Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
valjda uz she's out of my life izvodi ribe na binu....
inače, nešto se često penjem na binu...
Ali, to nije baš najzdravije breee!!!...
pre par dana sam s drugaricom šetala od neverland ranča, preko prvog reda u bad yokohami, do majklovog kreveta....ma, mnogo težak trip !!
Nemojte previše da maštate...ne znate kako je gadno kad se odjednom setite da ste u kafiću i da vas ljudi sve vreme posmatraju s čudjenjem i odvratnošću!

Human nature sigurno nece pjevati,to je starija pjesma,nije je ni na HIStory tour stavio....
a za You arenot alone mu je oduzeta licenca,zbog tuzbe koju je podnijela ona grupa...

Знамо ту причу за You are not alone, али сам заборавила да ставим цијелу поруку у плусквамперфекат, не у презент (а камо ли у футур!)

Pa fora je u tome sto ja volim neobicne slicice, eto :p
Posece se covek nabini. Mogu da ga zamislim kako bi izgledao u kuhinji kada je na bini takav :lol: Ono prvo je bilo u Danskoj 1992. Kako uspe da se posece na stage-u Boga pitaj?!

ovu najverovatnije ramim
najsavrsenija je
i ujedno
jedna od tri moje najomiljenije dzeksonove fotografije :)

copyofdoodoofanliveset3zs1.jpg

Pa fora je u tome sto ja volim neobicne slicice, eto :p
Posece se covek nabini. Mogu da ga zamislim kako bi izgledao u kuhinji kada je na bini takav :lol: Ono prvo je bilo u Danskoj 1992. Kako uspe da se posece na stage-u Boga pitaj?!

Е, то се зове умијеће! :)
Најбоље још да заради неку инфекцију, кад тако прљавим прстићима још размазује! :azdaja:

zato jer on od starih izvodi samo one najpoznatije...
a sa invinciblea-samo YOU ROCK MY WORLD,ali u onom stilu kao u spotu...
i mozda jos "Dont walk away"...predivna balada...

ma..kod njega se nikad nista ne zna....
a, da ..dont walk away!!!!! balade s inviciblea samo i valjaju...po meni. one brze pesme poput heartbreaker, invicible, unbreakable.,2000wat..mi zvuce nekako jeftino i tralala...kao da svaki debil moze da ih naravi...ali speechless, dont walk away, lost children, CRY!!!!:heart:

Back