Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dangerous tour-Munich,je bio prvi koncert sa te turneje,i ima samo dva komplekna nastupa(Billie Jean,B&W),i nesto sitno po nekoliko sekundi(Jam,IJCSLY,i Bad).
Dangerous tour-Cologne,full nastup Billie jean...
Sa History turneje ima 12 koncerata,kazu da ce sad biti emitovan i HIStory-Tunisia...

MJLOE.com se gasi sa krajem mjeseca
Objavljeno 31.07.09

Poštovani posjetioci web stranice i članovi kluba, mjloe.com se gasi sa 26.08. ove godine.

O ovome razmišljam već dugo, ali sam na nagovor Ane pristao da sajt ostane još godinu dana, međutim pretpostavljam da mi je samo trebala još jedna kap u prepunoj čaši da bi došlo do ovoga.

Izvinjavam se za svoje greške kojih je sigurno bilo, pozdravljam vas sve i ukoliko neko odluči da pokrene neku novu MJ stranicu na ovim prostorima poručujem da sav materijal sa mjloe imam na hard disku pa ako vam nešto zatreba od prevoda kontaktirajte me.

Znam da će sad biti komentara 'nije fer' i tako to... ja ovo radim bar 8 godina, ovo je bila moja vizija, te vizije više nema i vjerovatno je bolje ovako nego da smaram i sebe i vas još godinu dana.

Nenad

MJLOE.com

MJLOE.com se gasi sa krajem mjeseca
Objavljeno 31.07.09

Poštovani posjetioci web stranice i članovi kluba, mjloe.com se gasi sa 26.08. ove godine.

O ovome razmišljam već dugo, ali sam na nagovor Ane pristao da sajt ostane još godinu dana, međutim pretpostavljam da mi je samo trebala još jedna kap u prepunoj čaši da bi došlo do ovoga.

Izvinjavam se za svoje greške kojih je sigurno bilo, pozdravljam vas sve i ukoliko neko odluči da pokrene neku novu MJ stranicu na ovim prostorima poručujem da sav materijal sa mjloe imam na hard disku pa ako vam nešto zatreba od prevoda kontaktirajte me.

Znam da će sad biti komentara 'nije fer' i tako to... ja ovo radim bar 8 godina, ovo je bila moja vizija, te vizije više nema i vjerovatno je bolje ovako nego da smaram i sebe i vas još godinu dana.

Nenad

MJLOE.com

Jeo uzas ! Asto ne ce da se sakupimao pa zajedno placamo sajt ili budemo moderatori. A ima i slabu posetu nesto , bas slabu. Mada je menu uzasna tuga sada kad vidim da se posle njegove smrti gase fan clubovi sajtovi . To me dotuce onako bas.

A sta s' njim? Ja prvi put cujem za njega. Ima svoj profil na fejsu ili je osnovao neki fun club?

Ma ja ga ubacila za prijatelja na fejsu a on se sav istripovao a stvarno nikog zivog osim Michaela Jasksona nema na profilu nikog zivog.
I ja reko nov je tu i ubacim ga nikad ne znas koga znas koga ne znas, nisam mnogo obracala paznje na loklaciju. Kad on :
" Ko si ti?
Kako si me nasla? ( ko pravi MJ ma ni on ne bi takov bio ni pre ma kome)
Daj mi svoje pravo ime i prezime i sliku da ti vidim identitet !!!:eek: ( pravo ime i prezime i imam na fejsu nego mi slika sa yearbooka - razumes )

Pa posalje drugu poruku slicne sadrzine ja reko ma daj videla sam samo da je osoba fan i to je to! A uostalom ovo je moje ime pravo ime a sliku imas na profilu sa nekog skorasnjeg skupa fanova tagovana sam.
I kazem ja njemu kad mi je poslao 2 poruku " Nema potrebe za paranojom!!! "
I on kao " OK! Prihvati moje prijateljstvo! "

I ja vec kao u fazonu " ma ko te *..... :lol: Al vidim stoji tamo poziv za frendship pa reko ajde sta sad! Necu da se svadjam . I odem na njegov profil koji je tek sada otkljucan kad imam dozvolu za ulazak na njega i vidim da je imitator Ben Jeckson. I neka devojka tamo na slikama ima majcu da adresom sajta i ja provalim ko je .
E svasta !

http://www.ben-jackson.com/

Poslednja izmena:
Ala sam se sad isplakala zbog gasenja jos jednog MJJ sajta. Svasta sam rekla administratoru tamo. Bas sam bila gruba. Znaci uzas! Sta li im to svima znaci! Pa ja ga nikad ne bih mogla ugasiti. Nikad !

Na belgijskoj web stranici http://Eternalmoonwalk.com možete dodati Vaš film (dužine 10 sekundi) i postati dio 'Beskonačnog moonwalka'.

Michael je, naravno, prvi, a do sada je vezano preko 8000 snimaka ljudi iz cijelog svijeta (i ne samo ljudi). Very Happy

Uživajte!

