MJfan
Domaćin
- Poruka
- 3.506
Mene zanima da li je ovo stvarno Michael i ko je Gleda?
mislim da nije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...pa dobro, morao je on malo i da lagi...![]()
ja sam juce gledala...ali onaj mali prevarant glumi za 10-ku, kao i ova zenturacha-njegova majka...
zvuchao je tako iskreno u intervjuu sa Oprom, dobro se secam... "I havent read the book Oprah.. thats the honest truth"
gledala si dokumentarac?
jesam..
Pa nema ga jos uvek na rapidsher-u, ali ako imas program torrent onda imas puno linkova za skidanje... samo ukucas naziv i onda u produzetku torrent.

Exclusive video : This Is It Tour - Rehearsals & Auditions (Michael Jackson & his dancers)
Svaki put se sve vishe i vishe odushevim, najezim, slatko nasmejem kad vidim koliko je znachio ljudima.
Ne mogu ni da zamislim KAKO su se ovi plesaci osecali kad im je recheno da su oni TI koji dele scenu sa kraljem, ne bih mogla da se oporavim od shoka...

Znaci stavili su cele razgovore na you tube. Da to je Majkl imama sve snimke razgovora . Sta se cudite svi , pa za te razgovore se zna odavno, nego su zabranili da se objavljuju jer je napad na privatnost!
A prodao ih je Glendin muz, zato ih je i snimao da ima plen!![]()
a odakle si skinula te snimke?
to je bilo pre oko godinu dana i vise...da sam ja izabrana, mene bi odmah odvezli u bolnicu...![]()
Jedna devojka sa stanog foruma koja je bila clan foruma koji ih je imao , nam je dala link i password koji vazi samo za clanove foruma, i zamolila nas da je ne odamoto je bilo pre oko godinu dana i vise
Joj sad su ga zakomplikovali, sad trazi ime i mail i taj password. Pre sam ulazila samo sa passwordom. Al ih imam u kompu, sacuvala sam ih na vreme . Pokusaj da se upises kao sto trazi:
http://www.divshare.com/signup?ref=limit