Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Učlanio sam se zbog Majkla i pored toga što mi se ne dopada sajt. Mnogo šarenila, totalno nepregledno,zbrkano, nabacano.... Posebno što je sve na engleskom i to mnogo odbija. Kad bi se to malo uredilo verovatno bi i zaživelo. Plus što se ni po čemu ne vidi da je ovo sajt iz Srbije.:confused:

Nadam se da je preglednost sada bolja! Napravila sam ga da bude klasican, nema nikakvu pozadinu! ;)
Meni je zao ali stvarno ja nemam vremena da prevodim textove na koje naiđem. Ako ti misliš da bi tako bilo bolje, eto možda bi želeo da nam pomogneš i prevedeš ih, ili da nađeš vesti o Michael-u na srpskom, a koje su pouzdane! Nemam ništa protiv ako to neko želi da uradi! Ali ja imam gomilu ispita i nemam vremena da ih prevodim! :(

Poslednja izmena:
Za pocetak promeni tip fonta, stavi neki klasican, Arial Black ili Times new roman, moze i Veradana. Kao drugo skloni sarene slike , tj smanji sarenilo na sajtu, gledaj da slova budu crna a pozadina svetlijeg tona tako da se dobije kontrast da bi informacije a i citanje bilo lakse jer ipak je cilj diskusija na forumu a ne razgledanje. Eto toliko za pocetak
Tačno tako kao što kaže Moonwalker80...

Ne, ne mislim da treba da se prevode original tekstovi koji se nadju i skinu s neta..To bi bilo baš bezveze...Nego da se opcije prevedu na srpski, ovo je ipak naš sajt. Više ljudi bi privuklo i zadržalo a to je valjda cilj kluba.

Idem da vidim promene..

Tačno tako kao što kaže Moonwalker80...

Ne, ne mislim da treba da se prevode original tekstovi koji se nadju i skinu s neta..To bi bilo baš bezveze...Nego da se opcije prevedu na srpski, ovo je ipak naš sajt. Više ljudi bi privuklo i zadržalo a to je valjda cilj kluba.

Idem da vidim promene..

Opcije ne mogu da promenim, žao mi je, zato što ne postoji u ponudi srpski jezik :(

Ok. Bio, video..:D..Mnogo je preglednije sada.Ostalo će se polako menjati u hodu. Ništa strašno. Daj samo sredi onu muziku da traje bez obzira gde si na kojoj strani. Baš da bude fora kao da si u nekom klubu, ono, smenjuju se njegove pesme. Ostali članovi bi mogli da ubace što više tekstova o njemu na srpskom, zatim obavezno spisak izdatih albuma, biografiju, sve njegove nagrade..to na glavnoj strani. Dolaziće i članovi koji nisu baš toliko upućeni u njegova dela.

Ok. Bio, video..:D..Mnogo je preglednije sada.Ostalo će se polako menjati u hodu. Ništa strašno. Daj samo sredi onu muziku da traje bez obzira gde si na kojoj strani. Baš da bude fora kao da si u nekom klubu, ono, smenjuju se njegove pesme. Ostali članovi bi mogli da ubace što više tekstova o njemu na srpskom, zatim obavezno spisak izdatih albuma, biografiju, sve njegove nagrade..to na glavnoj strani. Dolaziće i članovi koji nisu baš toliko upućeni u njegova dela.

Sve ćemo to već srediti zajedno, nije nikakav problem ;)

Međutim postoji problem kada je u pitanju muzika, objasnila sam to u odeljku predlozi
:bye:

Nadam se da je preglednost sada bolja! Napravila sam ga da bude klasican, nema nikakvu pozadinu! ;)
Meni je zao ali stvarno ja nemam vremena da prevodim textove na koje naiđem. Ako ti misliš da bi tako bilo bolje, eto možda bi želeo da nam pomogneš i prevedeš ih, ili da nađeš vesti o Michael-u na srpskom, a koje su pouzdane! Nemam ništa protiv ako to neko želi da uradi! Ali ja imam gomilu ispita i nemam vremena da ih prevodim! :(

a da kopirash biografiju sa vikipedije?

verovatno ste gledali:"Michael Jackson's Private Home Movies" (2003)
film koji pokazuje kakav je michael zapravo covek:marljivi otac,skroman covek i veliki humanista...
ako niste pogledajte obavezno:
o_dtfDPYLdprs6rjP.jpg

http://hotfile.com/dl/10168436/3ed9677/mjprvt.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/10168435/491ae3e/mjprvt.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/10168438/c9cc6e5/mjprvt.part3.rar.html
http://hotfile.com/dl/10168437/281eca2/mjprvt.part4.rar.html

