Shibby MC
Iskusan
- Poruka
- 5.199
Neeee... neeee... neeeee... itd...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neeee... neeee... neeeee... itd...
E, da, jos nesto ...
@ haj ho lec gou
" his games end in endless harmony "
Sigurna sam da ONI imaju samo to da poruce ;] ...
to da...mada ne znam još ko je danas slušao tu muziku...
Da li vam se dopada(o) Michael Jackson? Licno ne slusam njegovu muziku, ali ipak je bilo nemoguce ostati ravnodusan na njegov rad (u poz. i u neg. smislu).
]Kada se kaže M. Džekson pomislim na pedofila koji je žestoko iskompleksiran zbog činjenice da je crnac.[/B] Mislim da je bio veoma namučen čovek, da je zato bio onakav i bilo mi ga je žao. Neke pesme su pevljive, ali ga nisam smatrala bitnim.
+Neeee... neeee... neeeee... itd...
+...itd...
signed.Kada se kaže M. Džekson pomislim na pedofila koji je žestoko iskompleksiran zbog činjenice da je crnac. Mislim da je bio veoma namučen čovek, da je zato bio onakav i bilo mi ga je žao. Neke pesme su pevljive, ali ga nisam smatrala bitnim.
Ljudi samo optuzuju...bez ikakvih dokaza.
Sud je nasao da Majkl NIJE KRIV.
Po meni, optuzbe da je neko pedofil su veoma teske, postoji velika mogucnost da su roditelji naterali decu da lazu na sudu, da bi im Majkl dao besnoslovno mnogo para, po sudskom nalogu.
I kakvi su to roditelji uopste koji pustaju svoju decu da spavaju kod drugog coveka, mozda i potpunog stranca? Tu mi je nesto sumnjivo...
@tema
Michael je bio osoben covek, uneo je mnoge novitete u svet muzike, koreografija u njegovim spotovima je bila je bila ispred vremena. U grupi plesaca on uspeva uvek da stoji kao cvrsta individua. Bez obzira je li gradski momak, ili egipatski madjionicar.