Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kod mene je bas sada onaj udarni period ...
neredovno se prisecam 26tog juna i kapiram kolko sam bila nesvesna ...
brate, kezila sam se!
a onda ... bol u stomaku; koji se drzao, ne lazem, dva meseca, [sa opadajucim intezitetom].
nisam mogla da jedem.
prijemni za faks je bio pet dana ispred.
nisam izasla na lice ukucanima, nisam gledala vesti, plasila sam od pomisli da ikada vise cujem neku njegovu pesmu.
ne znam da li sam ti rekla, mozda treceg dana, nisam vise mogla da izdrzim tako cuteci, sama, u vrtlogu konfuzije i nesanice, pa sam okrenula D.
sat vremena, stajala sam na prozoru, gledala kisu kako pada i sliva se niz ulicu, i cutala drzeci slusalicu na ramenu.
tek ponekad sam cula kako uzdise....
kapiram da je ta nesvest dugo trajala, pa, cak i kad sam se vidjala sa vama svakodnevno.
kako god, veci oslonac ne bih mogla da zamislim.
ma, sva ova infekcija je nezamisliva.
prvo jacina kojom je izvrsio uticaj na nas, zatim kolicina bola od letos.
zavidno je to kako covek moze da skladisti, ponese i izdrzi toliko energije.

Kao da u svim ovim recima vidim sebe..
Neizbrisiva slika nas kako stojimo sa potpuno tupim osecajem... osecajem nicega....
Ja sam sama sa sobom cutala....ponekad progovorila koju rec, ne secam se vise ni sta.... Nista vise nije bilo vazno...Sve je nekako stalo za mene... Sve nade, verovanja, sve je nekako proletelo pored mene a bilo mi je tako blizu... Toliko je brzo proletelo da to nisam tada ni osetila...Sada kada cujem da treba da shvatim "da ga nema" to mi zvuci toliko tesko, toliko lose da sama to ne mogu da izgovorim.. a i ako napisem zatvorim oci, predjem na drugi red da ne vidim da upravo to pise...
Praznina ljudi moji... i u pravu si Sonj... sada je ono najgore, doslo je vreme kada moja dusa i moj mozak shvataju nesto sto sam mislila da sam shvatila onda... NISAM SHVATILA... ne znam da li sam sada shvatila.. ili ce biti jos gore..Ne smem ni da pomislim na ono sta me ceka i sta ce se odvijati u mojoj glavi... Po ceo dan mislim o svemu....Ne vidim istinu niucemu.. iskreno, znam da ne zelim da je vidim...ali ne zelim da vidim ni obmanu... sve slike mi se vrte po glavi...celo proslo leto, koje je bilo toliko nabijeno emocijama..i pozitivnim... ali kada pomislim iz cega su te emocije proizasle, place mi se....Ne znam sta mi se desava Sonj.. ali drugacije je nego poslednji put kada smo se videle... nesto mi steze grlo...razumes me!

Kao sto sam sada napisala poruku Kejti, hocu da podelim sa svima, placem ljudi... evo sada...u 3 sata posle ponoci... dovoljno je samo da ga vidim...cujem....
A dobro poznati video ucinio je svoje...
sweet dreams! Nikada nije nedostajao kao sada....NIKADA....:sad2:

Japan-Visit-1987-michael-jackson-7155648-900-606.jpg

Meni je najteze bilo u avgustu... Tad su mi svakakve misli prolazile kroz glavu... Sad kad imam sa vama da delim misljenja i osecanja, lakse mi je...I osecam se kao da se 25.jun nije desio

Japan-Visit-1987-michael-jackson-7155648-900-606.jpg

Meni je najteze bilo u avgustu... Tad su mi svakakve misli prolazile kroz glavu... Sad kad imam sa vama da delim misljenja i osecanja, lakse mi je...I osecam se kao da se 25.jun nije desio

Jao seko...:zag:
Bas kao sto MJfan lepo kaze u ovome smo zajedno...:heart:
Nemate pojma kako mi je lakse kada sa vama podelim i srecu i tugu i sve... Volim sto vas imam... Iako se neznamo mnogo mi znacite...:zag::heart:

Uh offtopic sorry....:rumenko:

Jao seko...:zag:
Bas kao sto MJfan lepo kaze u ovome smo zajedno...:heart:
Nemate pojma kako mi je lakse kada sa vama podelim i srecu i tugu i sve... Volim sto vas imam... Iako se neznamo mnogo mi znacite...:zag::heart:

Uh offtopic sorry....:rumenko:

Imamo...svi se skoro slično osećamo. Da nemam vas ja prva ne bih imala sa kim da progovorim koju reč o njemu. Niti nešto novo da saznam, čujem neki podatak...

Imamo...svi se skoro slično osećamo. Da nemam vas ja prva ne bih imala sa kim da progovorim koju reč o njemu. Niti nešto novo da saznam, čujem neki podatak...

potpuno isto kao i kod mene ... u mom okruzenju nemam ni jednog pravog fana sa kojim bih mogao razgovarati o novostima, majklu, delima itd...

znam samo za jednog momka ali njega znam "iz vidjenja" i jos dvojicu koji ne znam ni ko su jer ih znam po prici nekih mojih prijatelja :roll:

Back