Mи ипак не заборављамо бомбардовање.

Да ли сте за улазак Србије у НАТО?

• Да

• Не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
budi srećna što ti nato nije sravnio celu zemlju u pepeo..

Znaci, neko me dohvati na ulici sa 5-6 gorila, isamara me i jos mi kaze "budi srecan sto te nismo tukli do smrti, znamo gde zivis" a ja onda treba da kazem hvala?

Jok. Otisao bi kad se za to steknu uslovi i barem bi mu pseto ubio, ali na takav nacin da bi ono sto se desilo kerusi Mili izgledalo kao Diznijev crtani film.

]takvima je dosta imbecila koji hoce da vode rat tako da drugi ginu a oni da se proseravaju kako smo mnogo ponosan narod[/B]..u smrt i ako treba, naravno tudje dete da umre ne oni..

Ti imbecili koji salju tudju decu da ginu su celnici NATO - njihova deca ne ginu po vukohebinama 10 000 km daleko od kuca ... A ti hoces da im se pridruzimo i da Srbi gunu kao ovi , neka prvo odu Tadic i njegova porodica , Sutanovac , Djilas , Canak , Vuk , Ljajic , Dacic , Ceda i clanovi DSa ...

356192_q75.jpg

marjah2010.jpg

medevac09102010.jpg

medevac091020101.jpg

medevac091020102.jpg

1291810749.jpg

sealsmemorial.jpg

1291810765.jpg

1291810745.jpg

1291810740.jpg

I ti NATO vojnici su necija deca - sigurno nisu kongresmena i EU birokrata ...

A ovo treba da radimo ??? Neka su 100 puta muslimanska deca - ali nijedan normalan Srbin ovo ne podrzava ...

ganjabadofbalabulukdist.jpg

Znaci, neko me dohvati na ulici sa 5-6 gorila, isamara me i jos mi kaze "budi srecan sto te nismo tukli do smrti, znamo gde zivis" a ja onda treba da kazem hvala?

Jok. Otisao bi kad se za to steknu uslovi i barem bi mu pseto ubio, ali na takav nacin da bi ono sto se desilo kerusi Mili izgledalo kao Diznijev crtani film.

Зар очекујеш да таксиста то разуме?

pazi, sve to nije sprono..
ako te vozi osveta niko ti ne brani da se odmetneš u teroriste, pa ko jači..

Da, stoka je to. Još nude neka opravdanja tipa: "Ne bih ja, ali lova je u pitanju."

Pa tako svi faking američki vojnici rezonuju, dobijaju pare za svoje hrišćanske pohode u svetu.

Srpski placenici su vise veterani nego mladi ljudi, znaci ti placenici su ceo zivot proveli u raznim ratovima, iskusni su i bore se, dobijaju pare za to. To je njihov izbor ali ipak, da Srpska deca ginu na ratistima gde je sve nato zapoceo onda stvarno stvarno nemate mozga ni ti ni zoro...

U nato nikad!!!
Pa shta treba da nasha deca ubijaju tudju decu ili se vracaju u sanducima,zato sto debelom ameru ttrba necija nafta i sl.
A 99-tu necu zaboraviti,mnogi moji drugovi su posle srednje otisli u vojsku,kad ono par meseci posle,poceo rat,Kakvi su se vratili,to je druga tema.
A kasetne bombe po nishu,batajnicu ili da poslali su nam najvecu donaciju osiromahenog uranijuma,tako da ce generacije Srpske dece da se radja sa neki oboljenjem,broj kancerogenih bolesti najveci u evropi sigurno,uz ukrajnu.
I shta treba da im kazem hvala,dodjite u moju zemlju i radite shra hocete,jer vashu vojsku neobavezuje ni jedan sud na svetu.
Ne hvala,kome je do nato-a,lepo nek se preseli u neko od nato drzava

Ја мислим да би улазак Србије у НАТО долио уље на ватру код већ разјарене масе...Много је жртава бомбардовања....а од демократских промена само добили само тајкуне и лопове политичаре... људима је доста свега незапослености, празних села, криминала, корупције и после резолције о Србрници, учења полицајаца Мађарској, нереда у Санџаку, отимачине Косова, изадаје генерала..... тако да мислим да ми Срби ово никако не би прогутали...наш праг толеранције је заиста велики али ипак постоји....

Лично мислим да не постоји више до 1000-2000 Срба који су за улазак у НАТО... исто тако мислим да нема више од 2000 људи припадника националних мањина који су против уласка у НАТО....

Ја мислим да би улазак Србије у НАТО долио уље на ватру код већ разјарене масе...Много је жртава бомбардовања....а од демократских промена само добили само тајкуне и лопове политичаре... људима је доста свега незапослености, празних села, криминала, корупције и после резолције о Србрници, учења полицајаца Мађарској, нереда у Санџаку, отимачине Косова, изадаје генерала..... тако да мислим да ми Срби ово никако не би прогутали...наш праг толеранције је заиста велики али ипак постоји....

Лично мислим да не постоји више до 1000-2000 Срба који су за улазак у НАТО... исто тако мислим да нема више од 2000 људи припадника националних мањина који су против уласка у НАТО....

Interesantno da muslimani izbegavaju ovu temu - al posto glasaju za proNATO stranke znaci da odobravaju americki projekat satiranja muslimana sirom planete u projektu smanjivanja ,, beskorisnih usta ,, .... :lol:

Ako oni podrzavaju NATO - nak se prijave u dobrovoljce ....

Interesantno da muslimani izbegavaju ovu temu - al posto glasaju za proNATO stranke znaci da odobravaju americki projekat satiranja muslimana sirom planete u projektu smanjivanja ,, beskorisnih usta ,, .... :lol:

Ako oni podrzavaju NATO - nak se prijave u dobrovoljce ....

Мислим да би "наши" муслимани требали добро да мућну главом и дозову се памети...јер они су за терористичке групе идеални регрути...јер кад их погледаш никад не би рекао да су Турци, Курди, Авганистанци и сл... јер они то заправо и нису....

da stvarno ima zakona i pravde u svetu--pa u pentagonu ne bi bilo coveka starijeg od 35 godina...komanda NATO-a bi bila osudjena na gasnu komoru...predsednik SAD-a bi goreo na lomaci...bilo bi spaljeno barem 20 americkih predsednika....ali zakon i pravda ne vaze za kabadahije....
nadam se da ce uslov za ulazak u NATO i u EU biti da srbija skine gace...

Ali dešavala su se bombardovanja i restrikcije struje, to je sve neprihvatljivo.

Zatim bili smo pod određenim stepenom izolacije, npr. zabranjeno nam je članstvo u UN. UN je prilično elementarna stvar, ali čak ni to nam nije dozvoljeno sve do 1. novembra 2000.

Елементарна? Као непогода? :)

Back