smarači jedni -.-
oću ja da budem u tom filmu !
znate, kao kad intervjuišu fanove....
vrištala bih .........
oću ja da budem u tom filmu !
znate, kao kad intervjuišu fanove....
vrištala bih .........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e onda te ne bih staviovrištala bih .........
vjerujemo timajke mi...
ne znate vi kakve ja scene pravim na beogradskim ulicama kad je rec o majklu !!
pitajte Danijelu![]()
e onda te ne bih stavio....
razmisljao sam o tome da se neki domaci fanovi pojave u njemu i opisuju pjesme,osjecanja i trla lala......ali posto ste vi stidljivi....
Njegov rad ce najvise opisivati Quincy Jones,Beyonce,Liza Mineli,Beri Gordi,ekipa sa thriller 25(will i am,akon,fergie..)i neke danasnje 'zvjezdice'(chris brown,justin,Pi Didi.),pojavljivace se i Lisa Mari,ketrin Jackson,jackson 5.......
Film ce biti podijeljen u Mj ere(Jackson 5,the jacksons,off the wall....pa sve do Thriller 25,imace price o sudjenju 1993 i 2003..)....
hirurge cu da zaobidjema ta fora je vec pravljena u onom poslednjem dokumentarcu....man in the mirror...dajte malo kreativnosti, nesto novo!!!...sta ce mi beyonceino misljenje
ocu da cujem o turnejama, i njega licno da prica o anegdotama vezanim za nastupe, snimanja, zivot uopste...spika o sudjenjima, i dermatoloske analize, hirurzi....i malo fanovskih vristanja...
Pa pozajmi mi 'Home private movies' da uzmem neki djelic, i njega licno da prica o anegdotama vezanim za nastupe,..
Jeste originalno bi bilo da stavis Kejti da vristi..Ja cu da ti pomognem da snimis,da ti ne osteti sluh!!![]()
Hahaha Kejtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako bi se kul slagali, omg xDne mozete vi protiv mene !
kad je rec o majklu, kejti rusi sve pred sobom
i'm the unstoppable force...sto bi moj joker reko
Sto cete da obucete sledece godine na Michaelovom koncertu?![]()
A kojeg majklaМајкла.![]()
Hahaha Kejtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako bi se kul slagali, omg xD
Ahaha isprao sam mozak celoj skoli sa MJooom, loool, obozavam malu picu xDDD
MAjkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii FTW!!!
KEJTI, ZNACI MORAMO DA SE NADJEMO I DA VRISTIMO KO PROSTACE NEVEROVATNE NEVIDJENE AAAAAAAAAA MAJKLLLLLLLLLLLLLLL XDDDD
![]()
![]()
![]()
ne vjerujem,nisi maloljetnaja cu gola da odem...i kad privucem paznju, uspecu cak i da upoznam majkla![]()