@ksenija02
E necemo da ti kazemo nja, nja ,nja , nja , nja

.
Salim se ne znam ni ja ih nisam pola uspela da pohvatam sa svim tim imenima , nadimcima, user name- ima sa fejsa , pa sa krste ...Sad sam saznala za neke koje imam na fejsu da su to isti ljudi sa ovog foruma. Totalna zbrka , samo smo pitali jedni druge ko su i odakle su. A dosta se vidim ljudi i znalo od pre iz skolice valjda il ko zna.
@ moonwalker80
Pa oterali su nas jer skup nije bio najavljen u miliciju ( danas saznajem da njema treba da se najavi i gde ce biti i koliko traje po novom zakonu, i kao posalju policiju da ih cuva od napadaca, po novom svasta ! )
Ali nas niko nije tirao iz studenskog parka - a gledala je policija odazgore - videla sam ih , i mnogo , mnogo ljudi nas je slikalo , aparatima , mob. telefonima , zaustavljalo se gledali i fotkali nas kako djuskmo
Al gro ljudi nije doslo jer smo menjali samo na kalisu 3 puta lokaciju i na kraju zavrsili tamo gde nije razglaseno ranije, tako da mogu misliti koliko nas je od onih silnih 200 ljudi sa fejsa trazilo tamo.
A dolazilo ih je nekoliko koji se nisu mnogo zadrzavali palili svece i bezali na posao,
sex kako ko.

( zna kejti o cemu pricam ).
Jedni, koje sam ja upoznala i sa kojima smo se vijali tamo po kalisu trazeci ostale mislili da svrate posle posla al mi smo zbrisali.
I tako ... mislim da sledeci put mora mnogo bolje da se organizujem , sad smo iskusniji za takve stvari pa cemo pripremiti i razglasiti po fejsu nov skup za 13.-ti ( kad je trebalo da pocne koncert) "ili" ili " i ' za 29- ti Avgust na rodjus Dzeksonu!