Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
z:plez:........
asset.php

I dalje mi je drago što je stoka jela nokte do poslednjeg minuta i doživela nekoliko stotina infarkta za to vreme :hahaha:

No koment, samo ovo

Eh Kržljo, tako ti je kad živiš u prošlosti, pa ti se čini da je još slavna '95 godina, kada se rodila mlada hrvatska država sveže oslobođena od srboćetnika. Koliko li je tada perspektiva izgledala svetlo? Dve i po decenije kasnije, Hrvati se iseljavaju u Irsku, a jedina svetla tačka u njihovim bednim životima, to jest njihova reprezentacija koja je aktuelni vicešampion sveta, u prvoj sledećoj utakmici posle Mundijala uspeva da izgubi od Španije 6:0 i da se muči do poslednjeg momenta sa Azerbejdžanom :hahaha::hahaha::hahaha:

Za to vreme Srbija bez tri četvrtine tima igra nerešeno sa Nemačkom u gostima :whistling:

Eh Kržljo, tako ti je kad živiš u prošlosti, pa ti se čini da je još slavna '95 godina, kada se rodila mlada hrvatska država sveže oslobođena od srboćetnika. Koliko li je tada perspektiva izgledala svetlo? Dve i po decenije kasnije, Hrvati se iseljavaju u Irsku, a jedina svetla tačka u njihovim bednim životima, to jest njihova reprezentacija koja je aktuelni vicešampion sveta, u prvoj sledećoj utakmici posle Mundijala uspeva da izgubi od Španije 6:0 i da se muči do poslednjeg momenta sa Azerbejdžanom :hahaha::hahaha::hahaha:

Za to vreme Srbija bez tri četvrtine tima igra nerešeno sa Nemačkom u gostima :whistling:

Ma ajde....

To je uspjeh??

Sta kaze tvoja bolja polovica?? Zadovoljan??

Ma ajde....

To je uspjeh??

DomoljUbče, uspjeh je kad slučajni viceprvak svijeta ispuši 6 : 0 od Spanije :D

- - - - - - - - - -

Našmrkali se juče i poslao ih Džemo obojicu na spavanje..

Lojlek, drži li se most u Mostaru? Kažu Latini opet će ga sa zadovoljstvom spizdit u Neretvu.
Nešto su gadno alergični na loj

MAYA BEROVIĆ: Obožavam Split i šetnju Rivom, a u Spaladiumu ću prvi put izvesti neke pjesme

Jedna od glavnih tema ovih dana u Hrvatskoj je koncert Maye Berović, koji je zakazan u Spaladium Areni, 30. ožujka. Veliki interes za ulaznicama vlada po cijeloj Dalmaciji, jer produkcijski show koji pripremaju Split do sada nije vidio! Jedna od najboljih koncertnih turneja u regiji, 'Pravo vrijeme' dolazi u Split. Velika produkcija s brojnim iznenađenjima očekuje vas u Spaladium areni, a Maya Berović ne skriva oduševljenje dolaskom u grad glazbe:

- Bila sam kao dijete dosta puta u Splitu i obožavam ga. Razveselilo me kada su mi rekli da ću u mom omiljenom gradu iz djetinjstva imati koncert. Svakako ću prije koncerta boraviti nekoliko dana, a vjerojatno ću ostati još koji dan poslije koncerta. Sigurna sam da su organizatori isplanirali i druženje s mojim najvjernijim fanovima, a neću propustiti šetnju Rivom – kazala je Maya Berović.
Otkrila je i što priprema u Spaladiumu i kakav će biti glazbeni repertoar.
- Očekujte bogat repertoar, neke pjesme ću izvesti prvi put pred publikom, Ustvari, ostavimo da to bude iznenađenje - dodala je.

Maya? To nije srpsko ime, čija je ta? :think:

Ma ajde....

To je uspjeh??

Ne, to je ilustracija samo u kakvom se kanalu nalazite, baš kao i ovo na slici :whistling: Znaš, to što ste vi bednici neće nama pomoći da budemo bolji, ali svakako ostajete jadni...

315xsb6.jpg

- - - - - - - - - -

Maya? To nije srpsko ime, čija je ta? :think:

Još jedna od cajki koje pune klubove po Hrvatskoj :hahaha:

"Za Austriju je skup u Blajburgu fašistički"
Zagreb -- Austrijska biskupska konferencija (ABK) nije nadležna za održavanje mise na Blajburgu, jer ona spada u nadležnost nadbiskupije Gurk-Klagenfurt.
8743629915c86cf932827c128283115_v4_big.jpg

screenshot​

To je rekao predsednik te konferencije nadbiskup Kristofer Šunborn, istakavši da Austrija na skup na Lojbuškom polju gleda kao na fašistički.
Zabrana Katoličke crkve u Koruškoj da ove godine u Blajburgu bude održan tradicionalni skup na komemoraciji ubijenim ustašama i nezadovoljstva Hrvatske takvom odlukom, bila je jedna od tema četvorodnevnog zasedanja ABK, potvrdio je Šunborn.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back