krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 27.395
Zadnjih nekoliko godina upravo o tome na ovom forumu drvim, Bogu i ljudima sam dosadio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'Ajde malo pazi "na času". Ne mora jezik biti brži od pameti.
Znaci kada ti zapadnjak drzi EPS, to je bolje za Srbiju nego da ga drze SNS mafijasi.
Itd.
Наравно да је добра идеја али ми никако да извучемо поуке из прошлости, сагледамо ситуацију како треба и оставимо је иза себе, него ми то не радимо па нам се зато прошлост понавља.Gledajmo napred, a ne zaboravimo sta je bilo? Nije losa ideja?
I ja se slažem sa tvojim stavovima ali ne možeš te iste ljude (koji su naseli na priču vrhunskog lažova Vučića) ubijati u pojam.Углавном се слажем са твојим ставовима али за овај баш и не.
Ако само мало укључи мозак и сети се овог истог човека шта је говорио и радио у претходном периоду његове владавине, 90-их, могао је да са великом сигурношћу предвиди шта га чека. Већина је поверовала у његову причу и ту смо где смо. Увек је лакше мање размишљати и веровати у лепе приче пред спавање него мозак укључити.
Pa dotiče nas se s obzirom da vas više od pola i dalje ima pretenzije na većinu teritorija susjeda.Iii šta to vas dotiče ?
kolonijom su nas napravili blokaderi koje ti licno podrzavas
SNS Je samo nastavio ono sto su blokaderi uveli.
Poslednji slobodni vladar Srbije bio je Slobodan Milosevic.
Od tada nemamo ni slobodu ni suverneitet.
Pa dotiče nas se s obzirom da vas više od pola i dalje ima pretenzije na većinu teritorija susjeda.
Imam pravo odgovoriti na upit drugog forumaša.Jel možeš da te teme ostaviš za neku drugu temu?
Mislim, spamuješ na ovoj temi
Ali kruna tog neoliberalnog vladajućeg narativa je da ne sme ni biti bilo kakvog plana jer to remeti "prirodne" tokove kapitala i volju nevidljive ruke tržišta.Pa da, ali ako Francuska može da 100% kapaciteta svoje elektroprivrede drži u državnim rukam, možemo i mi da razmilimo da sve bitne stvari držimo u rukam države u kojoj živimo. Jeste da se ta država po mom mišljenju odmetnula od građana, ali je to jedino za šta mi glasamo i imamo narodne predstavnike. U slučaju krize sigurno nam neće pomoći to što su svi izvori, sve vode u privatnim rukama. Ili hrana većinom.
Daleko da sam protiv kapitalizma, ali volea bih da živim u snažnoj, socijalno odgovornoj državi. A ne da mitom i korupcijom prodaju sve bez ikakvog daljeg plana. Njima svejedno hoće li to biti Rio Tinto ili nešto drugo... samo da se svi resursi rasprodaju
Ali kruna tog neoliberalnog vladajućeg narativa je da ne sme ni biti bilo kakvog plana jer to remeti "prirodne" tokove kapitala i volju nevidljive ruke tržišta.
Ispade da je priroda kapitala i transcedentna volja tržišta da postanemo kolonija.
Ne nadaj se.Наравно да је добра идеја али ми никако да извучемо поуке из прошлости, сагледамо ситуацију како треба и оставимо је иза себе, него ми то не радимо па нам се зато прошлост понавља.
Надам се да ће ова деца да прекину ту традицију.
Ne, ova deca imaju daleko više od roditelja.Ne nadaj se.
Ova deca su isti štof kao i njihovi roditelji.
Jedina nada za opstanak Srbije je dijaspora.
Kako?
Ne znam.
Karađorđe nije imao internetNe, ova deca imaju daleko više od roditelja.
Imaju internet
Dosadan si više sa tim Pakracem i Otočcem samo o tome pišeš. A pazi mogao bi napisati koje iskustvo iz suvremene Hrvatske glede neokolonijalizma , nije da tako nešto Hrvatska nije iskusila.Imam pravo odgovoriti na upit drugog forumaša.
Super, pa onda ću napisati kako se "suverena" zemlja bori protiv vanjskog utjecaja dok istovremeno uzima europske fondove i uči iz PowerPoint priručnika kako voditi politiku.Dosadan si više sa tim Pakracem i Otočcem samo o tome pišeš. A pazi mogao bi napisati koje iskustvo iz suvremene Hrvatske glede neokolonijalizma , nije da tako nešto Hrvatka nije iskusila.
Nemoj da spamujemo. Malo je Karađorđe uradio za Srbiju u odnosu na Miloša...Karađorđe nije imao internet
Da. Internet imaju i Rusi?Ne, ova deca imaju daleko više od roditelja.
Imaju internet
Diskusija se razvija spontano, nije spam.Nemoj da spamujemo. Malo je Karađorđe uradio za Srbiju u odnosu na Miloša...
Можда си у праву, видећемо.Ne nadaj se.
Ova deca su isti štof kao i njihovi roditelji.
Jedina nada za opstanak Srbije je dijaspora.
Kako?
Ne znam.
Pa javio se Zagor (na Hrvate sam mislio, na ove što se slade našom nevoljom, pravdajući se da mi imamo aspiracije na njihove teritorije). Ne paziš.Da. Internet imaju i Rusi?
Zasto mi ne odgovoris na pitanje iznad postavljeno?
Današnji blokaderi nemaju veze sa tim što ti pišeš. Posebno današnji studenti. Kakve veze imaju sa onim što j bilo pre više od 25 godina?