Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jao, bilo bi bas xtra :mrgreen:
I znas sta jos?

Kad bih konacno uspeo da ti vratim mozak. Joj, nema ga.
A uostalom imam vaznija posla. Recimo, cackanje nosa. :whistling:

You've been hit by a smooth criminal :)

Hahahaha....pa,ti si ona balerina?!
Slusaj,leptiricu,nemoj ti da se brines o mom mozgu....
Idi radi ta tvoja vaznija posla....znam da bi radije cackao anus,nego nos...kako god!
You've been hit by a smooth criminal?!.....smesan si kao cirkus....:)

E, a zasto vas dvojica Mikulcica i Krang uopste bacate svoje vreme na nekog i bavite istim, koga ne trpite, uopste mi nije jasno, kako vas ne mrzi? Jer ja ne mogu ni da zamislim da sednem za kompijuterom, ukljucim forum Krstarice, kliknem na necije ime ( za mene inace mizernu licnost ) i stanem da kucam tu nesto o njoj, njemu. Pa sutradan opet primaknem stolicu za kompijuterom da idem opet na tu stranicu neke za mene potpuno nebitne persone i startujem opet da kucam tu nesto o njoj njemu...i tako iz dana u dan (vi postadoste redovni clanovi ovog pdf-a)...e, pa nemam pametnija posla nego da svoje vreme "bacam" na osobu koja za mene ne vredi ni 5 para!
PS. Samim tim sto na njega obracate toliku paznju govori u prilog tome koliko on nije marginalna licnost za vas. Jer da jeste ne bi vam ni pao na pamet u toku ne dana, vec ni godine ni jedan put, cak i pored cestog medijskog propagiranja ( provociranja ) njegovog lika i dela, vi biste trebali da istog momenta zaboravite na njega, posto ugledate ( procitate) clanak u novinama o njemu i zaboravite na istog.
Vidite ja na pregrst takvih licnosti iz sveta i nase zamlje ( pogotovu iz kuce Grand Produkcion) ne da ne obracam paznju vec im vise od 80% ne znam ni ime, ni lik, nit sta pevaju, zevaju tamo pojma nemam! Neki mi se cak smeju zbog tolike neinformisanosti, al mene oni jednostavno NE ZANIMAJU i samim tim ne obracam paznju na njih i pored toliko agresivnih kampanja vezano za promociju lika i dela istih!
Zato mi uopse nije jasno kako nemate odbojnost da mislite, komentarisete, za vas ne bitnu osobu koja nicim ne zasluzuje vasu paznju?
Dajte pojasnite mi to molim vas , jer "ubi me" radoznalost?!

Poslednja izmena:
E, a zasto vas dvojica Mikulcica i Krang uopste bacate svoje vreme na nekog i bavite istim, koga ne trpite, uopste mi nije jasno, kako vas ne mrzi? Jer ja ne mogu ni da zamislim da sednem za kompijuterom, ukljucim forum Krstarice, kliknem na necije ime ( za mene inace mizernu licnost ) i stanem da kucam tu nesto o njoj, njemu. Pa sutradan opet primaknem stolicu za kompijuterom da idem opet na tu stranicu neke za mene potpuno nebitne persone i startujem opet da kucam tu nesto o njoj njemu...i tako iz dana u dan (vi postadoste redovni clanovi ovog pdf-a)...e, pa nemam pametnija posla nego da svoje vreme "bacam" na osobu koja za mene ne vredi ni 5 para!
PS. Samim tim sto na njega obracate toliku paznju govori u prilog tome koliko on nije marginalna licnost za vas. Jer da jeste ne bi vam ni pao na pamet u toku ne dana, vec ni godine ni jedan put, cak i pored cestog medijskog propagiranja ( provociranja ) njegovog lika i dela, vi biste trebali da istog momenta zaboravite na njega, posto ugledate ( procitate) clanak u novinama o njemu i zaboravite na istog.
Vidite ja na pregrst takvih licnosti iz sveta i nase zamlje ( pogotovu iz kuce Grand Produkcion) ne da ne obracam paznju vec im vise od 80% ne znam ni ime, ni lik, nit sta pevaju, zevaju tamo pojma nemam! Neki mi se cak smeju zbog tolike neinformisanosti, al mene oni jednostavno NE ZANIMAJU i samim tim ne obracam paznju na njih i pored toliko agresivnih kampanja vezano za promociju lika i dela istih!
Zato mi uopse nije jasno kako nemate odbojnost da mislite, komentarisete, za vas ne bitnu osobu koja nicim ne zasluzuje vasu paznju?

