Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Preksinoć je u Britaniji prikazan dokumentarac "Moj prijatelj MJ: Urijeva priča".

Ne čudi me da je Uri koji je uvek bio gladan medijske pažnje, tako brzo "sklepao" ovaj film.
Nisam ga još odgledala.

Uri, bivši Majklov prijatelj, i čovek odgovoran za "čuveni" intervju sa onom sramotom za novinarsku profesiju, Baširom (2003).
Dakako, odgovoran i za posledice koje su usledile.

Dakle, po profesiji "dugogodišnji bivši prijatelj", koji je našao povod da se opet smeška sa malih ekrana.

Sad ću da vidim o čemu se tu radi :confused:

p.s. čovek se zove juri, ali ja ga zovem uri. nekako mu više pristaje :roll:

Poslednja izmena:
Joooj, setila sam se sad nekih komentara gde Majkl u intervjuu sa tim Bashirom,zvanim Djubre hrani Blenketa,a svi ispod pochinju da pljuju po njemu - te jako drmusa dete, nervozan je,to mu je od bolesti :roll: te zashto marama preko lica, te frka mu od kamere :lol: ... *** kao da nije vec dvoje dece othranio... :roll:
Ali najludja stvar je to shto je Blenket odmah prestao da plache,chim je Majkl pocheo da ga cupka... ( iliti drmusa,kako su tamo pisali - BOUNCE) :;lol: ...kako to niko nije primetio....

Antonina, hvala na dobrodoslici :D da, bilo je tesko iscitati sve-dobro, nesto sam i preskocila moram da priznam.... "tamo gde je sve po mom"-ne treba shvatiti tako-kao da sam ja neka karakondzula :D vec, kao neki samo moj svet u kome ja mogu da radim sve sto pozelim, naravno on je samo u mojoj glavi-nije izvodljivo imati ga na drugi nacin.

Ne verujem da je Majkl bas toliko voleo da prica telefonom, vec nije mogao drugacije. Ubedjena sam da je bio jako usamljen i tuzan u dubini duse. Bez obzira na sve te ljude kojima je bio okruzen, a bilo ih je jako puno. Sto fanova, sto ljudi koji su radili za njega itd. Majkl nije imao prijatelje-ne verujem da mu je iko bio pravi prijatelj....imao je svoju porodicu i svoju decu kao i svu ostalu decu ovog sveta koju je voleo, svi znamo zasto. Toliko pokusavam da shvatim kako se on osecao, o cemu je u odredjenom trenutku razmisljao kada gledam snimke, nastupe, slusam njegove pesme. Ali nekako mi se cini da je kao sto sam vec napisala bio jako tuzan i usamljen. Kada pogledam njegov zivot, toliki novac-dodje mi da pljunem one koji tvrde da je novac SVE. Ubedjena sam da bogati ljudi nisu srecni. Dalje razmisljam, mozda je Majkla jako potreslo to sto je mozda shvatio da nije spreman za tolike nastupe-nije zeleo da razocara publiku, jer uvek je zeleo da pruzi nesto bolje, spektakularnije....mozda....mozda je uvideo da ne moze, da nije to to.....mozda ga je i to slomilo. Ne verujem bas u price da je on bio potpuno spreman fizicki, a pogotovo psihicki za tolike nastupe. Mislim bas suprotno, da nije bio spreman-bar ne onako kako je on zeleo. Ne znam.....stalno razmisljam o njemu..... Sto se mene tice, on je svoju misiju u ovom zivotu zavrsio na najbolji moguci nacin, kao niko nikada do sada u svetu muzike, sada moze opet da se vrati i zapocne sa nekom novom misijom :D

Pa da kod ovog Urija je dolazio onaj drugi novinar Louis Theroux da mu se obrati za pomoc oko intervjua sa Majklom, ali mu je ovaj rekao da intervju vec radi Basir... Ali je i ovog primio u kucu, cisto da se snima malo. Eto sta je "prijatelj"-povraca mi se.

Majkl je voleo da slika sopstvene portrete...evo nekih koje je naslikao :)

THESE amazing doodles show how Michael Jackson really saw himself.

The sketches - drawn by the King of Pop in 1985 - include a self-portrait, a drawing of himself as a child and an image of his famous glove.

snn2711r280853798a.jpg

Jackson gave the pictures to his friend and plastic surgeon Dr Steve Hoefflin.

Dr Hoefflin, 63 - who plans to create a book of the sketches - said: "One of the many things people don't know about Michael was that he loved to draw.

snn2711q280853815a.jpg

He gained incredible self-confidence in the 1980s when he lived with me, and we would spend hours painting together.

"As a gift, he drew countless pictures of himself as a young boy and of the man he hoped he would grow up to be."

snn2711p128853902a.jpg

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2556199/Michael-Jacksons-sketchy-memory.html
:heart: Sweet Michael :heart: Love him so much!:sad2:

Sto se tice projekta "Star", obavesticu vas, postoji mogucnost da ce uplata moci da se izvrsi preko moneybookersa...cekam da vidim sta ce biti, kada dobijem odgovor...javljam...bilo bi dobro, jer bi onda svi mi mogli da ucestvujemo!

Bas tako "pretrgli se"... Bio je u Gloriji sa onom nekom kreatorkom za koju ja prvi put cujem, a naravno po dnevnoj stampi sve sama nagadjanja i tracevi. Nista konkretno nije uradjeno, neki skup ili eto neki cd-knjiga, to bi bilo lepo. A ne one sve same gluposti "tajne srpskog dzet-seta", "sponzoruse" "mafija"....mislim, stvarno smo otisli u tri lepe..... Jedino u emisiji City sto su javljali po nesto-tu sam i videla ono za audiciju, ali bila sam sprecena da pogledam do kraja i vidim o cemu se tu radi....

Somebody shakes when the wind blows
Somebody's missing a friend, hold on
Somebody's lacking a hero
And they have not a clue
When it's all gonna end

...

And when that flag blows
There'll be no more wars
And when all calls
I will answer all your prayers

Poslednja izmena:
Ova pesma je tako dobra da ... (mislim na CRY)

a sada neshto za djusku, danas sam odlucila da ne tugujem...

Another Part Of Me

We're Sendin' Out
A Major Love
And This Is Our
Message To You
(Message To You)
The Planets Are Linin' Up
We're Bringin' Brighter Days
They're All In Line
Waitin' For You
Can't You See . . .?
You're Just Another Part Of Me .

Poslednja izmena:
Posvecena samo njemu, njegovoj muzici, spotovima, intervjuima, niko me drugi ne zanima. Majkl Dzekson u kolima, na poslu, kod kuce, na telefonu, dvd-u, i tu se nishta nece nikada promeniti. Izbegavam tuzne pesme jer me obore skroz...
Kako si ti, Kejti?

Back