Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Albumi koje su paraziti objavila posle njegove smrti (samo da bi zaradili):

1.This Is It (Michael Jackson album)
2.Michael Jackson: The Stripped Mixes
3.The Definitive Collection
4.The Remix Suite
5.The Collection (Michael Jackson album) - 29.06.2009 samo 4 dana nakon njegove smrti :eek:
6.Hello World: The Motown Solo Collection

grozim se od ovih izdavackih kuca !

With this new agreement, Sony Music's Columbia Epic Label Group and Legacy Recordings will continue their term of rights to his catalog and also create new projects for Michael Jackson featuring the never-before-released Jackson recordings. The first project featuring unreleased music is expected for release in November 2010.

izvor:

http://www.michaeljackson.com/us/news/estate-michael-jackson-and-sony-music-renew-30-year-relationship-landmark-recording-deal

Imam osecaj da ovo uopste nece biti album koji je Majkl pripremao nego samo neke demo verzije pesama ...

Pa naravno da nece biti album kakav je on pripremao , to sam i znala i osecala od momenta kako ga najavljuju .

Taj album cu da bojkotujem jer kada bih ga slusala imam osecaj kao da bih ga povredila, izdala.. .

Znam da mu nimalo ne bi bilo drago da drugi remiksuju, doradjuju i obradju umesto njega , a ubedjena sam da taj album nije bio gotov kao i da su pesme za taj album prikupljene od starijih neobjavljenih ili tako nesto .
Itekako bi on to 100 puta prepravljao kako bi po njemu zvucalo savrseno a on prosle godine svakako nije mogao da se posveti albumu 100% jos imajuci u vidu koliko je morao da se priprema za nekoliko meseci koncerata , boravka u Londonu itd... ako je pripremao album objavio bi ga posle koncerata , pripremio neki spot kojim bi iznova sokirao svet

Sto se tice spota , pesme, balade uvek izbegavam da pisem o tome jer sam pristrasna i uvek su mi pesme , stil , pokreti ,......... kojih se rado secam ono sto pamtim kao malo dete kada sam imala prilike da ga gledam na tv-u

Ajde za spot da dam poen "SC" je se palim na Al Capone stil odevanja :rumenko: , drugo mesto nema jer ste rekli samo jedan pa biram taj

Balada neka bude "Man In The Mirror" jer pesma kao i nastup iz 88 je do koske ,...mesto deli i Human Nature ali posto je vec pomenuta kao i jos neke ajde nesto sto nije

Na koje misliš, Bravo časopis? Za 90te nemam pojma, ali ranije jeste bio kod nas u prodaji, ali na nemačkom, ja ga kupovala :cool:

Pa ne znam da li je bio , kod mene nije . Mislila sam da je jedino HUPER bio jedini u tom fazonu , vidim da nije . U svakom slucaju nije bilo prilike da se o njemu dovoljno informise kao na npr zapadu sto je bio slucaj -govorim za celu Srbiju , ne samo za BG

Pa ne znam da li je bio , kod mene nije . Mislila sam da je jedino HUPER bio jedini u tom fazonu , vidim da nije . U svakom slucaju nije bilo prilike da se o njemu dovoljno informise kao na npr zapadu sto je bio slucaj -govorim za celu Srbiju , ne samo za BG

Jeste,bre, u Bgd Bravo bio u prodaji al na nemačkom. Znam 100 posto jer sam redovno kupovala dok su me držale tinejdžerske bubice.:lol:

Rezultati glazanja za najbolji spot:

1.Smooth Criminal - 7 glasova
(tamyca94, Ludaa Ninchee, Violett, Gaga_, MJfan, Anne_not_okay, Thriller)

2.Bad - 2 glasa
(Ginger, MJfan)
2.Blood On The Dance Floor - 2 glasa
(Prisoner, Gaga_)
2.They Don't Care About Us - 2 glasa
(MJfan, Anne_not_okay)

3.The Way You Make Me Feel - 1 glas
(Man In the Mirror)
3.Thriller - 1 glas
(Thriller)
3.Give In To Me - 1 glas
(Gaga_)
3.Scream - 1 glas
(MJfan)
3.Remember The Time - 1 glas
(Anne_not_okay)

Dakle SC je odneo ubedljivu pobedu ...
:think: niko nije spomenuo Billie Jean :lol: a ni cuveni Thriller (sem Thrillera) :mrgreen:

Trebalo je da se glasa samo za jedan spot ali onima koji su glasali za vise spotova sam uvazio vise glasova :)

2.Bad - 2 glasa
(Ginger, MJfan)
(Prisoner, Gaga_)
(MJfan, Anne_not_okay)

(Man In the Mirror)
3.Thriller - 1 glas
(Thriller)
3.Give In To Me - 1 glas
(Gaga_)
3.Scream - 1 glas
(MJfan)
(Anne_not_okay)

:think: niko nije spomenuo Billie Jean :lol: a ni cuveni Thriller (sem Thrillera) :mrgreen:

Trebalo je da se glasa samo za jedan spot ali onima koji su glasali za vise spotova sam uvazio vise glasova :)

BJ je van konkurencije :cool:

Kako je voleo fanove :sad2:

messagefrommichael.jpg

Prelepo ljudsko biće... Inside and out... :)

3907234281_ca47f23ee1.jpg

2.Bad - 2 glasa
(Ginger, MJfan)
(Prisoner, Gaga_)
(MJfan, Anne_not_okay)

(Man In the Mirror)
3.Thriller - 1 glas
(Thriller)
3.Give In To Me - 1 glas
(Gaga_)
3.Scream - 1 glas
(MJfan)
(Anne_not_okay)

Jedan glas za Scream? :confused:
ja to shto je najskuplji :mrgreen:

Back