Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Seko,MJ90 plasite me sa tim verovanjima...:sad2:
Zar mislite stvarno... Ne nebi on pustio nas da toliko placemo,i 12 ljudi se ubilo i njegova deca tuzna i sve...
A i ono u junu,julu ove godine comeback kao neki to svi pricaju...
Ja ovaj snimak nisam bas razumela....
Ko tu koga kopira i sto bi se Majkl tako maskirao ili sta vec...

Daleko od toga da verujem...:eek: ... ali toliko prica i sve ostalo.. puca mi glava, ako mi verujes CELI DAN O SVEMU TOME RAZMIŠLJAM.. razvijam teorije za oba slucaja... mucim glavu sa predubokim razmisljanjima... previse je svakakvih stvari....
Ljudi su pukli...ili mozda i nisu... ko zna...

• Podržavam
Reactions: DD
Potpuno isto razmišljam... ako te ne mrzi pogledaj snimke , bar četvrti i peti.. ja sam tako počela da gledam pa pogledala sve :eek: ali 4. i 5. od pozadi, jer je poslednji snimak ustvari prvi(tj najstariji...)
Ceo svet je plakao.. ceo svet je bio van sebe... mislim da on to nikada nebi pozeleo...
Ali kada bi razmisljala da li bi ja to uradila,ako me sa svih strana muce, uzimaju me u usta pisajuci i pricajuci totalne gluposti... mislim da dodje vreme kada covek pukne...jednostavno ne može vise da podnese sve...

Pa ja licno ne verujem da bi se tako javno pojavio i rizikovao da ga prepoznaju (mislim na maskiranje u Dejva...) ako je sve tako savrseno isplanirao... Ne znam sta da mislim...:neutral: Najezim se na takvu pomisao, ali ne zelim da gledam takve klipove, bas zato da ne poverujem... I da se bezveze nadam...:sad2:

Daleko od toga da verujem...:eek: ... ali toliko prica i sve ostalo.. puca mi glava, ako mi verujes CELI DAN O SVEMU TOME RAZMIŠLJAM.. razvijam teorije za oba slucaja... mucim glavu sa predubokim razmisljanjima... previse je svakakvih stvari....
Ljudi su pukli...ili mozda i nisu... ko zna...

Ej pa polako nemoj toliko da mucis sebe... Ja nazalost mislim da je 25 juna stvarno bilo ono sto je bilo... Odgledacu sutra te snimke sto si postavila li se bojim kako ce to da utice na mene... Nezelim da lupam glavu jel istina il nije...
Moram da priznam i ja sam u pocetku lupala glavu ali sad...neznam...

Da...previse se opterecujem... znam.. onda pomislim bas to sto si rekla 25.jun. i posle toga se stavila tacka....od svega kod gospodina koji je postavio sve te snimke, mnoge stvari su cudne ali jedna je strasna nekako... znate sto je izasao onaj "nemacki" snimak, tipa, kako majkl izlazi iz kombija hitne pomoci ili cega vec i odlazi kroz vrata a sve to neko snima sa kapije... e onda su ti nemci (koji su pritom bili prijatelji sa majklom.. koliko sam ja skontala) dali making of na youtube, da bi dokazali da su hteli samo da se "nasale " sa fanovima.. Onda se postavlja pitanje, zasto bi ovakav morbidan snimak stavljali ljudi koji su poznavali i postovali Majkla... i ima tu jos jedna stvar, a to je, da su u tom Making of snimku ulice mokre od kise, da kombi drugacije stoji vrata drugacija... ma ne znam.. onda pomislim kako mene oci varaju.... isto tako ima nesto i u helikopteru... i jos miliiioooon stvari....

Juuuu ja ludim :eek::eek::eek:

Jao gledala sam to sa kombijem i helihopterom...:eek:
Ne ludis ne brini veruj mi imam ja tako neke momente... Poneki put sam cak zelela da nas je lagao da je to sve bila izmisljotina... Iako bi me povredilo to njegovo laganje ponekad pozelim da je bolje to nego ono stvarno...:sad2:

Tesko da moze biti srecan... Zamisli da si tako popularan i da moras ceo zivot da se krijes da te ne otkriju da si ziv... Ne bi imao gde da se sakrije... Ja ne verujem u te price... I bolje da ne verujem...

