Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
  1. Jam
  2. Wanna Be Startin' Somethin'
  3. Don't Stop 'Til You Get Enough
  4. The Way You Make Me Feel
  5. Remember The Time
  6. Liberian Girl
  7. Human Nature
  8. Rock With You
  9. In The Closet
  10. Who Is It
  11. Will You Be There
  12. Thriller
  13. Billie Jean
  14. Black Or White
  15. Beat It
  16. Bad
  17. Dirty Diana
  18. Give In To Me
  19. Stranger In Moscow
  20. They Don't Care About Us
  21. Smooth Criminal
  22. Dangerous
  23. Earth Song
  24. Heal The World
  25. Man In The Mirror

1. Jam
  2. Wanna Be Startin' Somethin'
  3. Don't Stop 'Til You Get Enough
  4. The Way You Make Me Feel
  5. Remember The Time
  6. Liberian Girl
  7. Human Nature
  8. Rock With You
  9. In The Closet
  10. Who Is It
  11. Will You Be There
  12. Thriller
  13. Billie Jean
  14. Black Or White
  15. Beat It
  16. Bad
  17. Dirty Diana
  18. Give In To Me
  19. Stranger In Moscow
  20. They Don't Care About Us
  21. Smooth Criminal
  22. Dangerous
  23. Earth Song
  24. Heal The World
  25. Man In The Mirror

odlican izbor... :klap: ja bih samo dve, tri promene napravio..

Dobar dan svima...:zag:

Ne znam jel vec bilo na temi, ako jeste recite mi. Jel moze Top10 Michael Jackson, zanima me koji su vasi favoriti....ok, znam da izbor nije lak, sad bas slusam, i svaka pesma ima nesto svoje.. Koje su vase omiljene?

Prvo da se javim pa da pisem...:mrgreen:
10 da rangiram nema sansi ali navescu nekoliko...:heart:

Dirty Diana,Give in to me,Morphine,Blood on the dancefloor,Billie Jean,Beat it,P.Y.T,Thriller,Wanna be startin sometin',They dont care about us,Scream,Come together,The way you make me feel,I just can't stop loving you,Whatever happens,Who is it,In the closet,Rock with you,Man in the mirror,Heal the world,Earth song,Smoot criminal i Black or white :heart:

Au koliko sam napisala...:eek:
Dovoljan dokaz da ne mogu da se odlucim za 10...:mrgreen::lol:

E da vam napisem najnovije blamiranje uz Majklove pesme....:rumenko:

Prvo sam ustala jutros u 15 do 7 :eek: i pustila Dirty Dianu. Pa sam se toliko uzivela u pesmu i pustila je jods dva puta a mozda i vise... I ukapiram da je vec 7 i 20 a meni do skole treba 35 min.:lol:
Usput se nadjem sa drugom i on me pita sta slusam i ja mu dam da cuje Give in to me i samo sto ga trola nije opalila jer se odusevio pesmom.:eek:
Ulazimo na cas u 8 i 20 razredna nas gleda sokirana i ne da nam neopravdani i meni u tom trenutku zazvoni telefon sa Blood on the dancefloor i izletim napolje...:mrgreen:
A kad sam se vracala kuci bila sam malo smirenija...:lol:

E da vam napisem najnovije blamiranje uz Majklove pesme....:rumenko:

Prvo sam ustala jutros u 15 do 7 :eek: i pustila Dirty Dianu. Pa sam se toliko uzivela u pesmu i pustila je jods dva puta a mozda i vise... I ukapiram da je vec 7 i 20 a meni do skole treba 35 min.:lol:
Usput se nadjem sa drugom i on me pita sta slusam i ja mu dam da cuje Give in to me i samo sto ga trola nije opalila jer se odusevio pesmom.:eek:
Ulazimo na cas u 8 i 20 razredna nas gleda sokirana i ne da nam neopravdani i meni u tom trenutku zazvoni telefon sa Blood on the dancefloor i izletim napolje...:mrgreen:
A kad sam se vracala kuci bila sam malo smirenija...:lol:

pa shta je ovde blam?
ja pohadjala tehnicku shkolu tako da je tokom chasova mp3 player/radio/lap-top odnosno muzika bila jednako bitna kao pribor za crtanje ...:worth:

pa shta je ovde blam?
ja pohadjala tehnicku shkolu tako da je tokom chasova mp3 player/radio/lap-top odnosno muzika bila jednako bitna kao pribor za crtanje ...:worth:

Nije blam to sto sam slusala Majkla...
Vec sto se pogubim na sred ulice kao npr danas ili na sred stanice i onda svi gledaju u mene... Mi inace u skoli ne smemo da slusamo muziku tj dok smo na casovima...
I redovno izbacuju djake ako puste muziku... Eto i mene je razredna izbacila..:rumenko:
Al nisam dobila ne opravdani...

