Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja mislim da duhovi ne postoje. :eek: Bar ne u materijalnom obliku. :eek:

Nego, jeste citali onu teoriju 5 grama? Navodno, radili su eksperiment na ljudima, izmere ih pre i posle smrti, i svako izgubi po 5 grama, pa su nas lozili da je to duh. :eek:

" The Arrivals " - Open mind project
Ima ga na tubu u delovima 1,2,3, pa do 50 i nesto a ima i na njihovom sajtu jednostavnije je jer you tube sece filmove na 10 minuta. Pa komplikuje gledanje.

Ali radili su ga mislimani pa ipak malo *****ju protiv hriscanstva ali sve sto su rekli drugo je cinjenica vidis stvarno dokumentuju sve o cemu pricaju.

A sto sam pre par dana gledala film na TV Pancevu ! Covece!
Noviji dokumentarac iz 2007. radili ga istroricari, sve stariji ljudi neki ne da je film .
Nisam znala kako se zove jer nisam pocela od pocetka i zovem ja televiziju i pitam kazu " Naseljavanje Amerike." i jestu sve vreme pricali o naseljavanju Amerike od strane masonskih loza lepo kaze jedan istoricar tamo " Ne mozete nikad pratiti danasnju politicku scenu i politiku americke vlade bez shvatanja istorijske i danasnje politicke pozadine .

Ne da je film ne da je dokumentaovan! Al dosta toga imas i u Zeintegistu i Arrivalsu. U stvari sve je to ista istorijska prica, koja je bila dokumentovana ranije kroz knjige koje navode i njihove pisce u filmu. !

Zato sam i trazila da skinem film sa neta i nem ogu ga naci nikako.

Hvala. :cmok:

@ksenija02
E necemo da ti kazemo nja, nja ,nja , nja , nja :plez: .
Salim se ne znam ni ja ih nisam pola uspela da pohvatam sa svim tim imenima , nadimcima, user name- ima sa fejsa , pa sa krste ...Sad sam saznala za neke koje imam na fejsu da su to isti ljudi sa ovog foruma. Totalna zbrka , samo smo pitali jedni druge ko su i odakle su. A dosta se vidim ljudi i znalo od pre iz skolice valjda il ko zna. :lol:

@ moonwalker80

Pa oterali su nas jer skup nije bio najavljen u miliciju ( danas saznajem da njema treba da se najavi i gde ce biti i koliko traje po novom zakonu, i kao posalju policiju da ih cuva od napadaca, po novom svasta ! )

Ali nas niko nije tirao iz studenskog parka - a gledala je policija odazgore - videla sam ih , i mnogo , mnogo ljudi nas je slikalo , aparatima , mob. telefonima , zaustavljalo se gledali i fotkali nas kako djuskmo :zurka:

Al gro ljudi nije doslo jer smo menjali samo na kalisu 3 puta lokaciju i na kraju zavrsili tamo gde nije razglaseno ranije, tako da mogu misliti koliko nas je od onih silnih 200 ljudi sa fejsa trazilo tamo.
A dolazilo ih je nekoliko koji se nisu mnogo zadrzavali palili svece i bezali na posao, sex kako ko. :lol: ( zna kejti o cemu pricam ).
Jedni, koje sam ja upoznala i sa kojima smo se vijali tamo po kalisu trazeci ostale mislili da svrate posle posla al mi smo zbrisali.

I tako ... mislim da sledeci put mora mnogo bolje da se organizujem , sad smo iskusniji za takve stvari pa cemo pripremiti i razglasiti po fejsu nov skup za 13.-ti ( kad je trebalo da pocne koncert) "ili" ili " i ' za 29- ti Avgust na rodjus Dzeksonu! ;)

:super:

Joe, ja sam cula da to za Neverland nije tacno, a komemoracija je u utorak.. :roll: Ne zna covek vise u sta da veruje. :rotf:

A sto se testamenta tice, znam da Dzozefa nije nigde spomenuo, a kevi ostavlja decu i svu njihovu imovinu... Ako ona ne bude htela da ih uzme, onda idu kod Diane Ross. :D