A shta je fazon sa njim?Je li on kao maskirani Majkl?Je li se to pricha?Nisam bash skapirao...Shto se tiche izgleda,pa lichi na Majkla malo,ali bash malo,i u nekim momentima slichno pricha,al' hajde da ne preterujemo...

ja sam se potpuno ogradila i sve price nakon 25tog me ne doticu.
mislim da je bolje za svakoga da tezi prihvatanju cinjenice i usredsredi energiju u pronalazenje najbezbolnijeg nacina da sa time zivi, nego uzima u obzir naknadne medijske price koje mogu da stvore samo jaci i negativniji pritisak.

ja sam se potpuno ogradila i sve price nakon 25tog me ne doticu.
mislim da je bolje za svakoga da tezi prihvatanju cinjenice i usredsredi energiju u pronalazenje najbezbolnijeg nacina da sa time zivi, nego uzima u obzir naknadne medijske price koje mogu da stvore samo jaci i negativniji pritisak.

Uz Majklovu muziku sve je lakse....

uzasno negativno... cak i strasno...o cijim mislima mi razmisljamo... MNOGO JE TESKO OD 25.JUNA... MNOGO...:sad2::sad2: NIJE NI MALO LAKSE....

kod mene je bas sada onaj udarni period ...
neredovno se prisecam 26tog juna i kapiram kolko sam bila nesvesna ...
brate, kezila sam se!
a onda ... bol u stomaku; koji se drzao, ne lazem, dva meseca, [sa opadajucim intezitetom].
nisam mogla da jedem.
prijemni za faks je bio pet dana ispred.
nisam izasla na lice ukucanima, nisam gledala vesti, plasila sam od pomisli da ikada vise cujem neku njegovu pesmu.
ne znam da li sam ti rekla, mozda treceg dana, nisam vise mogla da izdrzim tako cuteci, sama, u vrtlogu konfuzije i nesanice, pa sam okrenula D.
sat vremena, stajala sam na prozoru, gledala kisu kako pada i sliva se niz ulicu, i cutala drzeci slusalicu na ramenu.
tek ponekad sam cula kako uzdise....
kapiram da je ta nesvest dugo trajala, pa, cak i kad sam se vidjala sa vama svakodnevno.
kako god, veci oslonac ne bih mogla da zamislim.
ma, sva ova infekcija je nezamisliva.
prvo jacina kojom je izvrsio uticaj na nas, zatim kolicina bola od letos.
zavidno je to kako covek moze da skladisti, ponese i izdrzi toliko energije.

michael_jackson_new.jpg

kod mene je bas sada onaj udarni period ...
neredovno se prisecam 26tog juna i kapiram kolko sam bila nesvesna ...
brate, kezila sam se!
a onda ... bol u stomaku; koji se drzao, ne lazem, dva meseca, [sa opadajucim intezitetom].
nisam mogla da jedem.
prijemni za faks je bio pet dana ispred.
nisam izasla na lice ukucanima, nisam gledala vesti, plasila sam od pomisli da ikada vise cujem neku njegovu pesmu.
ne znam da li sam ti rekla, mozda treceg dana, nisam vise mogla da izdrzim tako cuteci, sama, u vrtlogu konfuzije i nesanice, pa sam okrenula D.
sat vremena, stajala sam na prozoru, gledala kisu kako pada i sliva se niz ulicu, i cutala drzeci slusalicu na ramenu.
tek ponekad sam cula kako uzdise....
kapiram da je ta nesvest dugo trajala, pa, cak i kad sam se vidjala sa vama svakodnevno.
kako god, veci oslonac ne bih mogla da zamislim.
ma, sva ova infekcija je nezamisliva.
prvo jacina kojom je izvrsio uticaj na nas, zatim kolicina bola od letos.
zavidno je to kako covek moze da skladisti, ponese i izdrzi toliko energije.

isto .. tuga, zbunjenost, neverica...
neverovatno ali nikada nisam razmishljala, mislila o tome da on moze da ...
nikako... valjda zato shto je to MJ ... da su javljali da je bolestan, u teshkom stanju..blah blah..mozda bih sebe i pripremila na tako neshto ... ako covek moze da se pripremi na to ..
nije bilo moguce da pustim i odslusham bilo koju pesmu a da ne zarontzam...
onda, vremenom, shvatish da MJ nikako ne moze da umre... neki ljudi su zivi a kao da nisu ... to je zalosnije...

Back