Izvor: http://Eternalmoonwalk.com / TMC / MJFC / MJLOE.com

Super je! :zcepanje:

Antonina, pa jel tebi ovo okej? Kakvo misljenje imas o tim imitatorima? Meni se licno ovo ni malo ne dopada-jezivo mi je....skinuo je sve, bukvalno od Majkla. Okej mi je ono da neko imitira neki pokret, koreografiju, ali ovo...ovo mi je malo "bolesno" preterivanje. Mislim da ovog klona treba zabraniti, jer je on ili bolesno opsednut Majklom ili zeli da zaradi brdo para na ovaj nacin-ja bih rekla da je ovo drugo. Jedan je Majkl i uaaaaaaa za klonove!!!!

Ovo je pocelo jako da me nervira. Zasto jednostavno ne kaze-"nije njegov sin", "jeste" ili "ne znam", a ne ovako..... Sta sada mi treba da pomislimo??? A juce je rekao da nema pojma ko je Omer. Malo bezobrazno sa njegove strane. Omer je demantovao da mu je Majkl otac, a sad opet Joe prica nesto drugo-tj. sve nesto u zavijenim rukavicama. Zasto jednostavno ne kazu otvoreno i stave tacku na tu pricu.

Jeo uzas ! Asto ne ce da se sakupimao pa zajedno placamo sajt ili budemo moderatori. A ima i slabu posetu nesto , bas slabu. Mada je menu uzasna tuga sada kad vidim da se posle njegove smrti gase fan clubovi sajtovi . To me dotuce onako bas.
[/url]
U zadnje vrijeme jeste bila slaba posjecenost..Ali taj sajt postovi vise od 5 god.,tako da je vecina stvari ispricana...

Antonina, pa jel tebi ovo okej? Kakvo misljenje imas o tim imitatorima? Meni se licno ovo ni malo ne dopada-jezivo mi je....skinuo je sve, bukvalno od Majkla. Okej mi je ono da neko imitira neki pokret, koreografiju, ali ovo...ovo mi je malo "bolesno" preterivanje. Mislim da ovog klona treba zabraniti, jer je on ili bolesno opsednut Majklom ili zeli da zaradi brdo para na ovaj nacin-ja bih rekla da je ovo drugo. Jedan je Majkl i uaaaaaaa za klonove!!!!

Ma to su profesionalni imitatori oni puknu u nekm delu svog zivota , izoperisu se , nasminkaju navezbaju, i rade to po klubovima od toga zive. Imas na tubu mislim ovog jednog sto je radio operaciju ko zna koju po redu da bi izvukao njegov lik i sad gledas snimak iz ordinacije lekara gde ga ovi pitaju a to pre nego sto je sudjenje bilo zavrseno: "sta ces ako bude proglasen krivim a ti sve ovo radis bude uzaludno neces imati vise posla kao pre toga" pokusavaju da ga razuvere da ce mozda upropastiti svoj zivot. Jer posle svih tih operacija nema vracanja nazad. "ma kakvi" on ni da cuje
Ne,ne nije to sa tuba to mi mislim moonwalker80 pustao dvd sa MJJCommunity dokumentarac o fanovima MJJ . Ludilo!
Pa ovaj poznati profesionalni imitator Rus je pokusao samoubistvo kad je Majk umro. Spasili ga. Dok ponovo ne pokusa. 12 se sredilo pa kad je i taj poznati Rus to uradio digla se galama na Community-ju i medijima on je zadnji ja mislim pokusao dok sam ja to pratila.
Ovaj jedan je redovno dizao galamu po Londonu mislim jer se tako vam vecernjeg posla u clubu tako pojavi na ulice i digne paprace i narod na noge.Ali ukapiraju posle par sekundi.
Pitaju Majkla jednom ( posto je imao obicaj da proseta sa maskom na licu ulicama i sa manje vise neprimetnim telohraniteljima oko sebe)
" Pa sta misle ljudi kad te vide na ulici"
Kaze " Misle da sam imitator.- ne veruju sapucu " ne moguce da je to Majkl ovde?"
" Pa moram i ja negde da budem na ovoj Zemlji" - jadnicko! :D

Ovo je pocelo jako da me nervira. Zasto jednostavno ne kaze-"nije njegov sin", "jeste" ili "ne znam", a ne ovako..... Sta sada mi treba da pomislimo??? A juce je rekao da nema pojma ko je Omer. Malo bezobrazno sa njegove strane. Omer je demantovao da mu je Majkl otac, a sad opet Joe prica nesto drugo-tj. sve nesto u zavijenim rukavicama. Zasto jednostavno ne kazu otvoreno i stave tacku na tu pricu.

Ma sta se ovde desava ? Sta je sad ovo? :eek:
Ma on je budala! Dok porodica ne potvrdi nista to za mene nije - a sto bi kad je decko sam demantovao pricu.

Poslednja izmena:

Back