Pa i nije tacno (to sam namerno boldovala zato da vam ukazem kako krstarica na zvanicnoj home stranici siri dezinformaciju) odrzace se u stamples centru u utorak 07.07. u 10am po lokalnom vremenu, a u 18h po vremenu u Londonu!

www.staplescenter.com

Tu mozete pokusati da osvojite karte kako biste prisustvovali komemoraciji...jer ce samo oni sa kartama moci da prisustvuju, a ostali ce moci to da prate preko tv-a!

http://www.staplescenter.com/memorial.php

Evo sta pise na toj veb stranici:

Michael Jackson Public Memorial Service
Tuesday, July 7, 2009, 10:00 a.m.
STAPLES Center, Los Angeles, California

The Michael Jackson Public Memorial Service will take place on Tuesday, July 7, 2009 at 10:00 a.m. at STAPLES Center in downtown Los Angeles, California and simulcast inside to Nokia Theatre L.A. LIVE across the street. A limited number of free tickets to both venues will be made available for Michael Jackson's fans to attend.

Due to the expected overwhelming demand, the following procedures have been set to accommodate registration for the tickets. Please note that by registering for tickets to attend the Public Memorial Service, it does NOT guarantee the registrant tickets.

The opportunity to register for tickets begins at 10:00 a.m. Pacific Time on Friday, July 3, 2009 and ends at 6:00 p.m. Pacific Time on Saturday, July 4, 2009.

E sad tamo imate formular koji bi trebali da popunite u nadi da dobijete kartu ako imate srece i mogucnosti da odete u L.A.

A to za testament je tacno! Postoji primerak testamenta na sajtu sky news-a

Evo ga:

http://i2.cdn.turner.com/cnn/2009/images/07/01/michael.jackson.will.pdf

Poslednja izmena:
Matt Fiddes kaze o Majklu:

9:13am UK, Friday July 03, 2009
Michael Jackson had a long-standing secret girlfriend and developed an addiction to drugs supplied by unscrupulous doctors, his bodyguard has told Sky News.

"The guy was so naive and so trusting," he said
"We never doubted Michael, we knew he was innocent right from the start and what the real reason was, as far as we were concerned, was financially motivated."
Matt said he had fond memories of his time with the star, such as getting him to dress up as himself to act as a decoy for the crowds and laughing hysterically as the strapping 6ft 3in bodyguard put on the trademark face mask and hat.
"He didn't like to trick his fans because he loved them dearly, but he felt it would be in their own interests, for their safety that we would do that every now and again," he added.
"He was just such a gentle man, you know? He was never built for superstardom as far as I was concerned.

"I've met a lot of celebrities and they're very hard and strong, whereas Michael was very delicate and sensitive and caring. Too caring.
"He would watch children in Africa on TV and cry in his hotel room. He would want to go and visit hospitals in the middle of the night, or go to places in London where there were homeless people and give them money and food.
"I hope the general public will remember him for his music and the incredible talent that he had. He was always singing songs and writing lyrics. He lived and breathed showbiz."

http://news.sky.com/skynews/Home/UK...GirlfriendAndDrugsHell&lpos=searchresults

jao nisam stigla da gledam Rusku

eee, evo onog oblaka....lici lici :D

ali !!!!!!!!!!!!!!!!
neko je odvalio da je na ovom snimku (8:20) da se vidi duh je.boteeeeeeeeee
kao, moguce je da je namesteno, a senka ne moze da bude jer nema coveka, a izgleda kao on, onako sa kosom i kao da radi moonwalk unapred xD
ajde, sta msilite vi sto studirate ta natprirodna desavanja?????????????

Verovali ili ne, ja sam ovo gledao juce na CNN-u i skontao sam to (sta god to bilo). Znaci najozbiljnije, ko ne veruje ne mora. E sad sta je to, u to ne bih ulazio

Sto se tice tog snimka, ja ne znam sta da mislim!
Ne verujem bas u duhove, mada covek nikada ne moze biti siguran!
Da nije nekakva foto-montaza? Mada ti kazes gledao si direktan prenos!
Ako je duh, meni lici na Michael-a! :heart:

No evo jos dva uvecana i usporena snimka tog dela!

