog roditelja?
- Odgovor je bio: Zato sto su crnacki geni jaci ( dominantniji ) od gena belih ljudi pa dete uvek ima tamnu kovrdjavu kosu, tamniji ten, crnacki nos, usne i zube, ( srce i nozna tetiva kod crnaca, nisu istog kvaliteta kao kod belih ljudi! - ( zato su crnci daleko bolji sportisti i plesaci )...

I uspori malo sa nerviranjem treba ziveti jos pola veka! :lol:

Poslednja izmena:
Artist: The Game
(Feat. Chris Brown, Polow Da Don, Diddy, Usher, Mario Winans, Boys 2 Men)
Song: Better On The Other Side (Michael Jackson Tribute)

[Diddy talking]
I remember the first time I seen you moonwalk,
I believed I could do anything,
you made the world dance,
you made the music come to life

[Chris Brown - Chorus]
This the type of song that make the angels cry,
I look up in the sky and I wonder why?
why you had to go, go
I know it's better on the other side,
you were chosen from the start
never gon let you go,

[The Game]
Who’s Michael Jackson?
You're Michael Jackson,
I’m Michael Jackson,
We all Michael Jackson,

I guess what I’m asking is, everybody bow their head for a legend, don’t breathe for a second,
now let the air out, grab the hand of somebody you care about,
so you can hear my message, my confession, someone tell Usher,
I seen the moonwalk, I guess the young thriller touched him,
like he touched me, like he touched you,
so carry on his legacy, something i must do,
and I trust you lighting candles, concrete visuals, me and my brothers listen to Jackson 5 in the living room,
first thing i did when i heard was call puff,
cos him and Mike tried to stop the beef between us,
who was us? Me and fifty, that beef is dead, him and Mike Jackson gonna take us to the ledge.

[Chris Brown - Chorus]
I look up in the sky and i wonder why?
why you had to go, go
never gon let you go,

As I’m pouring out this liquor candles start to flicker,
when list my air ones, MJ was my ni–er.
Not the one that play ball, the one with the hollywood star,
and since I’m a Hollywood star Imma tell you my story,
never had a family that close, never see Berry Gordy walking through Interscope,
but just like me, they always had Mike in a scope,
no matter what you say,
i’mma love him and he’s still dope,
let me take you back to '85 when i was in a zone, dancing for my momma, 'Thriller' jacket with all the zippers on,
now i’m doing 90 bout to crash in this Aston,
listening to Outcast, I’m sorry Mrs Jackson
anything I can ever do to better you your son was our king so we wont Corretta you,
I’m writing this letter to all the Jackson kids, we all Jackson kids, time to let us through.

[Chris Brown - Chorus]
I look up in the sky and i wonder why?
why you had to go, go
never gon let you go,

[Boys II Men]
This the kind of song that make the angels cry,
look up in the sky and ask God, why o why why
Do we live and let die
This the kind of song that make the angels cry,
look up in the sky and ask God, why o why why
Do we live and let, live and let die.​

Nakon smrti Majkla Džeksona, bliski prijatelji i saradnici otkrili su da je kralj popa, vredno radio na pravljenju muzike i pisanju tekstova. Džekson je navodno napisao oko sto numera od kojih je jedna, "A place with no name", našla svoj put do Interneta i njegovih fanova. Snimak traje 25 sekundi.

Slike kuće Majkla Džeksona, koje je objavio britanski tabloid "San", daju fascinantan uvid u ekscentrični ukus kralja pop muzike i njegovu tragičnu smrt.

Najveću pažnju izazvala je ona sa krevetom u kojem je u 50. godini umro superstar. Sav nameštaj u pretrpanoj spavaćoj sobi gurnut je u stranu, najverovatnije u panici koja je nastala kada je Džekson doživeo srčani udar. U ormanu nedostaje medicinska oprema (pumpa za kiseonik, alkohol, jastučići za čišćenje kože pre dobijanja injekcije, hirurški zavoji i gumene rukavice), za koju se pretpostavlja da su je istražitelji uzeli kao dokaz.

