Nas je NATO pakt i americka duboka drzava upravo i bombardovala, okupirala i uvodila sankcije da bi nas naterali da prihvatimo kolonijalni status.
I sta se zalite onda sto smo kolonija
@Paula i ostali?
Pa zapad koji vi podrzavate nas drzi u kolonijalnom ropstvu!
Pogledajte sta jedan kolonijalni kvazi upravnik kojeg niko nije izabrao radi Srbima u republici Srpsko?
VI NA TO CUTITE!!!
mi cemo tihi da skinemo izdajnicki titoisticki sistem.
znam ja da zapad srbiju (pre svega engleska, vatikan i usa) od davnina sbriju gleda kao slobodarski duh , a oni su kolonijalisticke imperije.
misle naivci sa kolonijama i ropstvom je zavrseno ?

taman posla. pa kolonijalisti i robovlasnici su samo rpesli na DRUGI NIVO POROBLJAVANJA
reorganizacija kolonijalista i imperijalista.
taj nivo upravo zivimo. Sve je ovde pod ucenama, sve je pod kontrolom zapadnih sluzbi od 48me.
pogledajmo samo kolko je u poslednjih mesec dva privatizovano i prodato i ono malo preostalih drustvenih preduzeca i sta se sa toboz gigantima nasim radi... vidi zapad da su srbi blizu RUSENJA SISTEMA i onda aj sto pre daj prebacuje to sto je jos preostalo u drzavnim rukama...
sve njihove investicije su sarena laza ili ti nesto gde se oni odlicno ugrade. pa ispadne investirao sam u tebe. ionda recimo
@Paula ovde na glas vice kako je zapad nama ''pomogao'' jer eto bili su na mkao dobri kad nam daju investicije tj pare ?
u svim tim investicijama je njihovi nteres, u svim fabrikama .... u svim putevima . Naravno izdajnicka koruptivna vlast je samo deo tog njihovog projekta.
dodju investicije, dodju zajmovi, krediti...odrade se toboz putevi ...
AL PO KOJOJ CENI ? pa tri put do cetri puta skupljoj. prvo da se vrati investitoru ulozeno i plus njegov deo, drugi deo koruptivnoj vlasti a treci mafiji koja stiti tu vlast i ima firme tih izvodjaca podizvodjaca...
i tako u krug. ako ne prihvatas takvu igru i njihove toboz ''investicije'' idu ucene , pritisci , ovim i onim...
znas ti to tihi odlicno. a zna i paula samo se sad pravi naivna... do juce je kmecala kako niej lepo da pljujemo eu kada su oni tolke pare ulozili u projekte kod nas... a sad kmeci jer smo postali kolonija ?
pa sta si mislio , da ce pirgavac i amer da ti uloze jer te vole ko srbina ?
pa to samo moze idiot da pomisli.
ropstvo , kolonije, su DANAS SAMO PROMENILE NACIN , pa se od klasicnih bukagija doslo do ucena ili ti drzanja u saci...
Jednom moramo i tome da stanemo na put. Proglasicemo sigurno bankrot jer to nam ne gine. Ali cemo morati stati na put tome i postaviti kolko tolko drugaicje odnose. Inace cemo nestati.
izdajnicki sistem u srbiji mora da padne i da robija. Taj sistem su pozicija i opozicija.
A posle studenti i dragi moji gradjani, nemoj mislite da ce te sa gamadi na zapadu olako.... jer njima je potreban litijum, a ne srbija. njima je potrebno unistiti srbina kao slobodarski duh, jer KOLONIJALISTI NAJVISE MRZE SLOBODARSKI DUH . logicno , taj duh unistva njihove kolonije njihove imperije...
Medjutim, drugog izbora nemamo gospodo. Na robiju sa izdajnicima i lopovima.