Still Don't See It?
Look Closer!

Or Here:

Hm zanimljivo! Pogledajte pažljivo ogledanje siluete na podu kada senka ulazi u kadar. Malo je neverovatno da senka sa zida može da se tako jasno ogleda čak u ovom hodniku odakle snima kamera. Jedino ako je nešto montirano ili namerno improvizovano. Ko bi ga znao...

Nisam siguran da je bilo uzivo kad sam ja gledao, moguce je da su ranije snimili pa onda emitovali. Silueta definitivno lici na Majkla (koliko je moguce da silueta lici na nekoga) jer se jasno vidi duga kosa. Obratite paznju, ispred prvog praga koji se vidi, kao da su tu noge koje pripadaju nepoznatoj nam pojavi

Evo sta pisu nasi dragi tabloidi:

MICHAEL JACKSON će ovog utorka biti pokopan u 25 tisuća dolara vrijednom lijesu optočenim 14-karatnim zlatom dok će unutrašnjost krasiti plavi baršun. U sličnom lijesu bio je pokopan Kralj soula James Brown, a kako je Jacko bio prisutan tom pogrebu i vidio Brownom lijes toliko mu se svidio da je baš takav odabrao za vlastiti "vječni ležaj".

Komemoracija će se održati u losanđeleskom Staples centru, dok će se prije na privatnoj ceremoniji okupiti Jacksonova obitelj, rekao je CNN-u Michaelov brat Jermaine.

Mada bi svi njegovi obožavatelji voljeli prisustvovati pogrebu, to je nemoguće iz tehničkih razloga, stoga je odlučeno kako će svim svjetskim televizijama biti omogućen izravan prijenos pogreba, dok organizatori nikome neće naplatiti prava prijenosa. Budući da će masa ipak nahrlili u Los Angeles u utorak organizatori su odlučili kako će red i mir pokušati održati dvije i pol tisuće policajaca.

Madonna priprema koreografije Jackou u čast

Jedna od Jacksonovih dobrih prijateljica, Kraljica popa Madonna, toliko je potresena njegovom iznenadnom smrću da, kaže, ne može prestati plakati. Kako bi mu na odala počast "kakvu zaslužuje" odlučila je u svoj naredni koncert u londonskoj O2 areni uvrstiti poseban dio posvećen pjevaču, objasnila je Madonnina glasnogovornica Liz Rosenberg. "Osmislit će se posebna koreografija Michaelu u čast, Madonna je jako tužna", nastavila je Liz.

Na zakljucanoj temi sam video raspravu zasto je Michael Jackson na sudjenu nosio SRPSKI orden i cuo se gomilu gluposti na tu temu. Da on nema pojma sta je nosio, da on i nije cuo za Srbiju, da je slucajno to kupio na nekoj aukciji...
Za neupucene, duzan sam da napisem sledece:
Stilista Michaela Jacksona je SRPKINJA Ruska Bergman. Sve kreacije koje je nosio poslednjih godina kreirala je upravo ona.:hvala::hvala::hvala::hvala::hvala::hvala::hvala::hvala:

Sa Fejsbuka danas

koga vam je vise zaooo???
Source: http://apps.facebook.com/livingsocial/micro/polls/358206/results

Possible answers: tose proeski, Michael Jackson

.... voted for tose proeski.

Komentar 1 :

Debil koji je ovo pravio je mogao da napise velikim slovima Tose Proeski,jer on to zasluzuje...Ne mogu da verujem kakvih debila ima...A,Majkl je bas primer,ono u fullu,operacije,posvetljenje koze,ma daj,koji 3p...Tose je kralj bio i ostace zauvek!!

:pop2:

Komentar 2 :

Bravo!! Koga briga za neku tamo kreaturu.. :)

:pop2: :pop2:

Results :

tose proeski - 2,960 votes
Michael Jackson - 676 votes

Back