E,prvo da te pitam,kako tebe ne mrzi da pises ovoliko(da ne kazem spamujes)?
Sta tebe briga gde cu ja da dolazim i sta cu da pisem?Za razliku od tebe kojoj ne smeta da bude neinformisana,ja to sebi ne dozvoljavam....mene npr.ne interesuje politika,ali sam informisan o tome sta se desava na politickoj sceni.Ja volim da procitam o svemu svakome,jer ne zelim da budem kao tele.Moras da zagrebes ponekad i tamo gde te ne zanima.Na ovaj pdf dolazim iz zabave,kao i na sve ostale...zanimljive su mi osobe koje se pale,i pokusavaju da dokazu nesto sto veze s mozgom nema.Eto.
A,sta ti mislis o MJ-u?

ja ne verujem koji ste vi slepci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nesto tu baljezgate o promeni imena, vere i ostalim bullshitovima o kojima ne znate bukvalno NISTA, a niko nece da se zaj..ebe i prokomentarise video koji okacim..........pravite se pametni kad zborite o pedofiliji, jel !?!? ae budite jos pametniji i prozborite o njegovim live performansima !!!
:evil:

ja ne verujem koji ste vi slepci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nesto tu baljezgate o promeni imena, vere i ostalim bullshitovima o kojima ne znate bukvalno NISTA, a niko nece da se zaj..ebe i prokomentarise video koji okacim..........pravite se pametni kad zborite o pedofiliji, jel !?!? ae budite jos pametniji i prozborite o njegovim live performansima !!!
Sonjiceeee moja najlepsa, relax, kontam da ce da odu kad se smore... hahah, joj jadni su, al imali smo mi vec posla s jadnicima na ovoj temi... na kraju, ko ostane ovde? :D
Michael is the best!!! :heart:

:worth::worth::worth:

Ma,Majkl je jedna raspala zenturaca!Hoce li sad da ide u zatvor?Tamo ima dosta deckica mladjih od njega...ybg...nisu bas deca,ali....mozda bi najbolje bilo da ga zatvore u popravni dom sa decom....mislim da on to potajno i zeli!:)Sta vi,fanovi,misllite o tome?Jel da da bi bilo strava?!:)
Aha.. Bilo bi strava... Stvarno (=
Slazem se s tim. Nek' ga zatvore s nama.. (=
Ne bi imao nista protiv...
(=

Sonjice.... Za video nemam reci (=
Diaaanaaaaa.. xD
Mrzi me da gledam, jer mi je net spor zadnjih dana, al' vidim koja je pesma, jer pise gore. xD

A sada, svi vi sto mrzite Majkla, idite i unistavajte neku drugu temu.. Molim vas...
Vidite da se niko ne nervira oko toga sto pricate.. Znate, niste prvi koji pljuju po njemu, bilo je toga i na prosloj temi... Tako da, istrenirani smo mi:mrgreen:
'Ajde prosetajte se malo, izadjite na svez vazduh i ostavite kompjuter.. Kao da imate nesto od toga sto pljujete Majkla.. Zar vam je toliko stalo da budete ovde i da, hehe, " nervirate " ( ili vi to mislite ) nas fanove, ljude kojima u zivotu oci niste videli, koje i ne poznajete ? Umesto da idete negde s drustvom? Svez vazduh? Je l vam poznat taj termin? xD
Zar vas stvarno raduje tudje nerviranje? Da li?
Da li je moguce da zivimo u zemlji gde ljude vise brine tudja nesreca, nerviranje, bla, bla... Vise od sopstvene srece, od sopstvenog zivota? Dajte, molim vas, zar niste primetili da ste ovde postali najaktivniji clanovi? Zasto vam je toliko bitno da pljujete po Majklu? -.-
Smoriste me vise...
Bilo je zabavno u pocetku.. Nemate vise o cemu da pricate, vrtite stare price... Dosadni ste mi..
Peace...

Па наравно да неће прокоментарисати наступе јер, забога, шта има ту да се каже, непотребно је бацати ријечи на таква фалширања, мизерне наступе пред шаком задртих луђака.