Još nešto nedostaje - telefon koji je stajao na stolu pored kreveta. Doktor Konrad Mari, osumnjičen da je Džeksonu dao snažni sedativ "propofol", izjavio je da je hitnu pomoć pozvao gotovo sat vremena kasnije, jer telefon u kući nije radio. Taj telefon mogao bi da bude od ključne važnosti za istragu.
Neimenovani izvor koji je bio prisutan kada su fotografije snimljene rekao je da je spavaća soba izgledala kao klanica, prepuna poruka ispisanih rukom, koje ukazuju da
je Džekson bio krhkog mentalnog stanja.
Na nekim beleškama pisalo je "Deca su slatka" i "Deca su nevina". Dalji uvid u Džeksonov uvrnut ukus pruža nam fotografija njegove kuhinje, u kojoj dominira tetovirana lutka koja pucketa prstima. Dnevni boravak takođe je gizdav, a centralno mesto zauzima ukrašeni kamin.
I, kao svojevremeno na ranču "Nedođija", Džekson je i u dvorištu iznajmljene losanđeleske kuće predvideo kutak za decu. On je kuću iznajmio u decembru, pripremajući se za povratničku seriju koncerata u londonskoj "O2" areni. Kuća ima sedam soba, 13 kupatila i 11 kamina, ogroman bazen, gostinsku kuću, a mesečna renta iznosila je 110.000 dolara. U njoj su, osim Džeksona, živeli i njegova deca, Princ (12), Paris (11) i Blenket (7), saradnici, telohranitelj i doktor Mari. Ali, samo je doktoru Mariju bio dozvoljen ulazak u Džeksonovu spavaću sobu, dok ostalo osoblje nije smelo da se popne stepenicama do nje.
U međuvremenu, dok svi s nestrpljenjem očekuju rezultate zvanične autopsije Majkla Džeksona, njegova majka Ketrin (kojoj je sud 3. avgusta, baš kako je pokojni pevač napisao u testamentu, dodelio starateljstvo nad njegovo troje dece) zatražila je i treću obdukciju, ne bi li rasvetlila okolnosti pod kojima je umro.

TAJNA KRVAVE BLUZE
ŽENSKA bela bluza umrljana krvlju, koja visi u ormanu pokojnog superstara u kući koju je iznajmio u Los Anđelesu, još jedna je misterija koja obavija smrt Majkla Džeksona. Na njoj i dalje stoji cena od 3,99 dolara, i pretpostavlja se da nije nošena. Fotografija sa krvavom bluzom objavljena je u četvrtak u medijima, a snimljena je 26. juna, samo dan posle Džeksonove smrti. Policija, međutim, nije uzela bluzu kao dokaz, što je vrlo neobično. Na pitanje zašto krvavu bluzu, koja možda ukazuje na to šta je pošlo po zlu kada su doktor Mari ili njegov pomoćnik pokušali da reanimiraju Džeksona, nisu uzeli kao dokaz, portparol losanđeleske policije je rekao: "Ne znam, naši detektivi ne daju izjave medijima, tako da nemam odgovor u ovom trenutku."

Sun news

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2573786/Pictures-of-Jacksons-death-mansion.html

Slike kuce

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2573817.ece?slideshowPopup=true&articleId=2573817

Budim ga zbog Sunca koje objasnjava sebe biljkama.
Zbog Neba razapetog između prstiju.
Budim ga zbog reči koje peku grlo.
Volim ga ušima.
Treba ići do kraja Sveta i naći rosu na travi.
Budim ga zbog dalekih stvari koje liče na ove ovde.
Zbog ljudi koji bez čela i imena prolaze ulicom.
Zbog anonimnih reči, trgova, budim ga.
Zbog manufakturnih pejzaža, javnih parkova.
Budim ga zbog ove naše planete koja će možda biti mina u raskrvavljenom nebu.
Zbog osmeha, u kamenu drugova zaspalih između dve bitke.
Kada Nebo nije bilo više veliki kavez za ptice, nego, aerodrom.
Moja ljubav puna drugih je deo zore.
Budim ga zbog zore, zbog ljubavi, zbog sebe, zbog drugih.
Budim ga, mada je to uzaludnije nego li dozivati pticu zauvek sletelu.
Sigurno je rekao: "Neka me traži i vidi da me nema."
Taj čovek sa rukama deteta koga volim.
To dete zaspalo ne obrisavši suze koje budim.
Uzalud, uzalud, uzalud...
Uzalud ga budim.
Jer će se probuditi drukčiji i nov.
Uzalud ga budim.
Jer njegova usta neće moći da mu kažu.
Uzalud ga budim.
Ti znaš, voda protiče, ali, ne kaže ništa.
Uzalud ga budim.
Treba obećati izgubljenom imenu nečije lice u pesku.
Ako nije tako, odsecite mi ruke i pretvorite me u kamen.

ne treba mi nijedan razlog da ga toliko volimmmmmmmmmm :heart:

Sahranjen Majkl Džekson
desk - 10. avgust 2009. u 05.22

Sedam nedelja nakon što je preminuo, kralj popa konačno je sahranjen na groblju u Los Anđelesu na kojem je 6. jula održana duhovna ceremonija posvećena pevaču.

Nasuprot svečanosti upriličenoj u Stejps centru prošlog meseca, sahrani Majkl Džeksona na groblju u Los Anđelesu prisustvovali su samo članovi porodice, bez ikakve ceremonije.

Lokacija na kojoj je sahranjen je tajna za sve, osim najbliže, iz straha da će se „armija fanova uputiti na grob kako bi odala poštu”.

„Majkl je sahranjen, ali niko osim porodice i uprave groblja ne zna gde”, rekao je neimenovani izvor za "Daily mirror".

Džeksonova sahrana odlagana je zbog nerazjašnjenih okolnosti koje se tiču njegove smrti. (Mondo)
Eto celog teksta sto sam ga nasao. . .
Cak i sada bio je na naslovnoj strani kao vaznija vest :)

Back