Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:lol: Evo ja upravo zbog toga upravo dodjoh ... dobio sam dva maila i kod i pise mi da trebam da ga upisem i da mogu da kupim cetiri karte :S ...

Ja realno necu ici tamo, ali ako neko hoce mogu mu dati moj kod, ali platite karte na vreme, upisana je moja adresa :lol: ...

stvarno mi nije logicno da su sve karte do rasprodate
Mogu da se kupe samo za level 4 za 9/1/2010.

Ne znam sta da radim......da li da reskiram sa 13/3 ili da uzmem ove koje se nude za 9/1/2010.

Ljudi pisu koncerti rasprodati do januaram, meni to nije bas logicno, ipak je ovo pre sales period, nisu valjda prodali sve....:dontunderstand:

stvarno mi nije logicno da su sve karte do rasprodate
Mogu da se kupe samo za level 4 za 9/1/2010.

Ne znam sta da radim......da li da reskiram sa 13/3 ili da uzmem ove koje se nude za 9/1/2010.

Ljudi pisu koncerti rasprodati do januaram, meni to nije bas logicno, ipak je ovo pre sales period, nisu valjda prodali sve....:dontunderstand:

Rasprodato je samo pre-sale.
To jest, polovina ukupnog broja karata.
A jel znas ti proceduru kupovine?
Ne zaboravi da vizu retko ko dobija ...

posterknowthedifference.jpg

:roll::roll::roll::roll::roll:

Imitator Majkla Džeksona u O2 Areni?
Subota, 14. mart 2009. 21:04

Priča kao Majkl, hoda kao Majkl, ali da li je to zaista on?

Teorije zavere uvek su bile deo karijere kralja popa Majkla Džeksona. Ovog puta najnoviji trač koji prati kreatora "Trilera" i autentičnog zombi plesa, tiču se jedne veoma neuobičajene stvari - u londonskoj O2 Areni nije zapravo bio Majkl Džekson već njegov imitator.

Britanska štampa se ovih dana, nakon najavljivanja oproštajene i u mnogo čemu rekordne turneje Majkla Džeksona, bavi jednom neobičnom pričom - da li je koncerte u Areni najavio kralj popa ili neko drugi?

Iako zvuči potpuno neverovatno da bi iko na ovome svetu mogao da liči na tvorca vanvremenskih hitova iz Nedođije, "Daily Mail" konsultovao je stručnjake da analiziraju pojavu koja je na sceni londonske koncertne Arene najavila seriju koncerata.

"Glas nije bio isti, a i hod nije hod Majkla Džeksona", bile su izjave brojnih ljubitelja teorija zavere britanskom tabloidu. "Puno se pisalo o njegovom slabom zdravlju tako da je potpuno verovatno da je napravljena dobronamerna, ali ipak prevara". Naravno čelni ljudi O2 Arene demantovali su pisanja tabloida u nekoliko navrata, tek na istom mestu u otprilike isto vreme viđen je i Majklov najpoznatiji dvojnik Navi, koji je na insistiranje časopisa morao da odgovori na "par pitanja".

"To nisam bio ja", bio je kratak imitator, na šta su zvaničnici Arene upitali britansku štampu da li su na pres konferenciji slučajno primetili i Elvisa!? Majkl ili ne, tek ovaj video snimak na kojem "kralj popa ne zvuči kao Majkl Džekson" govori zašto je britanska javnost podeljena.

Mondo

Jutros je pocela prodaja i vec je sve rasprodato.
Cini mi se da je samo za posl. 5 nastupa ostalo jos karata [ako i to do sad nije otislo]

Ne znam sta cu da radim.....

Zanci dal je moguce da su sve karte rasprodate odjednom . I da nam ne bi dali vizu i ako im pokazemo jebenu kartu, kako to moze, pa zar Engleska tim sebicnim koncertima iskljucivo u njenoj zemlji ne zali da provuce sto vise ljudi kroz svoju zemlju, mislim to je cista ekonomija. Ko kaze da nam ne bi dali, zasto ste tako sigurni? Samo ja necu bilo koji red ja hocu prve redove? Koliko se krecu cene?

Ni ja ne znam sta da radim! UF !!!!!!

:roll::roll::roll::roll::roll:

Imitator Majkla Džeksona u O2 Areni?
Subota, 14. mart 2009. 21:04

Priča kao Majkl, hoda kao Majkl, ali da li je to zaista on?

Teorije zavere uvek su bile deo karijere kralja popa Majkla Džeksona. Ovog puta najnoviji trač koji prati kreatora "Trilera" i autentičnog zombi plesa, tiču se jedne veoma neuobičajene stvari - u londonskoj O2 Areni nije zapravo bio Majkl Džekson već njegov imitator.

Britanska štampa se ovih dana, nakon najavljivanja oproštajene i u mnogo čemu rekordne turneje Majkla Džeksona, bavi jednom neobičnom pričom - da li je koncerte u Areni najavio kralj popa ili neko drugi?

Iako zvuči potpuno neverovatno da bi iko na ovome svetu mogao da liči na tvorca vanvremenskih hitova iz Nedođije, "Daily Mail" konsultovao je stručnjake da analiziraju pojavu koja je na sceni londonske koncertne Arene najavila seriju koncerata.

"Glas nije bio isti, a i hod nije hod Majkla Džeksona", bile su izjave brojnih ljubitelja teorija zavere britanskom tabloidu. "Puno se pisalo o njegovom slabom zdravlju tako da je potpuno verovatno da je napravljena dobronamerna, ali ipak prevara". Naravno čelni ljudi O2 Arene demantovali su pisanja tabloida u nekoliko navrata, tek na istom mestu u otprilike isto vreme viđen je i Majklov najpoznatiji dvojnik Navi, koji je na insistiranje časopisa morao da odgovori na "par pitanja".

"To nisam bio ja", bio je kratak imitator, na šta su zvaničnici Arene upitali britansku štampu da li su na pres konferenciji slučajno primetili i Elvisa!? Majkl ili ne, tek ovaj video snimak na kojem "kralj popa ne zvuči kao Majkl Džekson" govori zašto je britanska javnost podeljena.

Mondo

Дааааааааааај. :dash:

Back