Antonina
Aktivan član
- Poruka
- 1.357
Pa Da . Onako sam zlatan! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koliko se ovde smejao![]()
blesav je...Jao jeste on je! Imitator Ben Jackson.
Ljudi,
osim Bad Tour Tokyo, Dangerous Tour u Bukureštu i Dangerous u Nemačkoj, da li postoji još neki kompletan koncertni snimak koji može da se nabavi?
MJLOE.com se gasi sa krajem mjeseca
Objavljeno 31.07.09
Poštovani posjetioci web stranice i članovi kluba, mjloe.com se gasi sa 26.08. ove godine.
O ovome razmišljam već dugo, ali sam na nagovor Ane pristao da sajt ostane još godinu dana, međutim pretpostavljam da mi je samo trebala još jedna kap u prepunoj čaši da bi došlo do ovoga.
Izvinjavam se za svoje greške kojih je sigurno bilo, pozdravljam vas sve i ukoliko neko odluči da pokrene neku novu MJ stranicu na ovim prostorima poručujem da sav materijal sa mjloe imam na hard disku pa ako vam nešto zatreba od prevoda kontaktirajte me.
Znam da će sad biti komentara 'nije fer' i tako to... ja ovo radim bar 8 godina, ovo je bila moja vizija, te vizije više nema i vjerovatno je bolje ovako nego da smaram i sebe i vas još godinu dana.
Nenad
MJLOE.com
A sta s' njim? Ja prvi put cujem za njega. Ima svoj profil na fejsu ili je osnovao neki fun club?
( pravo ime i prezime i imam na fejsu nego mi slika sa yearbooka - razumes )
Al vidim stoji tamo poziv za frendship pa reko ajde sta sad! Necu da se svadjam . I odem na njegov profil koji je tek sada otkljucan kad imam dozvolu za ulazak na njega i vidim da je imitator Ben Jeckson. I neka devojka tamo na slikama ima majcu da adresom sajta i ja provalim ko je . 
A koji ti je to koncert Dangerous u Nemackoj?
Inace ima iz History ere puno koncerata, ja ih imam sigurno 10-15.
Pogledajte ovo molim vas. Koji debili...
U zadnje vrijeme jeste bila slaba posjecenost..Ali taj sajt postovi vise od 5 god.,tako da je vecina stvari ispricana...Jeo uzas ! Asto ne ce da se sakupimao pa zajedno placamo sajt ili budemo moderatori. A ima i slabu posetu nesto , bas slabu. Mada je menu uzasna tuga sada kad vidim da se posle njegove smrti gase fan clubovi sajtovi . To me dotuce onako bas.
[/url]
Grdan li je,sve mu prosto...Jao jeste on je! Imitator Ben Jackson.
Antonina, pa jel tebi ovo okej? Kakvo misljenje imas o tim imitatorima? Meni se licno ovo ni malo ne dopada-jezivo mi je....skinuo je sve, bukvalno od Majkla. Okej mi je ono da neko imitira neki pokret, koreografiju, ali ovo...ovo mi je malo "bolesno" preterivanje. Mislim da ovog klona treba zabraniti, jer je on ili bolesno opsednut Majklom ili zeli da zaradi brdo para na ovaj nacin-ja bih rekla da je ovo drugo. Jedan je Majkl i uaaaaaaa za klonove!!!!
Ovo je pocelo jako da me nervira. Zasto jednostavno ne kaze-"nije njegov sin", "jeste" ili "ne znam", a ne ovako..... Sta sada mi treba da pomislimo??? A juce je rekao da nema pojma ko je Omer. Malo bezobrazno sa njegove strane. Omer je demantovao da mu je Majkl otac, a sad opet Joe prica nesto drugo-tj. sve nesto u zavijenim rukavicama. Zasto jednostavno ne kazu otvoreno i stave tacku na tu pricu.

....