Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mada, ja da budem iskren, malo mi je ne fer prema fanovima. Razumem da ga je porodica volela i sve, ali opet mislim da bi na neki nacin trebalo da se zna gde je, cisto zbog ljudi koji su ga toliko puno voleli za zivota (a i sada).
Jeste da bi u prvi mah bilo 'malo vise' ljudi ali ono, kasnije bi se sve primirilo pa bi bilo kao sa Elvisom npr.

Mada, ja da budem iskren, malo mi je ne fer prema fanovima. Razumem da ga je porodica volela i sve, ali opet mislim da bi na neki nacin trebalo da se zna gde je, cisto zbog ljudi koji su ga toliko puno voleli za zivota (a i sada).
Jeste da bi u prvi mah bilo 'malo vise' ljudi ali ono, kasnije bi se sve primirilo pa bi bilo kao sa Elvisom npr.

Ma mislim da ce oni to reci, samo cekaju da prodje neko vreme, a i da ne kazu-sve se vrlo brzo sazna.

da, mrzi me da komentarišem, ali u suštini stvarno zvuči omg.
plus ne znam što i čitam ovakve tekstove, no nekako je benigno u odnosu na vesti o fake death i odlasku medju eskime i sl.:cool:

u stvari najbolje se podsetiti dobrih pesama i koncerata:heart:

za popravni evo jedna slika

Prilozi

• article-1196040-0582ECA7000005DC-895_468x648.jpg
    article-1196040-0582ECA7000005DC-895_468x648.jpg
    23,8 KB · Pregleda: 20
Slike kuće Majkla Džeksona, koje je objavio britanski tabloid "San", daju fascinantan uvid u ekscentrični ukus kralja pop muzike i njegovu tragičnu smrt.

Najveću pažnju izazvala je ona sa krevetom u kojem je u 50. godini umro superstar. Sav nameštaj u pretrpanoj spavaćoj sobi gurnut je u stranu, najverovatnije u panici koja je nastala kada je Džekson doživeo srčani udar. U ormanu nedostaje medicinska oprema (pumpa za kiseonik, alkohol, jastučići za čišćenje kože pre dobijanja injekcije, hirurški zavoji i gumene rukavice), za koju se pretpostavlja da su je istražitelji uzeli kao dokaz.

Još nešto nedostaje - telefon koji je stajao na stolu pored kreveta. Doktor Konrad Mari, osumnjičen da je Džeksonu dao snažni sedativ "propofol", izjavio je da je hitnu pomoć pozvao gotovo sat vremena kasnije, jer telefon u kući nije radio. Taj telefon mogao bi da bude od ključne važnosti za istragu.
Neimenovani izvor koji je bio prisutan kada su fotografije snimljene rekao je da je spavaća soba izgledala kao klanica, prepuna poruka ispisanih rukom, koje ukazuju da
je Džekson bio krhkog mentalnog stanja.
Na nekim beleškama pisalo je "Deca su slatka" i "Deca su nevina". Dalji uvid u Džeksonov uvrnut ukus pruža nam fotografija njegove kuhinje, u kojoj dominira tetovirana lutka koja pucketa prstima. Dnevni boravak takođe je gizdav, a centralno mesto zauzima ukrašeni kamin.
I, kao svojevremeno na ranču "Nedođija", Džekson je i u dvorištu iznajmljene losanđeleske kuće predvideo kutak za decu. On je kuću iznajmio u decembru, pripremajući se za povratničku seriju koncerata u londonskoj "O2" areni. Kuća ima sedam soba, 13 kupatila i 11 kamina, ogroman bazen, gostinsku kuću, a mesečna renta iznosila je 110.000 dolara. U njoj su, osim Džeksona, živeli i njegova deca, Princ (12), Paris (11) i Blenket (7), saradnici, telohranitelj i doktor Mari. Ali, samo je doktoru Mariju bio dozvoljen ulazak u Džeksonovu spavaću sobu, dok ostalo osoblje nije smelo da se popne stepenicama do nje.
U međuvremenu, dok svi s nestrpljenjem očekuju rezultate zvanične autopsije Majkla Džeksona, njegova majka Ketrin (kojoj je sud 3. avgusta, baš kako je pokojni pevač napisao u testamentu, dodelio starateljstvo nad njegovo troje dece) zatražila je i treću obdukciju, ne bi li rasvetlila okolnosti pod kojima je umro.

