majiska
Primećen član
- Poruka
- 522
tacno, a ti idi uci nadlezne organe njihov zanat, ocito nisu kompetentni kada im svasta pada na pamet
To su te cinjenice. To su ti argumenti. Bravo!!!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tacno, a ti idi uci nadlezne organe njihov zanat, ocito nisu kompetentni kada im svasta pada na pamet
Jos uvek nisi fack off?post ti je prijavljen.
Ma vidis kako nam je pametna? Biseeeeer breTo su te cinjenice. To su ti argumenti. Bravo!!!!!!![]()
ocito da ne postoje, ljudi idu na sud bez dokaza... ikakvih, slazem se sa vamaGde su dokazi?
Znas li ti sta je vitiligo?!
ocito da ne postoje, ljudi idu na sud bez dokaza... ikakvih, slazem se sa vama
postovala sam slike te bolesti kao i link do opisa dijagnoze, prelistaj
ocito da ne postoje, ljudi idu na sud bez dokaza... ikakvih, slazem se sa vama
postovala sam slike te bolesti kao i link do opisa dijagnoze, prelistaj
pa postuj, ko ti brani....![]()
btw - bj, takodje prijavljena
Molim moderatora da obrati paznju na ovog clana koji namerno provocira ljude na ovoj temi da bi iste posle prijavio!!!!!
Mozda ipak malo da se pozabavi necim tipa "get a life slut" xDdraga, posle smrti na CNN su otvorili njegov medicinski karton, covek ima vitiligo.( plus kozni lupus) . A JA SE KLADIM DA SE I TIME BAVIS KAO STO SE BAVIS I PEDOFILIJOM???:haha
Moze da mi se napusi gimnazijske kurcine xD Ispravak, ne moze, imam nivo ^^a još si i ljigava
pljuješ ovde po svima...a onda i prijavljuješ tuđe postove...dno dna![]()
4everma nebitno ljudi...danas ćemo na Kališu da ga ispratimo kako je i zaslužio...
kao zvezdu koja će uvek sijati...![]()
Ja necu moci, ali svakako pravim MJ in memoriam party ovog vikenda za fanove i bliske prijateljeAlex, Majiska,
je l' dolazite?
Alex, Majiska,
je l' dolazite?
kada se otvori tema, na njoj su dobrodosli komentari.... ne samo komentari koji su odredjene struje
shvatam da postoje ljudi koji vole majkla iako poznaju samo njegovu muziku a ne njega kao osobu
ali moraju da se pomire sa tim da se toj osobi sudilo zbog osnovane sumnje da je pedofil
koja jos uvijek nije razbijena,
umjesto da vrijedjaju sve koji taj dio njegovog zivota pomenu i jos to dozivljavaju kao provokaciju
kada se otvori tema, na njoj su dobrodosli komentari.... ne samo komentari koji su odredjene struje
shvatam da postoje ljudi koji vole majkla iako poznaju samo njegovu muziku a ne njega kao osobu
ali moraju da se pomire sa tim da se toj osobi sudilo zbog osnovane sumnje da je pedofil
umjesto da vrijedjaju sve koji taj dio njegovog zivota pomenu i jos to dozivljavaju kao provokaciju i opravdanje da pokazuju ne-bas-fino ponasanje na forumu
umjesto da vrijedjaju sve koji taj dio njegovog zivota pomenu i jos to dozivljavaju kao provokaciju i opravdanje da pokazuju ne-bas-fino ponasanje na forumu
da li te bolje poznaje intiman prijatelj ili osoba koja te posmatra iz daljine i vidi da imas fin glas i fino pleses?Ako neko poznaje njega kao osobu onda su to njegovi fanovi.![]()
da li te bolje poznaje intiman prijatelj ili osoba koja te posmatra iz daljine i vidi da imas fin glas i fino pleses?
ako je odgovor da, onda je ok![]()