Joj, ne mogu da zamislim da sam ovde bio i da sam sve to pratio ... meni bi lose postalo u jednom trenutku ne sumnjam uopste ... a ovako sam bio na selu pored mora ... jednog televizora nije bilo, a i da je bilo sumnjam da bi imao CNN ... mislim da sam bio u boljoj situaciji, mene bi neizvesnost ubila ... vrhunski umetnik, pisao je i komponovao najlepse pesme, delio sa svima svoje bogatstvo, sa celim svetom, a zaslusio je sve sto je imao, ziveo je zbog svih ljudi, sve je radio zbog tog osecaja zajednice sa ljudima, spojio se sa dusom sveta, jedan od mojih vrhunskih uzora ... ne mogu da opisem koliko mi je zao ... pogotovu sto stalno ocekujem da je jos tu, i da ce jos nesto da nam kaze, nesto da nam poruci, da da neki zakljucak, da podeli sa nama svoja osecanja ... ali to je to ... ne mogu da se naviknem ...
Secam se, Ivane, svakog posta sa ove teme. Pet godina kucamo ovde.
Danijela kaci svaku vest, kao iskusna keva, dok mi uzivamo u novim saznanjima.
Te se pojavi neobjavljena pesma, pa druga verzija spota, pa traganje za koncertima, divljenje svakom nastupu, komentarisanje tekstova, pa pisanje cuvenog top 10. svakog drugog dana xD, pa dolazak novih fanova, pa strastveno branjenje njegove casti pomocu toliko dokaza koje imamo na svojoj strani, pa zajednicka vera u to da cemo ga docekati u prvom redu na zvezdinom stadionu, nase upoznavanje, toliko nas je samo spojio uopste...
Ne znam, sve reci mi zvuce tako jadno kad pokusam da opisem nesto u vezi sa njim...
Ceo dan se ne skidam s neta, cekam da ona vest o Dzordanovom priznanju bude zvanicna... Ali gde god je stave, samo nestane odjednom...
..a i ebote, koliko smo samo puta postavljali na temi emisije u kojim su advokati, ljudi koji su prisustvovali sudjenju iznosili svaki momenat koji se desio tamo unutra. Cinjenice postoje, i njih treba plasirati na CNN, kao i tu o Dzordanu. Trac se uvek cuje glasnije od istine. "Ljudi" kao da zude za propascu. Samo lazi i tragedije dizu na globalni nivo.
Pa zao mi je, iako sam cuo 10 njegovih pesama, a slusao 3.
Mislim da je bio jedinstven lik i vrhunski umetnik, i da svako normalan zali za njim.
Bolestine tipa 'jedan pedofil manje' mi nisu jasne i nikada i nece biti.
I ovaj komentar lika iz Decemerists mi je odvratan... kao u fazonu "nista bitno, sto placu ljudi?", jako lose, narocito zato sto je to izjava za medije, koju ce procitati dosta ljudi.
Sad me potseti na nesto ...
Molim vas, postedite komentara. Ovako nesto ne zasluzuje ni najcrnju kelvetu ...
Rock,soul,pop,r'n'b..sve u svemu bio je poseban pravac u muzici..Ali dobro,to se valjda vremenom uci...
Tacno. On stvara muziku kao jedinstvo svih zanrova. Svaki momenat, aspekt zivota on na najiskonskiji nacin pretocava u pesmu. Vec sam rekla ranije, da njegova sustina jedino moze da se spozna kroz njegovu muziku. Muziku koja je normalna, lepa, iskrena, humana, jaka, emotivna, edukujuca, posebna ... Da, muzika koju nakaza, pedofil, nermalni ludak, nastrana persona ni u najludjoj pomisli ne bi mogla da joj se primakne, a kamoli stvori.
He ain't King of pop, but king of MUSIC