Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da, upravo sam htela da kazem da sam te snimke bila postavila na jednu fan stranicu posvecenu Michaelu i cela tema mi je bila obrisana uz obrazlozenje da bi time narusili Michaelovu privatnost! Tako da je to definitivno Michael!

Nego mene interesuje ko je ta Glenda?

Exclusive video : This Is It Tour - Rehearsals & Auditions (Michael Jackson & his dancers)

Svaki put se sve vishe i vishe odushevim, najezim, slatko nasmejem kad vidim koliko je znachio ljudima.
Ne mogu ni da zamislim KAKO su se ovi plesaci osecali kad im je recheno da su oni TI koji dele scenu sa kraljem, ne bih mogla da se oporavim od shoka...

Ovo sam pronashla o tom snimanom razgovoru:

In 2005 a collection of phone recordings of Michael speaking to a woman named Glenda surfaced. Glenda was the mother of a kid that Michael used to hang out with. Glenda's husband was recording the calls because obviously, he wasnt an honest person.

Anyway, in those tapes, Michael states that he had never had sex, and had never really been in love, the tapes were recorded in the middle of 1992.

He started dating Lisa Marie in 1993.

In fact, at one point, Glenda says to Michael "Your turning 34, you've never had sex" and Michael agrees, and goes on to say that he wont do it till he's married, and that he's never really been in love before. So unless he changed his mind between Mid 1992 and when he started dating Lisa in 1993, then he was probably a virgin when he started dating Lisa.

Exclusive video : This Is It Tour - Rehearsals & Auditions (Michael Jackson & his dancers)

Svaki put se sve vishe i vishe odushevim, najezim, slatko nasmejem kad vidim koliko je znachio ljudima.
Ne mogu ni da zamislim KAKO su se ovi plesaci osecali kad im je recheno da su oni TI koji dele scenu sa kraljem, ne bih mogla da se oporavim od shoka...

...da sam ja izabrana, mene bi odmah odvezli u bolnicu... :hahaha:

a odakle si skinula te snimke?

Jedna devojka sa stanog foruma koja je bila clan foruma koji ih je imao , nam je dala link i password koji vazi samo za clanove foruma, i zamolila nas da je ne odamo :lol: to je bilo pre oko godinu dana i vise

Joj sad su ga zakomplikovali, sad trazi ime i mail i taj password. Pre sam ulazila samo sa passwordom. Al ih imam u kompu, sacuvala sam ih na vreme . Pokusaj da se upises kao sto trazi:

http://www.divshare.com/signup?ref=limit

Jedna devojka sa stanog foruma koja je bila clan foruma koji ih je imao , nam je dala link i password koji vazi samo za clanove foruma, i zamolila nas da je ne odamo :lol: to je bilo pre oko godinu dana i vise

Joj sad su ga zakomplikovali, sad trazi ime i mail i taj password. Pre sam ulazila samo sa passwordom. Al ih imam u kompu, sacuvala sam ih na vreme . Pokusaj da se upises kao sto trazi:

http://www.divshare.com/signup?ref=limit

evo, postala sam clan i sta sada?

Back