NecuZvaqHocuQsur
Aktivan član
- Poruka
- 1.619

Pa niko nije pao.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DaxD Ja mislila da je vec opstepoznato.......
Posle Londona pali u Pariz. A ako i to dobro prodje, nastavlja na ostatak evrope...ili bar vecih gradova.
![]()
![]()
![]()
Ne..Zna li se kad je Majklica imao poslednju plasticnu operaciju? Nekako mi sada izgleda lepse, ne znam zasto... Posebno u Londonu...
da nije imitator?![]()
Ne..
Sve sto si vidjela u Londonu je kilo sminke,nista drugo..
MJ je imao do sada samo dvije operacije![]()
Reditelj Darko Lungulov priprema novi film
Spomenik za Džeksona u srpskom selu
Reditelj Darko Lungulov, čiji je film „Tamo i ovde” nedavno zatvorio Fest, spremio je scenario za novi film „Spomenik Majklu Džeksonu”. Priča filma se odigrava u Srbiji, ali se kroz radnju prelama uticaj američke kulture i pop pevača na nas, a u filmu bi trebalo da zaigraju Dejvid Tornton i Branislav Trifunović.
- Radnja filma je sledeća. Večiti optimista Marko pokušava da izvuče svoje umiruće selo iz beznađa i apatije tako što mobiliše narod izgradnjom spomenika Majklu Džeksonu na seoskom trgu, na kome je nekada stajao spomenik partizanima - kaže Darko Lungulov i otkriva gde je pronašao inspiraciju za film „Spomenik Majklu Džeksonu”.
- Direktna inspiracija je stvaran događaj - dizanje spomenika filmskom junaku Rokiju u Žitištu i nenadano pozitivan efekat koji je time postignut. Upoznao sam Bojana Marčetu, jednog od ljudi koji su to sve pokrenuli, i došao na ideju - kaže naš poznati reditelj i scenarista, i nastavlja pričom o poenti filma.
- U poslednjih sedamnaest godina promenio nam se naziv države, granice, zastave, grbovi, himne, i to po nekoliko puta. Ne zna se tačno ko su zvanično „dobri”, a ko „loši „ momci. Stari spomenici iz vremena socijalističke Jugoslavije nisu više „politički korektni”, a novi spomenici izgleda nemaju kome da se grade. A narod još ima potrebu za herojima, za ideologijom, a i za nadom. Tako da se, malo zbunjen, demoralisan, a i istovremeno i pragmatično okreće spomenicima koji nisu ni partizani ni četnici, a koji će im doneti bar medijsku pažnju kad već nemaju nikakvu drugu nadu. To je nekakav odgovor krizi identiteta i pokušaj da sami nešto urade za sebe u ovom surovom vremenu - priča Lungulov koji na pitanje da li postoji simbolika koja povezuje Majkla Džeksona i Srbiju, ili je to na neki način ironija i satira, odgovara da je ironija normalna za našu zemlju.
- Sama slika koju imam u glavi - Majkl Džekson se pojavljuje iz crne limuzine u nekom srpskom selu na otkrivanju spomenika sebi, u svojoj stilizovanoj uniformi sa lažnim medaljama, štiteći se kišobranom od sunca, a gomila polupolitičara, poluzvezda, jednom rečju polusveta u VIP ložama sklepanim za tu priliku ga radosno pozdravlja, meni deluje nekako normalno za Srbiju. Što je već ironija - kaže Lungulov i ističe da otpor globalnoj pop kulturi nije odgovor.
- Mislim da se nazad više ne može. I sami smo deo te globalne kulture, jesmo korisnici, ali smo i proizvođači te globalne pop kulture. Ona nas oblikuje, ali i mi njoj doprinosimo odavde, iz Srbije - objašnjava Lungulov i navodi da bi film trebalo da počne da se snima sledeće godine.
- Sve zavisi od toga koliko brzo skupimo sredstva. Film će se snimati u Srbiji, u varošici koju ću tek pronaći. Privlači me ideja da snimam u Vojvodini, jer je inspiracija došla iz Žitišta u Vojvodini. Ali ću se odlučiti na osnovu toga koje se mesto najbolje vizuelno uklapa u priču. Neki delovi će se snimati u Beogradu, a moguće je da ćemo neke delove snimati i u susednim zemljama.
izvor:Blic
ovo je malo bullshit xD ...ili ne ^^
pa to on kaze,sto ja mogu lol...ili mozda laze..
Ljudi sta bi to na jutarnjem programu RTSa o Majklu? Nisam stigla da vidim! Jel neko gledao?![]()