Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na belgijskoj web stranici http://Eternalmoonwalk.com možete dodati Vaš film (dužine 10 sekundi) i postati dio 'Beskonačnog moonwalka'.

Michael je, naravno, prvi, a do sada je vezano preko 8000 snimaka ljudi iz cijelog svijeta (i ne samo ljudi). Very Happy

Uživajte!

Izvor: http://Eternalmoonwalk.com / TMC / MJFC / MJLOE.com

Super je! :zcepanje:
:zcepanje: jaoooj, koji snimci-ludilo...oni sa kolicima su najjaci. mozda ja postavim moj, ali izgledace kao ona dechica sto rade:zcepanje: vise mi leze koreografije tipa smooth criminal :lol:

Ovo ne mogu prestati da citam:

Michael Bearden o Michael Jacksonu i TII
Objavljeno 29.06.09

Informacije koje nećete naći na CNN-u, MSNBC-u niti TMZ-u, a naše regionalne medije ne vrijedi ni pominjati.

Radio 98.7 kiss fm, emisija Open line -
Cijela današnja emisija bila je, naravno, posvećena Michaelu. Razgovarali su sa ljudima koji su bili bliski sa Michaelom i koji su radili za njega, a koji, za razliku od mnogih čije izjave imamo priliku vidjeti u svim glavnim tabloidskim medijima, nisu trčali i prodavali svoje izmišljene priče.

Gost emisije bio je Michael Bearden. On je veoma blisko radio sa Michaelom na This Is It koncertima. Gospodin Bearden nam je otkrio neke stvari koje možda drugačije nikad ne bi saznali.

Bez obzira na sve izvještaje koji sada tutnje u medijima, gospodin Bearden kaže da je Michael prije svega bio u vrhunskoj fizičkoj formi.
"Michael je imao nevjerovatnu energiju," rekao je Bearden.

Razgovarali su i radili svaki dan (osim nedeljom) na This Is It koncertima. Bearden kaže da je Michael Jackson bio veoma inteligentan i da mu nije jasno zašto se sada objavljuju takve priče, od tamo nekih 'izvora', koje su potpuna suprotnost istini. Te priče su u potpunoj suprotnosti s onim ko je i kakav Michael Jackson bio.

Michael je želio da se londonski koncerti prerastu u turneju koja bi trajala 3-5 godina. Boarden je sa osmjehom rekao da su on i ekipa "pokušavali na neki način da mu (Jacksonu) kažemo da malo uspori, da malo posustane sa svim ogromnim planovima koje je imao za turneju."

Na pitanje da li je Michael Jackson bio iscrpljen i da li je bio prisiljen da radi 50 koncerata u Londonu, Bearden je odgovorio:

"Michael je bio tako srećan što su se ulaznice prodale tako brzo i želio je da 'This Is It' pomjeri još jedan nivo više. Rekao je da 'This Is It' nije zapravo značilo da su to njegovi posljednji koncerti, već da je samo zadirkivao obožavatelje rekavši da jesu. Pravo značenje This Is It je bilo, "To je to, ovo je naša posljednja šansa da spasimo svijet od potpunog uništenja. To je to i zato bolje da reagujemo što prije."

Gospodin Bearden kaže da se nada da će se snimci sa proba pustiti u javnost, kako bi svi vidjeli šta je to Michael Jackson pripremao.

Na molbu da opiše posljednji dan rada sa Jacksonom, Bearden je rekao da su radili od 17:00 do 00:30. Michael je vodio sastanke, rješavala su se neka tehnička pitanja, a od 22:00 do 00:30 održana je proba. Michael je izveo skoro sve pjesme koje su planirane za koncerte. Pohvalio je bend i plesače..
Jackson je bio pun energije, veoma fokusiran i "pjevao je i plesao izvanredno."

Bearden kaže da mu je nakon toga Jackson rekao da je veoma srećan i da će se vidjeti sutradan tačno u 14:00

Na pitanje šta je jedna jedinstvena stvar o Michael Jacksonu koju neće nikada zaboraviti, Bearden je odgovorio, "Njegova ljubaznost." Dodao je da je Michael Jackson istinski vjerovao u ljude i brinuo o ljudima, te da je to zapravo to što ga je učinilo velikim čovjekom.

Izvor: Open Line - 98.7 Kiss fm / MJJcommunity.com / MJLOE.com

Pa nema veze , vidis ti da pola njih ne zna samo idu unazad. Pa sta! To je pomen fanova Majklu.:D

Meni je super video naplakao me je. Ne znam dal od srece ili tuge.

Sad sam videla da si ti ovo sherovala sa nama :) hvala ti :)
A Mj sajtovi nikada ne bi trebali da se gase on zivi kroz njih i kroz nas, tamo mozemo da podelimo svoja iskustva, osecanja...steknemo nova prijateljstva...

