Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jao pMajkl je prvi muzicar koji je izdao disk sa singlom sa jedne strane diska a dvd spot sa druge strane istog diska. Zove se MJJ kutija :)

A snimite kako je to uradjeno neku singlovi su radjeni sa sterim fotkama starih omota.
E stvarno je ! Kosta 149 dolaraaaaa!!!!

Poslednja izmena:
dajte ljudi govorite ko bi od vas isao da znamo tacan broj... pa da se dogovorimo sa agencijom...

Naravno da se ide! Na KONCERT MORA DA SE IDE! :D

Samo jos da vidimo koliko ce da nas kosta to zadovoljstvo i koju banku da opljackamo, pustimo cekove bez pokrica , dignemo mini kredit ili nesto slicno. Smislicese vec nesto! :roll: :D :D :D
Salim se naravno - hocu reci jednostavno - mora da se ide i tacka! :rtfm:
Samo da se :telefon: za uslove ( ili ti neuslove) :lol:

Ja i dalje ne razumem na koji biste to koncert isli? :eek:

Antonince, zar ti ne seta Mars sada kroz 1? :think:

Ko je rekao Mars? Jel je neko rekao Mars :mafijas:? Sta si time htela da mi kazes - prevedi !

Aaaaaaaa!!!!!! :sad2: :lol: Mars mi je na Asc-tu!

I ne samo Mersic , citav stelijum nekih buba mi je u tamo prvom polju i neki urani i venere, i marsovci i merkurovici sva gamad gmize onuda! Prevedi, prevedi? :lol:

Jao pMajkl je prvi muzicar koji je izdao disk sa singlom sa jedne strane diska a dvd spot sa druge strane istog diska. Zove se MJJ kutija :)

A snimite kako je to uradjeno neku singlovi su radjeni sa sterim fotkama starih omota.
E stvarno je ! Kosta 149 dolaraaaaa!!!!

Ja sam iz te kolekcije kupio Jam singlicu za 12eura,to je inace kao sto rece dual disc,a i procitao sam negdje da je Mj prvi umjetnik cija se djela izdaju na dual discu:)...
Moram nabaviti kutiju,pa da pocnem redovno da ih sakupljam...

Kako da nabavis kutiju pa da pocnes da ih skupljas. Pa zar to nije kompletic?
Cijeli paketic bi kostao preko 200e...
Visionary singlice se kupuju pojedinacno(osim ako neces odjednom dati 200e za cijeli paketic:lol::lol:)...
Kada kupis prvu singlicu Thriller dobijes i onu malu crnu kutijicu u kojoj ces kasnije dpounjavati ostalim singlicama iz te kolekcije dual diskova...
Opsirnije:
link

Изгледа као да није свјесна дивоте коју држи у рукама. :sad2:
Онако 'ладно показује оне синглице, а мени срце застаје при свакој извађеној... (значи, да је имала још коју, трајно би ми стала срчка :D)

Изгледа као да није свјесна дивоте коју држи у рукама. :sad2:
Онако 'ладно показује оне синглице, а мени срце застаје при свакој извађеној... (значи, да је имала још коју, трајно би ми стала срчка :D)

I mene je htela da udari srcka , kad sam ugledala cenu pune kutijice :eek: :lol:

Michael otporan na recesiju

--------------------------------------------------------------------------------

Tako bar kažu ekonomisti.
Kako se ekonomska kriza produbljava, privući novac u finansijskoj industriji postaje sve veći problem. Ali to nije slučaj u zabavljačkoj industriji, ako je zabavljač Michael Jackson, neosporeni kralj popa. Recesija ili ne, izgleda da njegova popularnost ne jenjava.

Sama činjnica da je prodato više od 750 000 ulaznica za 4 sata svjedoči o veličini ovog umjetnika, najuticajnije muzičke ikone u istoriji pop muzike.

Prema procjenama nekih stručnjaka iz oblasti ekonomije, London će od Michaelove turneje u tom gradu zaraditi oko 500 miliona dolara.

Izvor: MJFC / OhmyNews / MJJC / MJLOE.com

Back