Мени је тај окачени видео баш уљепшао дан, доживјех просвјетљење :zaljubljena:

ubedljivo najbolji live nastup !!!
misim, bilo koji sa bad turneje...
žario je i na victory-ju, ali za vreme bad ere je definitivno sazreo kao izvodjač...vrhunac kad su u pitanju koncerti !!! vokal u najsavrsenijem stanju, ekipa sviraca (s van halenom na celu) i pratecih vokala fenomenalna...
dalje, u dangerous-u je počeo sa playbackom, ali je koreografiju i scenski nastup podigao na drugi nivo !! svidja mi se i ta varijanta, ali bih više volela da je i tad sve pevao uživo :mrgreen: što je naravno neizvodljivo, al ja samo hoću nešto :p
history koncerti - playbekčinaaa ona najveća !!! al za 40togodišnjeg čoveka koji se tada nalazio u najgorem periodu privatnog života je zaista pošteno odradio !!
invicible - jednom sam pogledala to čudo i nikad više...užas najgori !!! želim da ta godišnjica nikad nije održana....on bolestan, iscrpljen, u najgorem stanju koje sam ikada videla...a gosti ...o bože...usher, backsteet boys i co. aaaaaaaaaaaaaaaaaa !!
dakle, obey this
BAD BAD BAD BAD BAD :heart:

Poslednja izmena:
Boze,boze,kako se vi palite na ovog monstruma....:dash:
Da MJ pojede go*no,vi biste rekli "Pa,naravno,go*no je prepuno vitamina"!

Ono sto sam rekla povodom religioznosti nisam rekla zato sto je on Majkl Dzekson nego zato sto to vazi ze veliku vecinu ljudi, pa i za njega. Postoje religiozni ljudi koji ne znaju nista ni o svojoj religiji ali su kao duboko religiozni kao i oni koji su daleko siri, im religija nije nesto sto ima okvir a tek je mozes nazvati kako ti se cefne.

Ok,ja ne razumem da neki od svega sto je Michael uradio u svome zivotu vide samo skandale i gluposti koje su naduvane da bi ga ocrnili ? Mislim,nesto je sigurno tacno,ali sto bi se to nas ticalo kad je on sjajan muzicar koji je rasturao toliko godina i koji je skoro usmerio pop kulturu i tesko da ima izvodjaca koji ga je prestigao? Trazite najgore u coveku a ovo ostalo kao da i ne postoji.

^Da se razumemo,ni ja ne odobravam promenu boje koze itd.,ali ovo.. :S

Ok,ja ne razumem da neki od svega sto je Michael uradio u svome zivotu vide samo skandale i gluposti koje su naduvane da bi ga ocrnili ? Mislim,nesto je sigurno tacno,ali sto bi se to nas ticalo kad je on sjajan muzicar koji je rasturao toliko godina i koji je skoro usmerio pop kulturu i tesko da ima izvodjaca koji ga je prestigao? Trazite najgore u coveku a ovo ostalo kao da i ne postoji.

Ево, дајем ти орден. :hej:

^Da se razumemo,ni ja ne odobravam promenu boje koze itd.,ali ovo.. :S

Danas je retkost da neko ispravno napise Billie Jean, a kamoli uoci delic savrsenstva koje nam je priredio !!!
Meni je to takodje fenomen ...
Ja danas takvim ljudima samo okrenem ledja i nastavim svojim putem

Dobro zasto je Majkl danas na trecoj strani, jedva ga nadjoh? Navikla sam da uvek bude na prvoj( gde mu je i mesto) ili redje na drugoj al' ovo me je :besna: naljutilo. :lol:

Nije spam jel, da? :think: :manikir:

Poslednja izmena:
Ма нееее, ни у ком случају спам, само мало дрмускање да се пробудимо из ове монотоније у коју смо упали изгледа (заједно с драгим нам хејтерима ). :)

Ииии, ево нас назад, на првој страни!!! :brus:

dajte neku raspravu o muzici...
misim, onoliko baljezganja o jbnoj pedofiliji, pametovanje na 20 strana :roll:
ae tako o nekoj pesmi ili nastupu da pricamo !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ae, ocete jackson 5 pesmice, solo karijeru....pricajte

e,da...planiram da uramim veliku fotografiju crno-belu majklovu....iz bad ere...sa koncerta....ae preporucite neku. ne mogu da se odlucim !!!!!!!!!!!!!!! sve su mi prelepe, a inace preferiram neku pozu...ili vatanje :) :heart: ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

e,da...planiram da uramim veliku fotografiju crno-belu majklovu....iz bad ere...sa koncerta....ae preporucite neku. ne mogu da se odlucim !!!!!!!!!!!!!!! sve su mi prelepe, a inace preferiram neku pozu...ili vatanje :) :heart: ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

' Vatanje a? Mislis ovako nesto samo sa Bad tura?

E, pa tako nesto nemam!

Ali imam ( a verovatno imas i ti ), ovo:

Ova druga je po mom misljenju vrh za poster! Jos da je crno- bela!

Ajde pomozite malo i vi ostali - prilozite neku!

Back