KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 42.265
Lojze 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

........
![]()

No koment, samo ovo

Eh Kržljo, tako ti je kad živiš u prošlosti, pa ti se čini da je još slavna '95 godina, kada se rodila mlada hrvatska država sveže oslobođena od srboćetnika. Koliko li je tada perspektiva izgledala svetlo? Dve i po decenije kasnije, Hrvati se iseljavaju u Irsku, a jedina svetla tačka u njihovim bednim životima, to jest njihova reprezentacija koja je aktuelni vicešampion sveta, u prvoj sledećoj utakmici posle Mundijala uspeva da izgubi od Španije 6:0 i da se muči do poslednjeg momenta sa Azerbejdžanom
Za to vreme Srbija bez tri četvrtine tima igra nerešeno sa Nemačkom u gostima![]()
Ma ajde....
To je uspjeh??
Sta kaze tvoja bolja polovica?? Zadovoljan??
Ma ajde....
To je uspjeh??
Našmrkali se juče i poslao ih Džemo obojicu na spavanje..
DomoljUbče, uspjeh je kad slučajni viceprvak svijeta ispuši 6 : 0 od Spanije
- - - - - - - - - -
Lojlek, drži li se most u Mostaru? Kažu Latini opet će ga sa zadovoljstvom spizdit u Neretvu.
Nešto su gadno alergični na loj
Đesi, Džemin! Kako si danas? Juče bio težak dan?

Meni nije, ja se ne gužvam u lojavom trokutistanu, nije laHko ugurat 50 % lojavaca u trokutić od 23%, i Dejvid Koperfild vam se klanja
- - - - - - - - - -
I stvari se klanja Vojsci Republike Srpske, to je njihova zasluga![]()
Opet smajlić...
MAYA BEROVIĆ: Obožavam Split i šetnju Rivom, a u Spaladiumu ću prvi put izvesti neke pjesme
Jedna od glavnih tema ovih dana u Hrvatskoj je koncert Maye Berović, koji je zakazan u Spaladium Areni, 30. ožujka. Veliki interes za ulaznicama vlada po cijeloj Dalmaciji, jer produkcijski show koji pripremaju Split do sada nije vidio! Jedna od najboljih koncertnih turneja u regiji, 'Pravo vrijeme' dolazi u Split. Velika produkcija s brojnim iznenađenjima očekuje vas u Spaladium areni, a Maya Berović ne skriva oduševljenje dolaskom u grad glazbe:
- Bila sam kao dijete dosta puta u Splitu i obožavam ga. Razveselilo me kada su mi rekli da ću u mom omiljenom gradu iz djetinjstva imati koncert. Svakako ću prije koncerta boraviti nekoliko dana, a vjerojatno ću ostati još koji dan poslije koncerta. Sigurna sam da su organizatori isplanirali i druženje s mojim najvjernijim fanovima, a neću propustiti šetnju Rivom – kazala je Maya Berović.
Otkrila je i što priprema u Spaladiumu i kakav će biti glazbeni repertoar.
- Očekujte bogat repertoar, neke pjesme ću izvesti prvi put pred publikom, Ustvari, ostavimo da to bude iznenađenje - dodala je.

Ma ajde....
To je uspjeh??
Znaš, to što ste vi bednici neće nama pomoći da budemo bolji, ali svakako ostajete jadni...
Maya? To nije srpsko ime, čija je ta?![]()

Ne, to je ilustracija samo u kakvom se kanalu nalazite, baš kao i ovo na sliciZnaš, to što ste vi bednici neće nama pomoći da budemo bolji, ali svakako ostajete jadni...
eo ne razbiram kako mi grozni serbistanci imamo toliko fanova u regionu, a svi bogatiji od nas ni forum ljudski nemaju ((:
Tjesimo se cinjenicom da ima i mnogo gorih od nas.![]()
Pepinija, zar do sad nisi videla ni jedno Hrvatijanca?Oni izgledaju 'vako:aaaaaaaaaaaaaaaahahahah
nemoj da te ja utešim

Nije normalno koliko lažu, a laž je ekskluzivno pravo AV-a.
Tjesimo se cinjenicom da ima i mnogo gorih od nas.![]()