moonwalker 92
Ističe se
- Poruka
- 2.157
Moze se naciMa lepa je Bruk Silds ali gde zena od 2 metra moze da bude "slatka" :-)

Ali kad mi neko kaze da je tamo neka pjevacica od metar i zilet najljepsa zena na svijet

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze se naciMa lepa je Bruk Silds ali gde zena od 2 metra moze da bude "slatka" :-)
Ma lepa je Bruk Silds ali gde zena od 2 metra moze da bude "slatka" :-)
Vjerovatno je bila u orkestru za vrijeme 30th anniversary koncerta...http://www.blic.rs/zabava.php?id=1175&pid=137&results=true
Kakav je ona to koncert imala sa Majklom? Kad i gde je bio taj koncert?
Jeste freak
Jeste freak ali ga obozavam!!!!
Muka mi je od ovakvih komentara.
Veverico, da ti prizna tvoja majka nesto.. Volim tvog muza mnogo <333
Jeje <3
Aaaaaaaj, decoooo
Hihihihihi.. Danas sam u fazonu 'you rock my world' xD
A sta ako ta osoba ne moze da kontrolise to bijeljenje?Zasto Michael kad se skine izgleda kao krava "Milka"?Zasto nosi kisobran kada je na Suncu?Zasto sminkom prekriva crne mrlje po tijelu?Zasto mu sestra ima istu boju koze koju on ima "sada"(LaToya Jackson)?Zasto uvijek nosi pantalone i majice sa dugim rukavima?Sve je to vezano za jednu bolest,pogledaj nekoliko stranica nazad posto se ta tema stalno vrti!Svako ima pravo na svoje misljenje. Ako ti je muka od "takvih" komentara tvoja stvar. Ja volim njegovu muziku i sad ako tebi neka osoba koja menja boju svoje koze nije pomalo cudna onda ok tvoja stvar, samo ja da kazem da je on meni malo freak.
Peace to all
A sta ako ta osoba ne moze da kontrolise to bijeljenje?Zasto Michael kad se skine izgleda kao krava "Milka"?Zasto nosi kisobran kada je na Suncu?Zasto sminkom prekriva crne mrlje po tijelu?Zasto mu sestra ima istu boju koze koju on ima "sada"(LaToya Jackson)?Zasto uvijek nosi pantalone i majice sa dugim rukavima?Sve je to vezano za jednu bolest,pogledaj nekoliko stranica nazad posto se ta tema stalno vrti!
"...These will be my final show performances in London ..."Je li Majkl ikad lichno rekao da mu je ovo oproshtajna turneja?
Peace i tebiZnao sam da je bolestan tj. da ima neku bolest koze mada nisam bas nesto raspitivao o tome. Hvala na info.
Peace
Na njegovu "plesacku" gradju bi bas stojali veci misici??majkl nece da dize tegove posto nece da se nabilduje![]()
Jos jednom kazi ovakvu nebulozu, i mrtav si.majkl nece da dize tegove posto nece da se nabilduje![]()
Moze se naci
Ali kad mi neko kaze da je tamo neka pjevacica od metar i zilet najljepsa zena na svijet..Da ti patuljci budu ljepsi od Sindi Kraford,Dzenis Dikenson...
![]()
Sto,nije zgodna?
ne, gadna je...i bas me je iznenadilo to da neko misli da je zgodna...ali, svakom se nesto drugo svidja...tvoj ukus za lepo...Sto,nije zgodna?![]()