TAJNA KRVAVE BLUZE
ŽENSKA bela bluza umrljana krvlju, koja visi u ormanu pokojnog superstara u kući koju je iznajmio u Los Anđelesu, još jedna je misterija koja obavija smrt Majkla Džeksona. Na njoj i dalje stoji cena od 3,99 dolara, i pretpostavlja se da nije nošena. Fotografija sa krvavom bluzom objavljena je u četvrtak u medijima, a snimljena je 26. juna, samo dan posle Džeksonove smrti. Policija, međutim, nije uzela bluzu kao dokaz, što je vrlo neobično. Na pitanje zašto krvavu bluzu, koja možda ukazuje na to šta je pošlo po zlu kada su doktor Mari ili njegov pomoćnik pokušali da reanimiraju Džeksona, nisu uzeli kao dokaz, portparol losanđeleske policije je rekao: "Ne znam, naši detektivi ne daju izjave medijima, tako da nemam odgovor u ovom trenutku."

Sun news

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2573786/Pictures-of-Jacksons-death-mansion.html

Slike kuce

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2573817.ece?slideshowPopup=true&articleId=2573817

E to je taj clanak celokupni iz "Novosti" sto sam pricala o njemu pre neki dan. Ne znam sad vidim da je to clanak iz Sun-a ali pazi novsti nisu tabloidne niti senzacionalisticke novine pa su mi malo bile cudne pojedine sekvence iz teksta. "To borio se za zivot pa je gurao namestaj po sobi" bol u stomaku me je presekao na pola kad sam to procitala . Ogvaratno. A nije ovde bila slika krvave kosulje koja je najveca misterija citave price.

E znas kad bih ja dala caletu ili kevi da prica u mesto mene o MJJ da me blamira svojim ne poznavanjem cinjenica.
A to crnac , cigojner pa za to oci vadim svima koji se tako izraze govereci o njemu. Moja majka je naucila da to ne sme da izgovori ispred mene! :evil:
A covek je SVESTENIK! :eek:
E to toliko duhovnosti pojedinaca u crkvenim i duhovnim redovima - maniga mito!
Pre nekih 3 nedelje zavrsim ja kod nekog kvazi " duhovnika" tu kod nas nekim poslom i samo sto je MJJ umro te nedelje covek nista ne zan o meni i mojoj opzednutosti njime pricajuci samnom o neki mtemama da mi za primer MJJ-a " Kao vidis kako je on zavrsio , tako ce svi oni takvi satanisti , i materijalisti da zavrse." ! Kao tako mu i treba i ja tu skocim a on kao sta taj Cigojner ( pazi covek se drzi za duhovnika ) meni da bude uzor on ta mi govori sta je muzika ! Ja zapenila !
I kazem ja drugarici koja tu budalu dize u zvezde da on nema ni mrvu duhovnosti kad moze ljude da deli, i mrzi zbog razlika.
" On je rasita! " - ja u soku kazem njoj!
Takvo nam je kao sto vidite i svestenstvo i nase i katolicko, i jevrejsko - cist rasizam! Istiocnjaci su vec nesto drugo.
Zato ih ja ne fermam ni 2%!
Ja sam uvek iznova i iznova zgrozena i zgadjena na takve ljude!

Beč pravi "globalni" oproštaj od Majkla Džeksona

U dvorcu Šenbrun u Beču biće organizovan "globalni" oproštaj od Majkla Džeksona, kralja pop muzike koji je iznenada umro 25. juna u 51 godini.
Promoter "Vorld avards midija" saopštio je da će komemoraciji u nekadašnjoj carskoj rezidenciji prisustvovati članovi pevačeve porodice i "niz najuglednijih međunarodnih zvezda".
Bina će biti u obliku krune, a izvođači će pevati najveće Džeksonove hitove "na jednoj od najfascinantnijih istorijskih lokacija u Evropi, a u slavu života 'kralja popa'", navodi se u saopštenju.
Ulaznice će biti puštene u prodaju 20. avgusta a datum komemoracije, koja bi trebalo da bude u prvoj polovini septembra, biće naknadno objavljen. Organizatori nisu mogli da potvrde izveštaje da će među učesnicima biti Madona, "U2", Lajonel Riči i Vitni Hjuston.

Poslednja izmena:

Back