Poslednja izmena:
Super je Joe, super Joe! :hej: Hvala ti za fan clubic :cvet: bice nam super tamo!
Napravicemo da radi pa rastura! A sta mislite da pitam Administratora i moderatore sa MJLOE da preuzmem fajlove na srpskom ima sve! Majklovi kilometarski govori na otvaranju skole pa ovamo pa tamo, pa jako dosta toga sa sudjenja praceno i prevodjeno. PA humanitarni rad , pa firme koje je posedovao ( pa porez koji nije placao :zcepanje: salim se :lol: - doslo mi je ne znam sta mi bi :p ) Ima sve... a da pitamo ha? ha? :whistling:

Jao ljudi vidite ovo:

Michael Jackson Rare Home Video [NEVER SEEN BEFORE]!!!

kako je lepo .... niko nece da razgovara sa njim :lol:

E, pa ima i muzika sve vreme na fan klubu , ko kaze da nema? A iti Joe kazes da si objasnila da nemoze , pa vidis da radi. :whistling:

Ajde ubacicu se sutra malo na forum jos se nisam ni pozdravila ni sa kim jako sam umorna. Ali sutra vazi? E Joe hajde otidji na http://mjloe.com/ dok se nije zatvorio radi najkasnije jos do 26.-og pa pogledaj kako imaju lepu veliku sliku na sredini ( koja se smenjuje svakih nekoliko minuta ) bas te uvek doceka velika njegova slika gleda u tebe i ima lepa sveca sa strane da mu uvek gori.
Ne mozes nesto tako da namestis? :think: :D

Joe 'okle ti ideja za nick joe, mislim mene stalno asocira na papu Dzo-a kao Dzo?

Poslednja izmena:
E, pa ima i muzika sve vreme na fan klubu , ko kaze da nema? A iti Joe kazes da si objasnila da nemoze , pa vidis da radi. :whistling:

Ajde ubacicu se sutra malo na forum jos se nisam ni pozdravila ni sa kim jako sam umorna. Ali sutra vazi? E Joe hajde otidji na http://mjloe.com/ dok se nije zatvorio radi najkasnije jos do 26.-og pa pogledaj kako imaju lepu veliku sliku na sredini ( koja se smenjuje svakih nekoliko minuta ) bas te uvek doceka velika njegova slika gleda u tebe i ima lepa sveca sa strane da mu uvek gori.
Ne mozes nesto tako da namestis? :think: :D

Joe 'okle ti ideja za nick joe, mislim mene stalno asocira na papu Dzo-a kao Dzo?

Hahahaaaa super si! Jedva čekam da se fan klub malo više aktivira!
Trudim se koliko mogu, u subotu imam ispit...
Slobodno pitaj pa ako dozvole super! :)
Nadam se da ti se dopada naš fan klub...dobro tek sam ga juče kreirala! Poslednji put kada sam gledala imali smo 22 člana!
Pogledaću im stranicu ;)
A nadimak Joe, pa moj brat me tako zove jer sam jedno vreme baš bila bucmasta pa po onom crtanom liku fat joe, znaš, jedite kod Dzoa...Ali meni se dopalo to Joe, jer može da bude i muško i žensko ime :) bilo mi simpatično :rumenko::lol:

Super je Joe, super Joe! :hej: Hvala ti za fan clubic :cvet: bice nam super tamo!
Napravicemo da radi pa rastura! A sta mislite da pitam Administratora i moderatore sa MJLOE da preuzmem fajlove na srpskom ima sve! Majklovi kilometarski govori na otvaranju skole pa ovamo pa tamo, pa jako dosta toga sa sudjenja praceno i prevodjeno. PA humanitarni rad , pa firme koje je posedovao ( pa porez koji nije placao :zcepanje: salim se :lol: - doslo mi je ne znam sta mi bi :p ) Ima sve... a da pitamo ha? ha? :whistling:

Jao ljudi vidite ovo:

Michael Jackson Rare Home Video [NEVER SEEN BEFORE]!!!

kako je lepo .... niko nece da razgovara sa njim :lol:

OVO JE ODLICNA IDEJA....:super:

Back