Ja gde god da odem sa kim god bila ne znam za sebe kad puste Majkla... Verovatno zato se i blamiram...:heart:

ja ako ne prodjem sa 4.5 min u skoli da znate da ste krivi svi vi + forum krstarice + majkl !!!!

sutra test iz biologije, ja blage nemam a mrsko mi da ucim visim na temi :eek:

meni davno receno :amen:

:sad2::sad2::sad2:
Zar mi... Nemoj nam to ciniti..:rida:
Salim se..:lol:

Idi covece uci ja danas dobila 5 iz tgovinskog pipla nisam knjigu... Tj jesam al jos prosle nedelje...:mrgreen:
Sutra me pita srpski a neznam ni to... Al nema veze ionako nemogu da se odvojim od vas...:dash:
hre.jpg

Sta vam se najvise svidja kod njega u muzickom smislu? Moze to biti sve ukupno, ali mora biti nesto sto biste bar malo izdvojili. Evo na primer, ja sam navela glas, ne znam sta je to u njegovom glasu sto cini da se osecam kako se osecam, baby jane rece kao droga, mozda je i u pravu. :confused:

svidja mi se cinjenica da je jedan crnac uspeo da pomiri ritam sa melodijom.
naime, svaki crnac ima prirodom usadjen perfektan osecaj za ritam; soul muzika... sve sami crnci.
al, eto, on je imao to culo, talenat, sta god, da iz takvog miksa izvuce perfekciju.
po meni je to prva specificnost koja pada na pamet.
sto se tice vokala, mislim da bi bez trunke rezerve, sve njegove acapelle mogli nazvati instrumentalima;
cak i kad nije u pitanju beatbox.
a inace je i vrlo fleksibilan, u smislu da lepo zvuci i uz cvrsce rifove, moze da pogadja onako visoke tonove, stucanje je takodje fenomenalno...

Ne znam jel vec bilo na temi, ako jeste recite mi. Jel moze Top10 Michael Jackson, zanima me koji su vasi favoriti....ok, znam da izbor nije lak, sad bas slusam, i svaka pesma ima nesto svoje.. Koje su vase omiljene?

I Can't Help It, She's Out Of My Life, Human Nature, Wanna Be Startin' Something, Dirty Diana, Man In The Mirror, Give In To Me, Gone Too Soon, Keep The Faith, Heal The World, Stranger In Moscow, Smile, For All Time, Someone In The Dark, Scared Of The Moon, Whatever Happens, Break Of Dawn, You Rock My World, I Just Can't Stop Loving You, Will You Be There, Who Is It, You Were There, Fly Away...

Eto, pokusala sam da skratim koliko god sam mogla, jos sam izostavila ranije godine i vecinu neobjavljenih, morala sam inace bi lista bila preduga...

Moze li sledeci Top 10 (20 ili koliko god hocete) za ranije godine? Evo ja cu poceti:

Make Tonight All Mine, You Are There, I'll Come Home To You , Dear Michael, One Day In Your Life, Ben, In Our Small Way, Got To Be There, Love Is Here And Now You're Gone, Ain't No Sunshine, Rockin' Robin, With A Child's Heart, Music And Me, Be Not Always, Your Ways, Ease on Down The Road, Torture, Things I Do For You, My Lovely One (live nastup sa Bad turneje), Can You Feel It, Good Times, Time Waits For No One...

Naterali ste me da slušam Invincible! :mrgreen:

Evo moje top liste sa tog albuma:
1. Cry 2. Break Of Dawn 3. You Rock My World 4. Butterflies 5. Whatever Happens
6. The Lost Children 7. Heaven Can Wait 8. Threatened 9. Unbreakable 10. Heartbreaker

Privacy, Invincible, Speechless, 2000 Watts, Don't Walk Away, You Are My Life napolje, a Xscape i We've Had Enough na album...
Neviđeno bi prodisao album i ne bi bio opterećen prevelikim brojem pesama od kojih su mi ovih 6 slabije od ostatka... ;)

Back