Dodjite na www.themjplace.com

On je zaista veoma posvecen Majklu i super su ljudi tamo, organizacija je na nivou i nece se ugasiti :) jedino nekima mozda ne odgovara jer je na engleskom!

daj, prodaj miiiiiiiiiiiiii....iz istog smo grada :D

2000 Watts (39 Viewing)
Our multimedia forum. Post legal downloads and your favorite youtube videos! Only registered members can access this forum.
EXCLUSIVE - HIStory Tour Live in Brunei! (thanks to lilseanb/michaeljacksonlive.co.uk)

http://www.mjjcommunity.com/forum/index.php

Imas da ga skines za Dz. A moonwalker ti to nece prodati. Dace ti. Jel da Nino ;)
U tom 2000 wati imas svasta , svasta da skines.

uvek mozes da kreiras novi nalog :)
Ne znam jel smo se bili dodali za prijatelje...jer ako jesmo, mogla bih da vidim pa da ti pomognem da se setis ;)
Da i mene je ubilo kad sam visela da je club na engleskom ja sam tebe na ovom vidjenju razumela da je nas forum a i malko mi je nejastan mislim ne pregledan. Nikako da se snadjem na njemu ne znam zasto!
A koji je tvoj nick tamo ? Ja sam ja mislim isto Antonina. Sad ne mogu da se setim. Jesam.

Poslednja izmena:
Ala sam se sad isplakala zbog gasenja jos jednog MJJ sajta. Svasta sam rekla administratoru tamo. Bas sam bila gruba. Znaci uzas! Sta li im to svima znaci! Pa ja ga nikad ne bih mogla ugasiti. Nikad !

Na belgijskoj web stranici http://Eternalmoonwalk.com možete dodati Vaš film (dužine 10 sekundi) i postati dio 'Beskonačnog moonwalka'.

Michael je, naravno, prvi, a do sada je vezano preko 8000 snimaka ljudi iz cijelog svijeta (i ne samo ljudi). Very Happy

Uživajte!

Izvor: http://Eternalmoonwalk.com / TMC / MJFC / MJLOE.com

Super je! :zcepanje:

hahaha ovo je super :rotf:

Ovo je pocelo jako da me nervira. Zasto jednostavno ne kaze-"nije njegov sin", "jeste" ili "ne znam", a ne ovako..... Sta sada mi treba da pomislimo??? A juce je rekao da nema pojma ko je Omer. Malo bezobrazno sa njegove strane. Omer je demantovao da mu je Majkl otac, a sad opet Joe prica nesto drugo-tj. sve nesto u zavijenim rukavicama. Zasto jednostavno ne kazu otvoreno i stave tacku na tu pricu.

Ovaj covek je pr'so skroz! Jos odavno, zato njegova familija ni ne prica sa njim. Sve ih bole cose za njega. Uzasno ga se svi stide....... nije ni cudo!

2000 Watts (39 Viewing)
Our multimedia forum. Post legal downloads and your favorite youtube videos! Only registered members can access this forum.
EXCLUSIVE - HIStory Tour Live in Brunei! (thanks to lilseanb/michaeljacksonlive.co.uk)

http://www.mjjcommunity.com/forum/index.php

Imas da ga skines za Dz. A moonwalker ti to nece prodati. Dace ti. Jel da Nino ;)
U tom 2000 wati imas svasta

znam, ali meni komp tako sporo skida-zbog toga sam ga pitala...:)

A to nema nikakve veze sa istim postom na koji je nalepljen, samo sam na vise mesta istovremeno pa dok ovde kucam na nekom druhom forumu nadjem i necijem potpisu ovo - i nasmeja me. :zcepanje: - pa reko da ne pravim nov post samo da vam to pokazem ( nekad se ovde osecam da vodim monologe po mostovima) , pa pustim ga na taj post koji mi je bio otvoren u 2 tabu.

A jel dobar! Dokaz da nije bio naivan ni malo vidi se kad se snimci uspore - mozes prosto da cujes sta lje ljudima prolazilo kroz glavu u tom momentu. Voleo je on da zavodi kako nije ( al' onako kao slucajno ).

Eto dokaza da je Jurio Bjons bilo je o tome po komentarima na tubu sa 30-to godisnjice i na pojedinim forumima se pisalo da ju je saletao na dodeli nagrada gde se nalozio na nju zestoko. :lol:

Nasla sam ovaj snimak, moze li neko da mi objasni o cemu se radi, nisam bas skontala?

Sta se ovaj matori rasp...dio tu? Zasto su se njemu ljudi uvlacili na tako ocigledan nacin? I zasto je on ( da li je ) stvarno padao na to, il' je znao!

Jel on to njega pitao dal je kao mali pomisljao na suicid? Jel da?

Kako je lep na tom snimku - cist. Cisto lice. Ja volim kad ima vrlo malo sminke na licu.

Poslednja izmena:

Back